Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:Magdas, dobre wieści. Nie bój się Clo, ja w 3 cyklu z Clo i jest! Trzymam kciuki i przesyłam wiruski ***********************
no ale,ze tak bez @ hmm
no nic zobaczę co będzieten prof powiedział,że tu góra dwa będą potrzebne a gin mi potem powiedział,że będziemy próbować 4 razy jak się nie uda
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Melula wrote:tylko z umiarem he he he he he
aaaaaaa too jeszcze mam pytanie Ty
już w trakcie brania clo? bo nie wiem czy startować mocno czy czekać jeszcze:P
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
No nie.. własnie slucham teraz na polsacie o babce ktora wmawiala przez kilka miesiecy ciaze .. zeby wziasc slub.. pokazywala zdj usg itp ..masakra
-
Ania_84 wrote:No nie.. własnie slucham teraz na polsacie o babce ktora wmawiala przez kilka miesiecy ciaze .. zeby wziasc slub.. pokazywala zdj usg itp ..masakra
kurczę dzieją się takie rzeczy niestety;/
No właśnie teraz nic nie wiem. i tak z tego cyklu nic nie będzie więc nie będziemy się spinać
w natępnym jak wszystko pójdzie jak trzeba to poszaleję
Ania_84 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Melula wrote:dlatego też właśnie wybrałam termin we środę na wizytę, żeby nie przegapić tego "magicznego 10 tc" do becikowego, kasa niewielka, bo 1000 zł, ale to już na małą wyprawkę będzie
Anutka lubi tę wiadomość