Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz jetsem z kawka.. matko dziewczyny ale fatlanie sie czuje duszno mi.. slaba jestem plecy mnie bola cale ;/ czuje sie jakbym miala zemdlec ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Juz jetsem z kawka.. matko dziewczyny ale fatlanie sie czuje duszno mi.. slaba jestem plecy mnie bola cale ;/ czuje sie jakbym miala zemdlec ;/
Co to Ci się dzieje ? miałaś już tak wcześniej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 09:59
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nieraz tak miewalamLena87 wrote:Co to Ci się dzieje ? miałaś już tak wcześniej ?

podejrzewam ze pogoda + moje niskie cisnienie ..zobacze jak po kawie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka, mnie ostatnio gin dał duphaston a chciałam luteinę. czy luteina też jest tylko na receptę? mojej siostrze pomogła, więc ja z nią też miałabym duże szanse no ale gin był nieugięty.
miłego dzionka
-
luteina na recepte od gin to koszt okolo 4 zl
- recepta od internisty cos kolo 30 zl 
duphaston chyba 23
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:18
-
nie no pewnieLena87 wrote:Zrzućmy to na pogodę

W końcu dwa twardziochy z Was są

choc ja juz mam jakies dziwe schizy ze moze jajkis zawal przechodze
heheh 
serio musze chyba pogadac z jakims psychologiem bo wszedzie widze jakies zagrozenie.. zakluje mnie to mysle a moze to jakas trobiel.. zaboli mnne serce albo okolice a moze cos z sercem i tak wkolo ;/ -
za dupka płaciłam więcej, bo z 30 dychy chyba. w tym cyklu jeszcze nie wezmę, bo piję zioła, zresztą ocenie wszystko po owulce. jak to mówią- pacjencie lecz się sam! no i właśnie sama działam
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie no pewnie

choc ja juz mam jakies dziwe schizy ze moze jajkis zawal przechodze
heheh 
serio musze chyba pogadac z jakims psychologiem bo wszedzie widze jakies zagrozenie.. zakluje mnie to mysle a moze to jakas trobiel.. zaboli mnne serce albo okolice a moze cos z sercem i tak wkolo ;/
Zbyt dużo myślisz i doszukujesz się nieprawidłowości w swoim organizmie a zapewne wszystko jest w jak najlepszym porządku
-
pewnie takLena87 wrote:Zbyt dużo myślisz i doszukujesz się nieprawidłowości w swoim organizmie a zapewne wszystko jest w jak najlepszym porządku

musze zwrocic neurologowi uwage na to..bo juzkiedys mialam takie napady lekowe.. ze np rano sie nie obudze.. to byly pierwsze symptomy u mnie padaczki .. od 6 lat napadow nie bylo.. am nadziejeze to przejsciowe .. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:pewnie tak

musze zwrocic neurologowi uwage na to..bo juzkiedys mialam takie napady lekowe.. ze np rano sie nie obudze.. to byly pierwsze symptomy u mnie padaczki .. od 6 lat napadow nie bylo.. am nadziejeze to przejsciowe ..
Bądźmy dobrej myśli
mąż chyba ma rację aby zrobić Ci odwyk od różowej stronki 
Najlepiej to niech On zajmie Ci czas
-
wiesz to nie rozowa stronka tu jest winna.. a raczej moa psychikaLena87 wrote:Bądźmy dobrej myśli
mąż chyba ma rację aby zrobić Ci odwyk od różowej stronki 
Najlepiej to niech On zajmie Ci czas

bo kto normalny w moim wiekumysli czy jutro sie obudzi..
wiem ze to moze byc smieszne ale chyba potrzebuje odpoczynku
maz wie co robi ze daje mi melise jak zaczynam sie stresowac.. a fakt moze sie to nasilac bo ostanio nieregulanie bralam leki napadaczke.. ;/

3400g i 57 cm szczęścia