Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Ala z tego co wiem to przy tarczycy z czasem w ciazy sie zwieksza dawke zeby dzieckomoglo pobierac swobodnie ..ten hormontak mi tlumaczyla moja endokrynolog
znajdz jakegos endokrynolog w poblizu i konsultuj co miesiac..
Mi rodzinna zwiekszyła dawke,zapytam jej bo mowiła,ze moze mnie prowadzic z tarczyca (chyba)W grudniu miałam 4,2 i bra ła 25 dawke,teraz na poczatku ciazy wynik 3,66 i zwiekszyła dawke na 50 mg,zobacze dzisiaj jaki wynik i zapytam,bo u nas endykr to koszt 150 plus paliwo zeby do miasta dojechac;-)oczywiscie jak bd trzeba to pojade,ale najpierw zapytam rodzinnej co o tym mysliTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Zlota w ktoryms poscie na poprzednich stronach Santocha umiscila poszukaj to chyba bylo 2 str wczesniej ale nie jestem pewna bo pisze z tel.
A co do testu no nie wiem kochana co Ci doradzic, chcialabym aby to bylo u Ciebie toW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Zlota w ktoryms poscie na poprzednich stronach Santocha umiscila poszukaj to chyba bylo 2 str wczesniej ale nie jestem pewna bo pisze z tel.
A co do testu no nie wiem kochana co Ci doradzic, chcialabym aby to bylo u Ciebie to
Oki, to poszukam. dziś bety i tak nie zrobie, bo nie mam gdzie. jutro rano najwyżej wpadnę w drodze do pracy, jeśli do jutra nie zawita @.
-
nick nieaktualnyZłota "idziemy łeb w łeb" tzn. w tym samym @ miałyśmy, Ty o 1 dzień wcześniej masz zaznaczoną owulkę....ja nie robiłam jeszcze żadnego testu, czekam sobie cierpliwie jak minie 16dpo i 17dpo zrobię sobie test.....widziałam, że Ty robiłaś 12dpo...trochę wcześnie....poczekaj ze dwa dni....a jak jesteś z "tych:" niecierpliwych to idź na betę...
-
Malenq wrote:Złota "idziemy łeb w łeb" tzn. w tym samym @ miałyśmy, Ty o 1 dzień wcześniej masz zaznaczoną owulkę....ja nie robiłam jeszcze żadnego testu, czekam sobie cierpliwie jak minie 16dpo i 17dpo zrobię sobie test.....widziałam, że Ty robiłaś 12dpo...trochę wcześnie....poczekaj ze dwa dni....a jak jesteś z "tych:" niecierpliwych to idź na betę...
Mierzysz temp?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyhehe...ja sobie czekam...nawet testa nie kupiłam, wiec nie powiem, który lepszy....
moim zdaniem robienie w dniu spodziewanej @ to za wcześnie, chyba, że miałaś wcześniej mega regularne cykle...moje często się wahają....
ale podpinam się pod Twoje pytanie, może bardziej doświadczone koleżanki podpowiedzą....
-
hej kochane tez wpadlam na chwilke ale pochwale sie ze umylam okna:D moj mi siadl na ambicje hehe a tak powaznie wystraszyl mnie ze bedzie sam myl te okna a znajac jego to by przez nie wypadl...takze wole miec meza zywego hehe:D wiec umylam sama on pojechal na TK mam nadzieje ze wszytko bedzie ok...
Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
moim zdaniem test o czulosci 20 jak na 12dpo to nie jest wystarczajaco czuly...nawet ten o czulosci 10 czasami w 12dp pokazuje cien cienia wszytko zalezy kiedy nastapilo zagniezdzenie:D
Malenq, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dzień dobry
Santoocha cudowny Twój bobas
Misty ja też chętnie pooglądam kreacje
Dziewczyny dla niedowiarków coś wam na szybko opowiemwczoraj przed snem czytałam jeden pamiętnik i dziewczynie spóźniała się @ no i zrobiła test i jedna kreska, tydzień później- jedna kreska, poszła do gin no i on nic nie zobaczył,kazał za tydzień znowu przyjść jak @ nie będzie, i tak tydzień za tygodniem, endometrium miało 24mm, co ją dziwiło tylko, aż w 70 dniu cyklu jak poszła, dostała luteinę chyba na wywołanie @ , po czym dostała lekkich tylko plamień, tydzień później gin oznajmił,że jest w ciąży
jak czytałam wczoraj to byłam w szoku, co ona przeżywała
alka89, Malenq, Macierzanka:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość