Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:moja kocica pogardzila szynka.. nozesz.. łajza jedna
Pytanie do tych co maja/mialy szczeniaczki co one jedza? niby mialanm juz psy ale nigdy nie w mieszkaniu a nie chcialabym zaszkodzic:DAnia_84, sara_nar, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
noo wybredna łajza
ale kochana..choc dzis mialm ja ochote .. zamknac w pokoju
od 4 nad ranemmi beczala .. halaowala .. skalkala po brzuchu .. a na koniec wperdzielila s epod kolderke miedzy mnie a meza leb wsytawila spod koldry ja sie przebudzilam i mowie o ho michal glowe przylozyl do mojego policza.. otwieram oczy no czarne cos lezy..ale to nie glow meza..
tylko lebek kocicy
Maniuś, Lena87 lubią tę wiadomość
-
dla szczeniaczkow to raczej jakas karma specjalnie dla malych pieskow
ja kupilam pedigree dla juniorkowLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak sie dowiem co jad do tej pory to bede mu kupowala jakies miesne puszki a juz dzisiaj dokupilam jakies takie chrupki specjalnie dla maluszkow przynajmniej tak powiedzieli w zoologicznym:D
Natka098, Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dziś byłam na nfz u lekarza i tam było 12 pań na usg ciąży mnogiej, w tym jedna z trojaczkami
najpierw na I usg zobaczyła jedno, na kolejnym dwoje, a potem troje. była zaskoczona, bo w 11tc dowiedziała się, że będzie miała trojaczki...Natka098, sara_nar, Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelula wrote:ja dziś byłam na nfz u lekarza i tam było 12 pań na usg ciąży mnogiej, w tym jedna z trojaczkami
najpierw na I usg zobaczyła jedno, na kolejnym dwoje, a potem troje. była zaskoczona, bo w 11tc dowiedziała się, że będzie miała trojaczki...
strasznie dużo tych ciąż mnogich, chyba przez stymulacje, ale trojaczki to już za dużo bo tylko 2 cycki są
Lena87, Delia lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:a już go masz?
Natka098, Anutka, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️