Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Trzeba być przygotowanym, ta jak z dzieckiem, a słyszałam o przypadkach kobiet które nie mogły mieć dzieci, wzięły szczeniaczka, i instynkt macierzyński się tak rozwinął, że za chwilę w ciąży były. Dziwny jest organizm ludzki.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
ja mialam swinke Funie
moj slodziaczek kochany czysta byla jak nie wiem..jak otwieralam drzwi to kwicala a jak szalona
Anutka lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Ania brawo!
sara_nar, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:To znaczy identyczne ???
jedn do jednego drugi do drugiego
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Może świnka nie ma takiej mocy, bo jednak szczeniaczka musisz karmić, wszystkiego uczyć, on się cieszy, przytula
. Ta od rano gryzie klatke bo jest glodny i wybredny, czasami je tylko ogorka a czasami tylko marchewki
. Cieszy sie gdy przychodzimy do domu i ma focha jask jest dluzej sam
. Zasypia na kolanach i jak sie cieszy to robi gru gru gruuuuuuu
. Nie lubi sie kapac i rzodkewki
Natka098, Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie to znaczy ze dojraly dwa jajeczka i dwa plemniczki sie przedostaly
jedn do jednego drugi do drugiego
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pamiętam jak moja była szczeniakiem, to miałam tyle obowiązków że szok, uczenie wołania na dwór, karmienie mlekiem, bo była malutka jeszcze, spała ze mną w łóżku, ale jak zaczęła się tak rozpychać, że z niego spadałam to była przeprowadzka, a dziś jak deszcz zaczął padać to chciała przez okno wejść i musiałam w ulewe do okoła domu biegać, cała mokra wróciłam :d
Anutka lubi tę wiadomość
-
no wlasnie dzownila pani z genetycznej potwerdzic czy bedzie maz
a ja mowie a ja tez.. a ona ale ja pani niemam.. serce mi zamao.a ta oooprzepraszam faktycznei inaczej sobie podkreslilam.. uffffAnutka, Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Wyspana melduję się
Dziękuję za uwagę, musiałam się wygadać bo sytuacja z M. matwi mnie
Kasiu dla pieska wystarczy sucha karma i ważne by miał do tego wodę. Polecam Orijen puppy ale koszt za 2,27kg to ok 75zł.
Te typu berdonka, tesco dla pupila nawet pedigree w składzie mają więcej zboża niż innych składników. Podstawa to mięso w składzie i to min 30%, w większości karm jest to 4% .... polecm przeczytaj http://www.dogs.pun.pl/grupa-i-fci-9.html
Co do karmy to opłaca zainwestować w ten większy worek,a im pies bardziej będzie rósł tym mniej karmy będzie Ci szłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 17:53
Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Ja pamiętam jak moja była szczeniakiem, to miałam tyle obowiązków że szok, uczenie wołania na dwór, karmienie mlekiem, bo była malutka jeszcze, spała ze mną w łóżku, ale jak zaczęła się tak rozpychać, że z niego spadałam to była przeprowadzka, a dziś jak deszcz zaczął padać to chciała przez okno wejść i musiałam w ulewe do okoła domu biegać, cała mokra wróciłam :d
-
Anutka wrote:Wszyscy juz poinformowani ???
teściowej małż powiedział wczoraj, bo chciał zapytać swoją bratową gdzie prowadziła ciążę, więc musiał poinformować teściową, żeby nie było że dowiaduje się od kogoś "innego". Mój brat wie, bo pytałam go o łóżeczko, które rzekomo mi zostawił po swoim maluchu, ale pomyślał, że się nie przyda i wyrzucił. Więc jak go zapytałam to się domyślił.
I moja sąsiadka bliska wie, bo wczoraj oddawałam jej książki i powiedziałam, że raczej rzadko będę gościć u niej (ma koty, a ja na nie alergię) i zapytała o stymulację, monitoring (ona też się starała troszkę czasu), jak powiedziałam, że już nieaktualne to patrzę na nią, a jej łzy w oczach stoją, zaczęła beczeć, a ja za nią. Pytam co się stało, a ona że ze szczęścia, z radości się wzruszyła, że się udało...sara_nar, Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:No tak, ale sa blizniaki jednojajowe i dwuhajowe i o co ksman ??? Sa blizniaki identyczne i niekoniecznie podobne czy o co w tym chodzi
Anutka lubi tę wiadomość