Ania_84 wrote:
My ostatnio eksperymentujemy wiec FOCH i FOB wchodzi w ruch

FOCHA znam a co to FOB?
Ania_84 wrote:
moj dzis kupil mi podpaski po drodze i mowi wiesz co kupilem ci takie wieksze moze ejdnorazowo wiecej sie wchlonie i szybciej sie skonczy

hehehe

no nie moge wyobrazilam sobie ze masz takie do polowy plecow hehehehe i tak chodzisz zalepiona od pempka do plecow heheheheheh
Ania_84 wrote:
my sie smiejemy bo zawsze jak do nich idziemy to maz nie ma jak nawet pogadac ze znajomymi bo mala sobie go wypozycza i uczy go, rysuje z nim, bawi sie gra.. i jedyne iedy maz moz epogadac z nami to jak mala idzie do Wc albo jak idzie sie kapac przed spaniem

znam to z autopsji heheh tylko ze u mnie w rodzinie to ja zawsze siedze w pokoju dziecinnym nawet kilka imprezek pzez to przenioslo sie do pokoju dziecinnego oczywiscie same babeczki hehe
Nati89 wrote:
Hej kochane, ja coś czuję się nie za bardzo, raz czuje mdłości, raz burczy w brzuchu, jestem jakaś taka nieswoja, jutro gin na 17:20 juz nie mogę się doczekać. Dzisiaj muszę dzwonić pytać czy jest już mój wypis ze szpitala.
trzymam kciuki zeby wszytko bylo dobrze
Złota wrote:
Cześć Kochane, u mnie dziś słońce, ale zimno!
@ nie przyszła, zaraz mnie coś trafi

kochana moze za chwile sie pojawi w koncu temka spada wiec zaraz zaczniesz nowy cykl i nowe nadzieje wiesz....
Lena87 wrote:
Mój raz pokazał że potrafi kluski zrobić, mięsko piec

mmm pychotka
Z racji tego że ma ciężką fizyczną pracę nie wykorzystuję Go często w tej kwestii

ale od czasu do czasu mozna nie???
Magdas wrote:
Hej ja po wizycie troszke w szoki bo tak okresu nie beda mi wywolywac ale po konsultacji z jakims tam profesorem kazali mi od dzis brac clo przez 5 dni i w sobote wizyta bo stwierdzili po usg ze moj oraganizm szykuje sie do owulacji wiec ja wspomoga. Teb profesor powiedzial,ze na dwa cykle clo bedzie bo wiecej nie przewiduje potrzeby :p
Mam pic tez wino ale nie dopytalam czy przy clo moge pic:/
kochana mozesz pic wino przy clo spokojnie...
Fidelissa wrote:
Kasiu masz juz pieska?
jeszcze nie mam kochana bedzie w sobote:D juz sie nie moge doczekac...
a z tym becikowym jest tak ze musisz miec zaswiadczenie ze jestes pod opieka lekarska od wczesnej ciazy inaczej nie zalapiesz sie na becikowe....paranoja z tymi przepisami...
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51

11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️