Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja swojemu na początku dawałam tą karmę Orijen puppy, a też kundelek. Ale później jak podrósł to przerzuciłam się na royal canina. W zoologicznych są karmy do kupienia na wagę i naprawdę opłaca się. A przy okazji można kupić miejszą ilość i zobaczyć czy będzie pupilowi smakowała
Moja Gala uwielbiała mleko jak była szczeniakiem.
Melula ale byłby czad jeśli okaże się, że są bliźniakiAnutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Kurde ja to die niedoczekam swojego krpoka i nie mam juz pomyslow dlaczego - za dwa cykle ide do dobrego profesora po pomoc - jak nie on to nikt
A może juz sie udało tylko jeszcze nie wiesz
moja ginka powiedziała , że po stymulacji dużo parom sie udaje.Anutka, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny czy tak szczerze myślicie, że po 3 miesięcznej suplementacji z wyniku nasienia 1,2 mln w ml dojdziemy do niezbędnego minimum 15 mln w ml .. bo mi cięzko w to uwierzyć .
w sumie głupie pytanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 18:15
Anutka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny czy tak szczerze myślicie, że po 3 miesięcznej suplementacji z wyniku nasienia 1,2 mln w ml dojdziemy do niezbędnego minimum 15 mln w ml .. bo mi cięzko w to uwierzyć .
w sumie głupie pytanie.. To jest bardziej prowdopodobne niz moja ciaza
. Trzy miechy to duzo
. Bedzie poprawa
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:eeee tam , każdy organizm jest inny i każdy inaczej przechodzi wszystko.
macie dobre wyniki więc luz.. wiem, łatwo sie mówi.
Anutka lubi tę wiadomość