Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz jetsem z kawka.. matko dziewczyny ale fatlanie sie czuje duszno mi.. slaba jestem plecy mnie bola cale ;/ czuje sie jakbym miala zemdlec ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Juz jetsem z kawka.. matko dziewczyny ale fatlanie sie czuje duszno mi.. slaba jestem plecy mnie bola cale ;/ czuje sie jakbym miala zemdlec ;/
Co to Ci się dzieje ? miałaś już tak wcześniej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 09:59
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Co to Ci się dzieje ? miałaś już tak wcześniej ?
podejrzewam ze pogoda + moje niskie cisnienie ..zobacze jak po kawie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka, mnie ostatnio gin dał duphaston a chciałam luteinę. czy luteina też jest tylko na receptę? mojej siostrze pomogła, więc ja z nią też miałabym duże szanse no ale gin był nieugięty.
miłego dzionka -
luteina na recepte od gin to koszt okolo 4 zl
- recepta od internisty cos kolo 30 zl
duphaston chyba 23Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:18
-
Lena87 wrote:Zrzućmy to na pogodę
W końcu dwa twardziochy z Was są
choc ja juz mam jakies dziwe schizy ze moze jajkis zawal przechodzeheheh
serio musze chyba pogadac z jakims psychologiem bo wszedzie widze jakies zagrozenie.. zakluje mnie to mysle a moze to jakas trobiel.. zaboli mnne serce albo okolice a moze cos z sercem i tak wkolo ;/ -
za dupka płaciłam więcej, bo z 30 dychy chyba. w tym cyklu jeszcze nie wezmę, bo piję zioła, zresztą ocenie wszystko po owulce. jak to mówią- pacjencie lecz się sam! no i właśnie sama działam
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie no pewnie
choc ja juz mam jakies dziwe schizy ze moze jajkis zawal przechodzeheheh
serio musze chyba pogadac z jakims psychologiem bo wszedzie widze jakies zagrozenie.. zakluje mnie to mysle a moze to jakas trobiel.. zaboli mnne serce albo okolice a moze cos z sercem i tak wkolo ;/
Zbyt dużo myślisz i doszukujesz się nieprawidłowości w swoim organizmie a zapewne wszystko jest w jak najlepszym porządkuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Zbyt dużo myślisz i doszukujesz się nieprawidłowości w swoim organizmie a zapewne wszystko jest w jak najlepszym porządku
musze zwrocic neurologowi uwage na to..bo juzkiedys mialam takie napady lekowe.. ze np rano sie nie obudze.. to byly pierwsze symptomy u mnie padaczki .. od 6 lat napadow nie bylo.. am nadziejeze to przejsciowe .. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:pewnie tak
musze zwrocic neurologowi uwage na to..bo juzkiedys mialam takie napady lekowe.. ze np rano sie nie obudze.. to byly pierwsze symptomy u mnie padaczki .. od 6 lat napadow nie bylo.. am nadziejeze to przejsciowe ..
Bądźmy dobrej myślimąż chyba ma rację aby zrobić Ci odwyk od różowej stronki
Najlepiej to niech On zajmie Ci czasAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Bądźmy dobrej myśli
mąż chyba ma rację aby zrobić Ci odwyk od różowej stronki
Najlepiej to niech On zajmie Ci czas
bo kto normalny w moim wiekumysli czy jutro sie obudzi..
wiem ze to moze byc smieszne ale chyba potrzebuje odpoczynkumaz wie co robi ze daje mi melise jak zaczynam sie stresowac.. a fakt moze sie to nasilac bo ostanio nieregulanie bralam leki napadaczke.. ;/