Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:No właśnie, widziałyście jak pozalewało?
To jest dopiero tragedia, jak Ci dobytek zalewa. Ludzie mają gorsze zmartwienia niż ja. To mnie stawia zawsze do pionu. Jak popatrzę jakie ludzie mają nieszczęście a są mimo to pozytywni i potrafią się cieszyć! Albo niepełnosprawni, chorzy, żyjący w biedzie! Aż mi się wtedy głupio robi, że nie potrafię docenić tego co mam.
A poza tym ściągnęłam sobie książkę "Niebie istnieje naprawdę". Czytała któraś? Poleca?Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej kobiety. Zagladalam wczoraj z tel meza, ale nie udzielalam sie, bo i po co smecic. Dzis w pracy za kolezanke, a M.ma wolne bo klientow nie ma. W sumie pogoda taka ze nie chce sie z domu wychodzic. M. mnie wkurzyl, bo mial zrezygnowac z orange ,bo umowa mu sie konczy. Ale rozmawial z jakas tam baba przez tel w orange ( nie taka co wciska oferty i wydzwania po klientach) i zaproponowala oferte za 42zl i telefon samsung galaxy grand neo za 9 zl i gdzie M zawsze byl przeciwny takim tel tym bardziej ze ten co mial zwykla nokia zniszczyla mu sie w pracy i po ostatnim upadku przestala szwankowac. Powiedzial ze tel bedzie dla mnie a on wezmie moj i co? Telefon dwa razy w rece mialam. Wrrr po co to gadac i obiecywac. Nie chodzi o tel bo moge sobie kupic, ale gada co innego, a robi co innego
ciezko mi ostatnio z nim wytrzymac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:21
-
Rudasek wrote:a z czego to sciągnełąś...???
też chce!!!!!!!!!!
Uściślę, złożyłam zamówienie u męża i mi ściągnąłPodejrzewam, że z chomika
Poszukaj na pewno wyskoczy u wujka gógla
Magdas wrote:dlatego jak mam doła to sobie zawsze mysle,ze tyle ludzi ma gorzej.a ja moje problemy traktuje jak koniec świata. kurcze mam kochajacego meza mam gdzie mieszkac nie chorujemy jakos powaznie trzeba sie cieszyc
Popieram!
Znikam, ale wiecie, mimo to czuwam!
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z, mnie też zawsze stawia do pionu jak sobie pomyślę, że tak na serio to ja sobie sama wmawiam, że jestem pokrzywdzona przez los. Bo jestem pewna, że istnieją osoby, które zazdroszczą mi mojej sytuacji. Czasami trzeba walczyć, a czasami zaakceptować to, co nam przyniósł los.
Co do książki, to też planuję sobie ją kupić (jeszcze nie wiem kiedy, bo po dzisiejszym buszowaniu po allegro być może mąż mnie na ulicę wyrzuci), a czytała ją (o ile się nie mylę) Sara i polecałaZ. lubi tę wiadomość
-
Hej. Wpadłąm tylko sie przywitac bo zabiegana jestem,w sobote na wesele ide,a w niedziele przyjecie.
Przesylam wszystkim wiruski***********************************************************************************************************************************************************************************i pozdrawiamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej wszystkim
u mnie wczoraj okropa burza i blyskawice, a ze mam okno dachowe to wszystko widzialam, ale a szczescie mialam u boku meza to sie wtulalam
temp spadla, no norma, nic dziwnego , ciaży nie podejrzewam bo piersi nie bola ani ciut, ciut, nigdzie nie ciagnie, nic nie boli..
musimy sie umowic na badanie nasieia ponowne a przyszly tydzien
mezus kochany zabiera mnie nad morze na przelomie lipca i sierpnia
Milego dniaLittle Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
U mnie tez bez szalu.13 stopni. Jak myslicie test juz by wyszedl. Jutro bedzie tydzien jak odstawilam luteine, @ zawsze przychodzila max po tygodniu wiec zobaczymy jutro. W sumie piersi nabrzmiale i bolace do tego bol jajnikow wiec bez zludzen.
Na obiad wczoraj wieczorem ugotowalam mlody kapusniaczek do tego mlode ziemniaczki i moja ulubiona kielbaska z fileta z kurczaka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:18
-
sara_nar wrote:U mnie tez bez szalu.13 stopni. Jak myslicie test juz by wyszedl. Jutro bedzie tydzien jak odstawilam luteine, @ zawsze przychodzila max po tygodniu wiec zobaczymy jutro. W sumie piersi nabrzmiale i bolace do tego bol jajnikow wiec bez zludzen.
ja sie tez nie łudzę.. z reszta juz sie przyzwyczajam do co miesiecznych porazek. -
nick nieaktualny