Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem obzeralam sie budyniem z sokiem malinowym
Magdas, Malenq, przedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
No,ja się przywitałam i zwiałam na zakupy z mężulkiem
Idę zrobić cos do picia i wpadne zaraz do Was... mam troszkę winka, więc i ja z Wami popracuję dziś nad endo... przedłużę długi weekend, a co
Nati cieszę się
Witam wszystkie moje sisters
Jak tam samopoczucie? Ja dziś padłam przez ciśńienie na twarz -
nick nieaktualny
-
Maniuś, a Ty nie prowadzisz wykresu? ja miałam zacząć w tym cyklu spowrotem mierzyć, ale tak mi jakoś zeszło...
Natka a Ty masz taki dosyć ładny ten wykres, tyle że długi.
A co na to Twój lekarz? Bo ja nie jestem w temacieNatka098 lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczynki
KOCHANE mam pytanie, jakie macie zdanie na temat allegrowych testów ciażowych?? bo jutro chce testowac, a mam taki własnie w domku
i nie wiem czy jest sens...
wiem że głupie pytanie,ale rozne opinie słyszałam..
i nie chce sie nakrecac jesli ujrze cien cienia np...
-
Macierzanka:) wrote:Maniuś, a Ty nie prowadzisz wykresu? ja miałam zacząć w tym cyklu spowrotem mierzyć, ale tak mi jakoś zeszło...
A co na to Twój lekarz? Bo ja nie jestem w temacieMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
No ja mam drugi na luzie, ale w sumie jestem w trakcie róznych badań, więc po co mam sie nakręcać
ale myślę, że wrócę do mierzenia, jakos mnie to nauczyło systematyczności rochę
Cynamonku, ja zawsze kupowałam w aptece, jeżeli już robiłam, więc za bardzo nie pomogę, ale wiem, że wiele dziewczyn miało takie testy, o czułości 10Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Maniuś, a Ty nie prowadzisz wykresu? ja miałam zacząć w tym cyklu spowrotem mierzyć, ale tak mi jakoś zeszło...
A co na to Twój lekarz? Bo ja nie jestem w temacie
Czy ja wiem czy on ładny jest, nie znam się, trochę za długi ale regularne cykle miałam tylko jakiś czas i teraz ta sobie czekam, miałam zapisywać się do gin ale coś się dzieje, wiec może @ przyjdzie i dopiero, ostatnio po 80 dniach luteina mi wywoływał, dostałam jej więcej na wyrównanie, ale nie zadziałała, -
Cynamonek30 wrote:Witam Dziewczynki
KOCHANE mam pytanie, jakie macie zdanie na temat allegrowych testów ciażowych?? bo jutro chce testowac, a mam taki własnie w domku
i nie wiem czy jest sens...
wiem że głupie pytanie,ale rozne opinie słyszałam..
i nie chce sie nakrecac jesli ujrze cien cienia np...
Ja na takim allegrowym zobaczyłam moją ciążę w 13dpoMacierzanka:), Lena87, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny