Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:tak
średnio utrzymuje się na poziomie 37C z małymi schodkami ....
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Złota wrote:Myslisz?
A po ilu dniach Tobie wyszedł test pozytywny?
Mi dwa dni po terminie @,ale taka blada i wyszla dopiero po godz ,a na ulotce pisało zeby sie nie sugerowac jak po 10 min dojdzie kreska bo zachodza reakcje chem. U mnie okazało sie,ze bladziochy po czasie sie sprawdzaja,tak sobie myslałam,ze nigdy nie doszlo nawet po dniach nic bladego,wiec na pewno sie udało. Rob test!!!Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Zlota albo poczekaj jeszcze kilka dni...tak do 14-16dpo a jak chcesz byc pewna juz to beta bedzie najpewniejszy wynik:D
Przedszkolanko niezla historia...daje nadzieje dziewczynom ktore maja dlugie cykleMalenq, przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula wrote:a mi test pokazał bladą bladą bladą w 12dpo, pięć dni przed spodziewaną @
taka historia, choć uwierzyć było trudno i nadal tak jest. nadal jestem w ciążowym szokubo ciężko tak uwierzyć, jak nie udawało się przez 2,5 roku...
Hej,powiedz Zlotej,ze migiem po test,przeciez ja sie na tym znam ;-)pamietasz...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Złota wrote:Pójdę po test. Kupię najczulszy i jutro zrobię jak nie będzie @.
Słowo!
Ok,napiszesz mi na priv i dopatruj sie chociaz bladziocha bo czasem pozno sie pokazuje. Musze leciec pod prysznic,a potem ogarnac dom.Wpadne pozniej,Trzymajcie kciuki za wizyte,opowiem o 17 jak byłoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Złota, Alka ma nosa - ze mną nawet się o śpiochy założyła, taka pewna była!
Bo ja sie na tym znam;-) duzo osob mi mowiło zebym nie nakrecała dziewczyn ,ale chyba w prawie kazdym przypadku miałam racje;-) dzisiaj wizyta na 16.30 ,trzymac kciuki mocno!!!! spadam ,paskuZłota, Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Dziewczyny, ja tylko powiem tak, trzeba wierzyć, że się uda. Jest nas tutaj troszkę, tych którym się udało mimo przeciwności losu, lekarzy etc.
Musi się udać!
Wysyłam wiruski na majowe staranka ************************************Złota, Malenq, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny