Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie jestem "solidna" w takim znaczeniu ani nie znam się na temacie - mam mnóstwo pytań na pierwszą wizytę, ale... jak sobie pomyślałam, że mam jechać do gina prawie na drugi koniec Wawy, a ten da mi skierowanie na badania i będę musiała tam wrócić nazajutrz to wolę zrobić te wątpliwe dla mnie i jechać już z...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 13:26
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Zabko mój jest takim typem ze nie raz jak nie pierdolniesz z grubej rury to nie zaczai o co chodzi
sam sie z siebie smieje ..
ogolnie ja nigdy nie wrzeszcze i sie niekłócimy dlateg chyba tak mocno nim to wstrzasnelo..bo zazwyczajjak mam jakies ale to po porstu ide do pokoju drugiego i sie nie odzywam az mi nie przedzie a wtey on przychodzi i rozmawiamy na spokojnie , ale wteyd z racji tego ze mialam mega cisnienie to mu sie oberwalo
No i wtedy po raz pierwszy widzial ze leca mi łzy z bezsilnosci i utraty sil..a to juz bylo dla niego mega ciosem bo zawsze mi mowil ze niechce zebym kiedykolwiek przez niego plakala
teraz widze ze czesciej sam chce rozmawiac i zeby to wszytsko mu wytlumaczyc.. le wczesniej jak myslal ze to takie hop siup to doprowadzal mnie sdo szewskiej pasji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 13:31
Lena87, Macierzanka:), Little Frog, Nati89, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.Mam wyniki ,jestem zdziwiona,niedawno,miesiac temu tsh 3,66-rodzinna podniosla dawke na 50mg z 25 i wynik 1.090 _ uU/ml
Wartość referencyjna:
0.270 - 4.200
Kobiety w ciąży:
1 trymestr 0.330 - 4.590
2 trymestr 0.350 - 4.100
3 trymestr 0.210 - 3.150
tyroksyna wolna ft4 17.6 _ pmol/l
Wartość referencyjna:
12.0 - 22.0
Kobiety w ciąży:
1 trymestr 12.1 - 19.6
2 trymestr 9.6 - 17.0
3 trymestr 8.4 - 15.6
przecwciała anty
6 _ IU/ml < 34 metoda ECLIA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 13:39
Ania_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Melula, masz rację...szkoda czasu, żeby niepotrzebnie jechać drugi raz, skoro można to załatwić za pierwszym razem
Aniu, no tak, czasami trzeba przemówić im do rozsądku. Szczególnie jak się wydawało, że wystarczy ściągnąć gumkę i będzie. No przecież tyle wpadek jest i to nawet pomimo zabezpieczenia! No cóż, życie pisze nam różne scenariusze, a my czasami musimy je lekko zmieniać
Hej Lenko, coś się ostatnio mijamy. I ja dopisuję się do tych oczekujących na kreację Misty. A tort mnie tak zaintrygował, że jak go nie zobaczę, to się autentycznie obrażę!(żartowałam, chciałybyście
)
Lena87, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Asioczek, tak jak mówi Ania, ja raz zrobiłam podobnie... no bo dlaczego niby ja mam tylko sie badać skoro dziecko ma być nasze!?
Alka, z wynikami idź do endo. Nigdy nie wiadomo co zadecyduje, a może trafi się jakiś bliżej. Trzymam kciuki za wizytę, daj znać.
ooo Maniuś, spóźniłam się na kawę. Ja dopiero teraz mam czas usiąść i spokojnie wypić
Złota, a może na betę? Bardzo Ci kibicuję
Malenq Tobie też! Obyście zaczęły majową zieloną passę dla nas wszystkich!!!
Bursztynka, Fidelissa! Co u Was? Jak się czujecie?
Bursztynko, 2 tygodnie do wizyty szybko zlecą.
Fidelissa, ponoć z biegiem ciąży wraca dobre samopoczucie, ale nie wiem dokładnie... nigdy nie byłam
A ktoś wie co u Driady? Odzywała się ostatnio?
A Laura?
Misty, czuję, że my byśmy Ci tutaj zorganizwały dobry panieński. Królem wieczoru byłby mogeni nie tylko
Żabko, też tak pomyślałam, że jakby coś się mega wydarzyło to byłoby widać odrazuAle kto wie co tam ten Twój wykres pokaże?
Hej Lena! A u Ciebie co słychać? Obydwie miałyśmy krwawy weekendNo i trzeba się zabrać do roboty od nowa
Jak samopoczucie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 13:54
Little Frog, Lena87, Bursztynka, Maniuś, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
ale mi wstyd
hehe zadzwoniłam do gina jeszcze trochę on zablokuje mój nr
ale dzwoniłam z tym czy to clo może powodować taką mega senność bo ja siądę chwilę w fotelu i zaraz bym spała w najlepsze. No ale już mi wytłumaczył wszystko
i wiem,że to clo może mieć taki efekt i żebym lepiej teraz nie prowadziła samochodu ( zresztą sama bym się bała ) i,że dopóki nie mam zawrotów głowy i mdłości i brzuch nie boli tak,że nie daję rady to jest ok. No to ok jestem spokojniejsza
Macierzanka:), Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Madzia lepiej sie upewnic niz pozniej sie zamarwac a lekarz jest od tego zeby dzielic informacji
Little Frog lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Magda, no i dobrze, że możesz sobie tak zadzwnonić
Ja to nawet jeszcze nie znam go za dobrze, a co dopiero móc zadzwonićw sumie lubię pana
Lena87, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Alka wydaje mi się, że wyniki są dobreOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Lena87 wrote:a o Winko się pytałaś ?
heh już nie będę dzwonić
ale Kasia pisała,że jej mężowi na clo pozwolono pić wino więc może i mi pół lampki nie zaszkodzi
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.