Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Coraz lepiej, znaczy się bóle podbrzusza, takie @ ustąpiły. Poza tym ok, tylko jakoś niechętna do jedzenia jestem, gdyby nie ten burczący brzuch i ścisk to bym pewnie nie jadła, bo oprócz tych "skutków", głodu nie odczuwam
Co dziwne, nawet mnie do słodyczy nie ciągnie, a jestem nałogowym czekoladożercą
Złota, ja też czekałam na @, modliłam się, żeby nie przyszła na wesele, bo mam straszne @, bolesne i "krwiste", ale jak widać podarowała sobie na jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 09:33
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melula, ja już jestem po terminie @. mam okropnie bolesne, już dzień wcześniej jeszcze nic nie widać, a już skręcam się z bólu. teraz czuję tylko lekkie ćmienie w dole brzucha i sucho. Nic się nie pojawia.
Trzymam kciuki za Twoją ciążę, żeby była zdrowa i szczęśliwa -
simcat86 wrote:Staram się mierzyć o 6 bo wtedy wstaję do pracy, ale jak jest weekend albo mam wolny dzień to zawsze zaśpię albo po prostu zapomnęDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana ja codziennie mam na inna godzine do pracy a do rannych ptaszkow nie naleze ale nastawiam sobie budzik na mierzenie temp [otem mierze i ewentualnie ide spac dalej albo wstaje do pracy polcam:D
Robię tak samo jak Kasia. Codziennie mierze o 5:30, nie wazne czy to praca czy święto. Najwyżej śpię dalej.Kaśka28, Malenq, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krótka notatka ze spotkania psa z kotem
U mnie zaczął się remont. Od wczoraj mieszkamy w moim starym pokoiku u moich rodziców. Razem z nami wprowadził się nasz kot. A rodzice mają psa... W sumie jeszcze się nie zjedli. Kot ma przewagę szybkiej łapy i zdolność wskakiwania na wyższe poziomy mebliPies łazi za kotem i merda ogonem i się chce bawić. A kot jak to kot bawić się z nim nie chce, ale zamiast pójść sobie w bezpieczne miejsce to się czai i skrada się za tym psem.
Złota, Malenq, Fidelissa, Nati89, sara_nar, Magdas, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Krótka notatka ze spotkania psa z kotem
U mnie zaczął się remont. Od wczoraj mieszkamy w moim starym pokoiku u moich rodziców. Razem z nami wprowadził się nasz kot. A rodzice mają psa... W sumie jeszcze się nie zjedli. Kot ma przewagę szybkiej łapy i zdolność wskakiwania na wyższe poziomy mebliPies łazi za kotem i merda ogonem i się chce bawić. A kot jak to kot bawić się z nim nie chce, ale zamiast pójść sobie w bezpieczne miejsce to się czai i skrada się za tym psem.
Moi rodzice mieli kiedyś psa. potem przywieźli kotka. Pies zwiał na jego widok (miała wtedy kotka 6 tyg.) i od tamtej pory kot rządził w domu. Dalej rządzi, chociaż psiny już nie ma z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Krótka notatka ze spotkania psa z kotem
hihihi...u mnie to psy uciekają pod kotek, bo one chcą na nich...spać:D:D
-
Złota wrote:Simcat, dziś na betę już nie mam gdzie, bo do 16 w pracy, ale jeśli jutro siekaniec będzie negatywny, to zrobię betę rano. No chyba że przyjdzie @. Wciąż na nią czekam w głębi serca.
Zlota idz do laboratorium ktore jest otwarte do 18. nie musisz byc na czczo. wyniki powinny byc jutro.
a jak bedziesz jutro rano, wyniki po 16 tego samego dnia.
kup w aptece test plytkowy o czulosci 10 i zrob rano...
trzymam kciuki:)))Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
simcat86 wrote:Staram się mierzyć o 6 bo wtedy wstaję do pracy, ale jak jest weekend albo mam wolny dzień to zawsze zaśpię albo po prostu zapomnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 10:00
-
Fidelissa wrote:Zlota idz do laboratorium ktore jest otwarte do 18. nie musisz byc na czczo. wyniki powinny byc jutro.
a jak bedziesz jutro rano, wyniki po 16 tego samego dnia.
kup w aptece test plytkowy o czulosci 10 i zrob rano...
trzymam kciuki:)))
Bete zrobię jutro. Nie mam po drodze laboratorium otwartego do 18:00.Fidelissa lubi tę wiadomość