Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie Maniuś, gdzie byłaś, co robiłaś i dlaczego tak długo?
Tu macie dziewczynki na te wasze deszczowe dniChyba nawet w największym ponuraku wywoła uśmiech na twarzy:
http://www.youtube.com/watch?v=_NtgEhhY-gsWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 09:33
Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:a dlaczego jest wkurzający Złota?
wykres fajny...tempka u gory....
Bo nie książkowy
I nie wkurzaj się tak, ze kogoś nie ma, każda odpisuje , jak tylko może!
Maniuś, pewnie ze widzimy, ze kogoś nie ma. Nawet mówiłyśmy, ze pusto tu ostatnio. Bardzo się ciesze, ze wróciłaś!
Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehe, ja tam Delię rozumiem
Czasami tu wpadam, napiszę coś, z 10 razy odświeżę stronę i żadnej odpowiedzi! Okazuje się, że minęła minuta
A po tej minucie przejdę na inną stronę, wrócę, odświeżę i okazuje się że jest 5 odpowiedzi i do tego jeszcze nowy temat się zaczyna
Delia, Z., Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak jest, tak działa forum
A swoją drogą, kiedyś nas tu było więcej!
Ktoś wie, co z Malinową? Albo Macierzanką?
Zafasolkowane coraz częściej nas zaniedbują ;P, a ze coraz więcej zafasolkowanych,to coraz mniej nas tu, na forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 09:53
-
hej
u mnie lejejeju jak wczoraj luneło to jakby ktoś z wiadra lał
ehh ja dalej czekam na @ to już tydzień odkąd nie biorę dupka i mnie już powoli trafia toż to gin się załamie jak nie dostanęnawet takiej opcji nie brał pod uwagę
kurczę muszę trochę ogarnąć w mieszkaniu bo ostatnio prawie cały czas po za domem
Miłego Dnia Wam życzęZ., dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:hej
u mnie lejejeju jak wczoraj luneło to jakby ktoś z wiadra lał
ehh ja dalej czekam na @ to już tydzień odkąd nie biorę dupka i mnie już powoli trafia toż to gin się załamie jak nie dostanęnawet takiej opcji nie brał pod uwagę
kurczę muszę trochę ogarnąć w mieszkaniu bo ostatnio prawie cały czas po za domem
Miłego Dnia Wam życzę
Cześć Magdas! Spokojnie, dupek ma dwa tygodnie na wywołanie @!
Jak Ci dupek nie pomoże, to dostaniesz zastrzyk i ruszy, spokojnie, nie ma sytuacji bez wyjściaZ. lubi tę wiadomość