Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
on wie jak zareagowałam po raz pierwszy przy odbiorze.. musiałam prowadziś auto bo moj miał wtedy ta noge w gipsie i nie byłam w stanie.. prędzej godzine ryczeliśmy w aucie.. szczerze to sama nie wiem jak dojechałam do domu wtedu i dziwie sie że żyję.
Dlatego M. ie chce żebym odebrała wyniki bo byłabym całkiem sama wtedy bo on będzie w pracy. -
Lena87 wrote:W gorącej wodzie kąpane jesteście
A wyniki hormonow meza to odswiezalam on line co 5 minWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:01
Lena87 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:jak to po 9 m- cach ?
powiedzial nam tylko ze nie jest dobrze i trzeba wyleczyc infekcje i zrobic IUIa ze my mu uwierzylismy to naet sie wtedy nie dopytywalam.. mylelismy ze plemniki sa oslabione wiec mowilsmy sobei ze musze sie podbudowac.. ale nlekarzominal wazna sprawe ze tam wogole nie bylo plemnikow ;/ a to na penwo ne jest wynik infekcji ;/
-
Monia trzymam kciuki. Zobaczysz nawet jak Ty odbierzesz wyniki, to na skrzydłach będziesz frunąć do domu, bo będą dobre
Antoher, a już tam baba. Chociaż moja chrzestna ostatnio opowiadała, że jej marzyła się dziewczynka a urodził się chłopiec i ona do 6msc życia Jurka była przekonana, że to dziewczynka, dopiero jak przychodziło go przewinąć, to był zonk. Ale łudziła się, że odpadnie
Nie mam koncepcji na imię dla dziewczynki. Ale Frania może byćXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Monia trzymam kciuki. Zobaczysz nawet jak Ty odbierzesz wyniki, to na skrzydłach będziesz frunąć do domu, bo będą dobre
Antoher, a już tam baba. Chociaż moja chrzestna ostatnio opowiadała, że jej marzyła się dziewczynka a urodził się chłopiec i ona do 6msc życia Jurka była przekonana, że to dziewczynka, dopiero jak przychodziło go przewinąć, to był zonk. Ale łudziła się, że odpadnie
Nie mam koncepcji na imię dla dziewczynki. Ale Frania może być
strach mam cholerny..
musi być dobrze ! zobacze może pojade po te wyniki a może nie , nie wiem jeszcze, może sie uda w sobote odebrać gdzieś na rejestracji czy gdzieś , przecież szpitale są czynne 24 godz na dobe i zawsze tam jest jakaś pielęgniarka czy lekarz. -
Lena87 wrote:W gorącej wodzie kąpane jesteście
Monia a mi podejście lekarz co nie pokazł wyników wydaję się całkiem dobrym rozwiązaniem. Bo dość często widząc wyniki nie wiemy czy są dobre czy nie, zaczynamy szukać informacji, najczęściej w internecie i o zgrozo można się naczytać i niepotrzebnie zdołować. A skoro lekarz kazał wyleczyć infekcje, to znaczy się, że są szanse, trzeba `naprawić` to co się popsuło i będzie dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:44
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Sara tyle ze u nas nie pokazal tego dla naszego dobra..bo brak plemniko nie dal sie wyleczyc poprzez wyleczenie infekcji.. bylo to istne zatajenie informacji..i narazienie zdrowia pacjenta . ;/
ia teraz wiem jedno ..wolalabym wedy wiedzec ze nnie ma plamnikow niz byc zwodzona przez 9 miesiecy ..bo mozliwe ze teraz juz bysmy byli po biosji a moz enawet juz po in vitro..
ja jestem zdania ze lepiej uslyszen najgorsza prawde..bo sobie mozesz wszytsko poukladac.. a tak co.. 9 miesiecy nadziei ...9 miesiecy kiedy liczycsz ze mogly sie poprawic wyniki a t u dupa.. tyle ile a przeryczalam dni i nocy przez te 9 miesiecy to juz nawet jak sie dowiedzielismy zabraklo mi lez..
nie zycze nikomu takiej sytuacji.. to tak jakby ktos ci mowil przez 9 miesiecy ze sie uda ty w to wierzysz bardzo mocno.. po kazdej porazce sie podnoisz.. a u nagle stajesz w miejscu i wiesz ze to co do tej pory przechodzilas to tylko jakas okruszynka tego co dopiero jest przed toba.. i tak naparwde tracisz nie tyle wiare w to ze sie uda.ale w ludzi.. w lekrzy ktorzy powinni ci pomoc .. a tak nie jest .. zadajesz sobie pytanie komu w takim razeie mam zaufac.. a to na co liczylas przez tyle miesiecy peka jak banka ydlana.. bo wiesz ze e 9 miesiecy zostaly stracone.. i ze moze tak naparwde nigdy nie bedziesz mogla miec dziecka z facetme ktorego kochaszsara_nar lubi tę wiadomość
-
powiem wam ze my przez 3 miesiace zrobuilismy wiecej niz ten lekarza przez 9 mieiecy..i juz nie chodzilo mi tu o dziecko tak naparwde.. tylko o zdrowie meza.. przeciez brak plemnikow to sygnal ze w organizmie nie dzieje sie nic dobrego..moze to byc poczatek choroby nowotworowe..innych chorob tore poprzez obnizony test mezczyzn wplywaja na ich kosci, serce.. mogl miec niedrozne nasieniowody luz zyklkakipowrozka.. a ten gin nic nie zrobil... nawet nie skierowal go na hormony ( mimo iz to gin0endo) i powienien wiedziec ze brak plemnikow to nastepstwo zaburen hormonalnych
t ja wyczyctalam na forach w internecie jakie warto zrobic badania .. i robilismy je sami .. jakbym czekala znowu nalekarzy o tracilisbysmy czas bo na jednej wizycie histroie opowiadasz daje skierownaie na badania na drugiej analizuje i znowu nasepne..dlatego ja spisalam co tezba e i za jednym razem zrobiclam wszytekichoc wiedzialam ze moze niepotrzebnie.. ale co mi tam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny