Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny czy tak szczerze myślicie, że po 3 miesięcznej suplementacji z wyniku nasienia 1,2 mln w ml dojdziemy do niezbędnego minimum 15 mln w ml .. bo mi cięzko w to uwierzyć .
w sumie głupie pytanie.XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ja wam powiem tak. moja ginka, która skierowała mnie do poradni powiedziała, że ona to przewiduje, że szybko do niej wrócę. Bo po stymulacji są efekty i większość po clo to mnogie, akurat u jej pacjentek. Wróciłam po 4 miesiącach, a ona zobaczyła mnie i mówi "Wiedziałam"
XxMoniaXx, Anutka, Kaśka28, Lena87, Delia, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Nie, juz zbieram sily na cykl nr 12, ale zasranawiam sie po co
jak sie poddamy to nie wygramy a czas będzie płynął tak samoAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Kurde ja to die niedoczekam swojego krpoka i nie mam juz pomyslow dlaczego - za dwa cykle ide do dobrego profesora po pomoc - jak nie on to nikt
Bedzie dobrze i nie pitol tak
jestescie zdrowi i to kwestia czasufasolinka czeka na odpowiedni moment
Anutka, Delia lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kochana ja juz ci pisalam wiesz ze zycze ci jak najlepszych wynikow ale ciesz sie jak sie w ogole poprawia...ja jak mi sie poprawia chociaz o0.1 to bede skakac do nieba
-
Melula wrote:nie poddawać mi się tu, bo skopie wam te zgrabne tyłki!
w koncu fasolinka musi miec ladna mamusie
heheh
Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:ja wam powiem tak. moja ginka, która skierowała mnie do poradni powiedziała, że ona to przewiduje, że szybko do niej wrócę. Bo po stymulacji są efekty i większość po clo to mnogie, akurat u jej pacjentek. Wróciłam po 4 miesiącach, a ona zobaczyła mnie i mówi "Wiedziałam"
-
XxMoniaXx wrote:kochana tu walczą dziewczyny co faceci mają złe nasienie a one problemy z pęcherzykami itp i muszą.. no nic innego nam nie zostało ..
jak sie poddamy to nie wygramy a czas będzie płynął tak samoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 18:25
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:To z cxym ja mam walcxyc skoro niby wszystko ok a bombelka nie ma ???
mala .. bo to jedyne o moze was blokowac
Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewulki moje drogie!
Ja już chyba nigdy nie nadążęJednak zimą było więcej czasu i mogłam pisać moje mega długaśne posty
No cóż... póki co nie przyłączę się bo 20 stron dziennie jest absolutnie nie do nadrobienia dla mnie
Będę czasem zaglądać.
Chciałam się tylko pochwalić, że mam wyniki cyto i na szczęście wszystko OK, stan zapalny minął.
Od przyszłego tygodnia lecimy z mężusiem i wszelkimi posiewami...
Anutka, ja bym się zdecydowała na HSG jeszcze
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!Anutka, Laura, Little Frog, Lena87, Delia lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Chce, staram sie, jestem gotowa... Co mam jeszcze zrobic ???
rzucic w pizdu termometr i liczenie dni plodnychAnutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hej Dziewulki moje drogie!
Ja już chyba nigdy nie nadążęJednak zimą było więcej czasu i mogłam pisać moje mega długaśne posty
No cóż... póki co nie przyłączę się bo 20 stron dziennie jest absolutnie nie do nadrobienia dla mnie
Będę czasem zaglądać.
Chciałam się tylko pochwalić, że mam wyniki cyto i na szczęście wszystko OK, stan zapalny minął.
Od przyszłego tygodnia lecimy z mężusiem i wszelkimi posiewami...
Anutka, ja bym się zdecydowała na HSG jeszcze
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! -
nick nieaktualny