Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Martusia, dobrze że tyle tych cudaków masz
jest w czym przebierać
Fidellis a kończyłam dziś ogródek !ale nadal czuję niedosyt bo nie mam truskawek !!
Pierwszy zbiór rzodkiewek byłostre jak cholera
Ja zasadzilam w zeszłym roku uwaga 60 truskawek
A potem dostałam rwy kulszowej hehehe..Lena87, Ania_84, Macierzanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Kupiłam dziś pomidorki koktajlowe - 10 krzaczków
Kalarepy mam 15 sadzonek
21 sałaty
Ogórki, Cukinie, Dynie, Por
Ciekawa jestem czy to wszystko urośniebo 60 sadzonek truskawek pokrylo wiekszosc mojego wydzielonego ogordu
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Ja zasadzilam w zeszłym roku uwaga 60 truskawek
A potem dostałam rwy kulszowej hehehe..
No to nieźle się dorobiłaś
Bambuczo poprosisz Misty to zapewne wklei jeszcze raz zdjęcie góralskich szpilek
Zbyt dużo szukania jest
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Ja zasadzilam w zeszłym roku uwaga 60 truskawek
A potem dostałam rwy kulszowej hehehe..Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena ale wiesz co chyba mnie namowisz na kalarepki
musze kupic
bo uwiellbiam
Jadlyscie zupe z kalarepy ?? mniamLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena uważaj na cukinie nie rób wiecej niż dwa gniazda, rozrasta sie cholerstwo ze hej. Potem jesz zupę z cukini, leczo, placki z cukini, szaszłyki z cukinia itd... A potem rozdajesz sąsiadom:)))
Ania_84, Macierzanka:), Lena87, Malenq, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja ide spaiu maz stawia mnie do pionu ze juz ta godzina a Ty na rozowej stronie..powiedzial ze zalozy mi blokade malzenska n ta strone
heheh
i bedzie mi dawal tu dojsc tylko w poludnie i jak mam okresLena87, Fidelissa, Złota, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Lena uważaj na cukinie nie rób wiecej niż dwa gniazda, rozrasta sie cholerstwo ze hej. Potem jesz zupę z cukini, leczo, placki z cukini, szaszłyki z cukinia itd... A potem rozdajesz sąsiadom:)))
Ja jeszcze opatentowałam sos z cukini do słoikówLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Za jedną sadzonkę zapłaciłam 30 groszy
Zupkę z kalarepy ? Brzmi smacznieLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Lena uważaj na cukinie nie rób wiecej niż dwa gniazda, rozrasta sie cholerstwo ze hej. Potem jesz zupę z cukini, leczo, placki z cukini, szaszłyki z cukinia itd... A potem rozdajesz sąsiadom:)))
Zapomniałaś dodać że jeszcze sałatkęcukinia dynia bądź ananas
Dobry dodatek do deserówFidelissa lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Powiedzcie Mi jak to jest z tymi truskawkami ? sąsiadka Mi dziś mówiła że teraz jest już za późno na posadzenie ..
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha! Jestem cwana
dzieki mojej ostatnio bezsennosci z rana moge Was nadrabiac na luzaka
Za 5min wstaje i jedziemy z bratowa na badanka
Nie spie od godz
Kochane wariatki jestescieobiecuje,ze wkleje zdjecia po weselu
Fidelissko jak znajde ulamek sekundy to wkleje dla Ciebie moje goralskie
Oj co do panienskiego z Wami to bylby absolutnie nie do podje...chociaz ja winka nie moge
Cynamonku gratuluje!!
Wczoraj bylismy w poradni na rozmowie z (nie wiem kim byla) ale o plodnosci opowiadalaksiadz kazal wiec musielismy odbebnic
Nie moglam juz wytrzymac jak mi tlumaczyla wiec mowie jej z grubej rury ze ja wszystko juz wiem, wykres prowadzilam i po I cyklu sie udalo. Ona oczywiscie,ze super ale dlaczego przed slubemale fajna babka wiec luzna rozmowa
dala zaswiadczenie to najwazniejsze.
Ostatnio mialam z mezem zle dni...chyba za duzy stres przed weselem,za duzo zalatwien w krotkim czasie. W dodatku czuje, ze jego mama lub bracia cos maja do mnie za plecami, bo to dziwne typy sa...chcieliby zeby moj maz wszyatko tam w domu robil,remontowal a oni leza jak prezesy. A przeciez ontam nie mieszka.
Ale juz sie pogodzilismy z moim, wytlumaczylismy sobie oby wszystko
Postaram sie wrocic do Was pozniej na chwilke :*
Jaaaade na te badania! Buziaki!Little Frog, Cynamonek30, Lena87, Maniuś, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Dziewczyny tempka spada + bol miesiaczkowy, @ czeka za rogiem, po raz kolrjny cudu nie bedzie
a dwa moze daj sie ak łaskawie fasolce zagnezdzic
a noz widelec wlasnie tak jest
głowa do gory piers do przodu
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny