Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
musze zacac chodzic na basen.. wiecej relaxu i bedzie dobrze
ostatnio same stresy.. i jeszcze ta praca .. ehh ..
no dobra skonczylam narzekanie
Lena a Ty jaksie czujesz @ daje popalic czy nieLena87 lubi tę wiadomość
-
no to czas zacząc mierzyć temp po okresie
nie mogę odpuścić mierzenia bo musze wiedziec czy będzie owula bo ostatnio nie było, przed ostatnio pęcherzyk byl 16 mm a za 2 dni nagle znikł i płynu po pęknięciu nie było..Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Aniu, @ dała popalić i od wczoraj znika coś tam jeszcze machnie na wkładce
ale te dwa dni to była masakra, nawet aplikacja tamponu wraz z podpaską nie pomogło, po 5 minutach potop był
Nie mogę doczekać się kolejnej @ aby dostać CLO .
szkoda .. no i czekamy a poprawę, gorzej będzie jak sie nie doczekamy -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja bym juz też chciała brać , tylko gika powiedziała ze dopóki wyniki męza sie nie poprawią to to nie ma sensu
szkoda .. no i czekamy a poprawę, gorzej będzie jak sie nie doczekamy
Cześć Moni, u mnie to samo. przede mną trzy miesiące bez CLO, bo musimy najpierw męża wyniki poprawić.
To frustrujące. to znaczy ta bezsilność, Robisz co możesz i już więcej nie możesz, pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Mnie to frustruje. Okropnie frustruje.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja bym juz też chciała brać , tylko gika powiedziała ze dopóki wyniki męza sie nie poprawią to to nie ma sensu
szkoda .. no i czekamy a poprawę, gorzej będzie jak sie nie doczekamy
Ty już tu nie nakręcaj się na niepowodzeniaGłowa do góry spinaj pośladki i czekaj
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moja tez tak w tym cyklu .. 2 pierwsze dni byla porazka ..i okropnie bolesna.. a eraz to juz leciutko
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mnie też ! A szczególnie to że nie wiadomo ile ten cykl będzie trwać
Ja sobie stymuluję luteiną. Skoro i tak czekamy, to się nie będę męczyć. Mam od 16 dc brać przez 10 dni lutkę i zobaczymy
No chyba, że będą szanse na owulację, to mam czekać wtedy i brać 3 dni p owulce. Ale obawiam się, że bez CLO owulki nie będzie.
A słyszałyście o efekcie odbicia przy CLO? -
nick nieaktualny
-
cześć kobitki
Monia ja mam tak,że najpierw mam badania męża przynieść a dopiero później mi leki da... a mąż robi w pon badanie a tydzień później ma laparoskopie, a dzień przed maraton i do tego przeziębiony wieć nie liczymy na rewelacje... ah Ci lekarze, albo my w gorącej wodzie kąpane
Zazdroszczę Wam ogródka, u mnie mama ma dwa a ja ręki do tego nie mammamy tylko cytryne, palmę i pomidorki i mąż o nie dba, a ja o chomika
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena no bierze Fertimen, wiem że trochę bez sensu ale lekarka powiedziała że mnie nie będzie leczyć bez jego badań i bądź tu mądra... z drugiej strony czytałam,że przy żylakach te witaminy nie pomagają , no ale bierze, zobaczymy jak będzie, czerwiec /lipiec góra sierpień liczę że będzie nasz, akurat po zabiegu i ja leczeniu
-
nick nieaktualnyZłota wrote:A czym jest duphaston i na co go brałaś?
To jest to samo co luteinawywołuje miesiączkę bądź podtrzymuje ciąże
Tyle że luteina to naturalny hormon jeśli dobrze pamiętam
przedszkolanka:) wrote:Lena no bierze Fertimen, wiem że trochę bez sensu ale lekarka powiedziała że mnie nie będzie leczyć bez jego badań i bądź tu mądra... z drugiej strony czytałam,że przy żylakach te witaminy nie pomagają , no ale bierze, zobaczymy jak będzie, czerwiec /lipiec góra sierpień liczę że będzie nasz, akurat po zabiegu i ja leczeniu
Mi też to powiedziała, że bez badań męża nie zacznie Mnie leczyć bo nie ma sensu
Chodziło Mi o jakieś tabletki na przeziębienie
Dziewczyny ja jadę do sklepu kupić coś na obiadekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 11:17