Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
tak wogole
MALENQ ma racje ..
a ja juz pracuje w domu a pozniej na 9:30 dopracy rodacymartusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heheh
nie nie
nocka nawet spokojna choc nie moglam usnac duszno mi bylo jakos
a o 5:45 mojej kici zachcialo sie jjesc no i trzeba bylo pania obudzic -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wczoraj u mojego męża był znajomy. Normalnie tak się swobodnie czuł i wszystko oglądał, że się zastanawiałam kiedy mi szafę otworzy i popatrzy co jest w środkuWczoraj upiekłam z mężem ciasto z rabarbarem i normalnie ten gościu zjadł 1/3 takiej klasycznej blaszki ;] Ogólnie wszedł jak do siebie, bo nawet nie zapukał (!)...i myślałam, że już sobie nie pójdzie. Wyszedł dopiero po 22...a przyszedł ok 17 (z tym, że na chwilę poszedł do sąsiada). Ahhh no i co do tego pukania, to nie jest on żadnym bliskim kumplem mojego męża. Mąż nie miał z nim żadnego kontaktu przez ponad 4 lata. Co za gość. Nie mam zbyt dobrej opinii na jego temat po pierwszym spotkaniu. Mam nadzieję, że nie planuje częściej wpadać. Raz za czas to jeszcze przeżyję....
dżona, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe, no mąż mi mówił, że on tak ma. W sumie pewnie ma gdzieś co ktoś o nim myśli i korzysta ile może
Z jednej strony to w sumie dla niego z korzyścią, a z drugiej za stratą, bo pewnie mało kto go trawi.
Malenq, właśnie widzę Twój podpis...ahhh...już zazdroszczę tego słońca. Chociaż ja też czekam na wyjazd, tylko do PolskiNo cóż. Dla mnie to też będą super wczasy
W końcu się zregeneruję psychicznie
Malenq, Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Chciałam jeszcze się z Wami podzielić korespondencją od mojej mamy, która odkąd nauczyła się obsługiwać maila, to przesyła mi w nim najróżniejsze rzeczy. Pracuje w firmie sprzątającej, w której robią oszczędności na czym tylko się da i ostatnio postanowili zamiast ręczników papierowych dać suszarki do rąk. Napisała, że następnym krokiem będą cięcia na papierze toaletowym, a alternatywą dla niego będzie
Nati89, Malenq, dżona, olka30, przedszkolanka:), Lena87, Misty87, Maniuś, Natka098, martusia1986, sara_nar, Fidelissa, Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Chciałam jeszcze się z Wami podzielić korespondencją od mojej mamy, która odkąd nauczyła się obsługiwać maila, to przesyła mi w nim najróżniejsze rzeczy. Pracuje w firmie sprzątającej, w której robią oszczędności na czym tylko się da i ostatnio postanowili zamiast ręczników papierowych dać suszarki do rąk. Napisała, że następnym krokiem będą cięcia na papierze toaletowym, a alternatywą dla niego będzie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hej Cynamonku
U mnie też pomimo paskudnej pogody humor dopisuje
Chętnie podzielę się nim z innymi
Dżona, widzę że zaglądasz!Co u Ciebie? Napisz kilka słówek
Melula, to trzymam kciuki i czekam na sprawozdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 08:07
Cynamonek30, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabciu, u mnie leci dzień za dniem, dom praca, obowiązki
Cynamonek gratulacje
Ps. z tel. można tylko podglądaćCynamonek30, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Cześć Kochane,
za mną nieprzespana noc okraszona potwornym bólem jajników. teraz odkryłam, że plamię. Najprawdopodobniej @ przyjdzie dziś lub jutro. Zrezygnowałam z testowania, wylałam kwartę łez i obecnie chcę, żeby już się szybko to cholerstwo skończyło!
Cynamonku gratuluję!Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny