Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Godzina nadrabiania, ale to dobrze, bo akurat jestem w pracy. Czuję się koszmarnie. Jak nigdy poszliśmy z M. spać po 24. Gdzie ostatnio 22 ja już śpię. O 6 pobudka niestety. Ale jutro sobie odeśpię. Patrzę, że nie ma już grafiku na czerwiec. Synowa szefa terz ma jakąś dodatkową prcę i zmieniła grafik, a my generalnie musimy się dostosować
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wczoraj cały dzień zajęcia miałam i przed 20 byłam dopiero w domu, straszny ból głowy (ostatnio co poniedziałek mnie głowa boli!). leże w łóżku bo późno a mój mi mówi, że nie chce mieć badania nasienia! w maju mieliśmy to zrobić a on na poważnie że nie chce! i co ja mam teraz zrobić
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nati trzymam kicuki za wizyte
Sara - czym sie zajmujesz ze masz grafiki ?? swoja droga tez mnie to zawsze wkurzalo ze musze sie dostosywac pod innych ;/
Manius co za powitanieManiuś, Nati89 lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:wczoraj cały dzień zajęcia miałam i przed 20 byłam dopiero w domu, straszny ból głowy (ostatnio co poniedziałek mnie głowa boli!). leże w łóżku bo późno a mój mi mówi, że nie chce mieć badania nasienia! w maju mieliśmy to zrobić a on na poważnie że nie chce! i co ja mam teraz zrobić
powiedzialam mu ze skoro nie chce miec dzieci to neich sie wali sam z gumowa lalka,ze tylko ja walcze bo jemu sie dupy nie chce ruszyc a ja co miesiac musze swiecic dupa przed obcym facetem ktor wklada mi glui a palke do .. zapytalam sie ile razy przeczytal jakis artykul a na koniec trzeasnelam drzwiami i powiedzialam ze niech robi co che tylko zeby pzneij nie narzekal jak bedzie mial 50 lat ze jestesmy sami bo koledzy go oleja a rodzina bedzie miala inne dzieciaki i inne proirytety.. " ( sam pzyszedl pozniejz podkulonym ogonem i przeprosil ...- raz mu taka awanture zrobilam bo nie wytrzymalam a on to zauwazyl bo nigdy takim toem nie gadalam do niego .. za dwa dni sam poszedl na posiew a pzoneij grzecznie na badania wszytskieasioczek86, sara_nar, Fidelissa, Lena87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim.Wczoraj byłam w klinice Invicta ,gdzie sie leczyłam u endyk-gin,na wizycie dostałam skierowanie na tsh,ft4 i przeciwciała. Zrobiłam juz i dzis beda wyniki,ale musze znalezc blizej kogos kto zajmie sie moja tarczyca bo nie bede jezdzic ponad 130 km i tyle placic. Teraz nie wiem czy z wynikiem udac sie do endykr? czy jak bedzie taki sam jak miesiac temu to czy dalej brac ta sama dawke?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Cześć Kochane! U mnie słońce, ale na razie 7 stopni tylko. Zapowiada się ładny dzień, a na jutro prognozują burze.
Aaaaaaaaaaaaaaa! Boję si burzy.
Nati, trzymam kciuki za pomyślna wizytę.
Misty, czy możemy liczyć na Twoje zdjęcie w ślubnej i poprawinowej kreacji?
Temperatura leci sobie ze mną w kulki. Zamiast spadać, zaczęła znów rosnąć. @ brak. Objawów brak. Poza tym, ze nie dałam rady rano zjeść śniadania, co mi się nigdy nie zdarza.Nati89, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Ala z tego co wiem to przy tarczycy z czasem w ciazy sie zwieksza dawke zeby dzieckomoglo pobierac swobodnie ..ten hormontak mi tlumaczyla moja endokrynolog
znajdz jakegos endokrynolog w poblizu i konsultuj co miesiac..
-
Aha,wczoraj dzwoniła polozna od tej mlodej lekarki nowej i moge dzis wpasc na wizyte o 16.30,fajnie bo jutro mam u tego mojego naciagacza,a u niej wszystkiego wypytam co i jak z prenatalnymi. Bo wczoraj w klinice pytałam i tam tez mi powiedzieli,ze wystarczy dobre usg,a jak tam cos bd nie tak to wtedy z krwi badania sie robi
Aha no i kupilam sobie pralki i suszarke na bielizne...jupppiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Aha,wczoraj dzwoniła polozna od tej mlodej lekarki nowej i moge dzis wpasc na wizyte o 16.30,fajnie bo jutro mam u tego mojego naciagacza,a u niej wszystkiego wypytam co i jak z prenatalnymi. Bo wczoraj w klinice pytałam i tam tez mi powiedzieli,ze wystarczy dobre usg,a jak tam cos bd nie tak to wtedy z krwi badania sie robi
Aha no i kupilam sobie pralki i suszarke na bielizne...jupppiAnia_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.