Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMała Mi86 wrote:Dziewczyny,zaczęłam plamić tak na brązowo.Nie ma tego dużo.Dzwoniłam do mojej gin i mam wziąć 4 tabl. dupka.Boję się
Nie bój się będzie dobrze :* czytałam na ulotce dupka że w razie co wsiąść 4 tabletki odrazu, jedź może sobie jutro zbadać progesteron? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzwoniłam dzisiaj do swojego gina - jak mi sie 1 cyklu z CLO nie uda to moge brać jeszcze jeden i zgłosić się do niego w 10 dniu cyklu i będzie mnie monitorował a później mąż wyjeżdża na miesiąć
19.05 - @ - 1 cykl z CLO
14.06 - @ w Egipcie ?a może jej nie będzie
- 2 cykl z CLO
30.06 - wyjazd Męża na miesiąc -
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:dzwoniłam dzisiaj do swojego gina - jak mi sie 1 cyklu z CLO nie uda to moge brać jeszcze jeden i zgłosić się do niego w 10 dniu cyklu i będzie mnie monitorował a później mąż wyjeżdża na miesiąć
19.05 - @ - 1 cykl z CLO
14.06 - @ w Egipcie ?a może jej nie będzie
- 2 cykl z CLO
30.06 - wyjazd Męża na miesiąc
Anusia CLO możesz brać przez 6 m-cy -
nick nieaktualny
-
wioleta4444 wrote:Mam 23 lata a mój Mężuś 27 Staramy się od 4-5 miesięcy. Nie wiem, pogubiłam się. Chodziłam po lekarzach tłukach i zmarnowała czas, teraz przytrafił mi się anioł
Lekarz mi zalecił mierzyć temp. ale jeśli to nic nie da to sobie odpuszczę
Witaj! Nie przejmuj sie to nie jest jeszcze długo.....wszystko bedzie dobrze czasem tak jest ze im bardziej chcemy tym gorzej wychodzi....)))))
Aprilka -
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:ale mój gin nie widzi sensu bo ja mam owu naturalna i wszytsko jest OK tylko ciązy nie ma i mnie odsyła do profesora do Poznania
Może organizm nie jest gotowy na ciążę ?
Wzięłam przed chwilą 2 tabletkę CLO i ten sam efekt co rano, nagle oczy zrobiły Mi się ciężkie i najęchtniej położyła bym się spać ale co ja w nocy będę robić ? -
nick nieaktualnyHej dziewczynki,
Miał być piękny dzień ale jednak okazał się męczący, ciśnienie mi skoczyło, tabletki słabo zadziałały ale jest już lepiej.
MalaMi trzymaj się, będzie dobrze
AnusiaM oby następny cykl nie był potrzebny już
Another a co tam ważne że monit będzie, a jak zdobyty to już inna bajka
Miłego wieczorku życzę
Another lubi tę wiadomość
-
Sara, jeszcze za wcześnie żeby było widać zarodek. Dlatego ja na pierwsze usg poszłam dopiero jak byłam pewna, że już powinno być widoczne serduszko, żeby się nie stresować, że najpierw nie widac zarodka, potem że jest zarodek, ale jeszcze nie widać serduszka...
Musisz poczekać, nie ma innej rady. Na tym etapie oprócz oszczędzania się i brania progesteronu nic więcej nie zrobisz.
Lena, strasznie jestem ciekawa jak na Ciebie zadziała Clo. Tyle się biedna naczekałaś na owulkę, a tu zawsze zonk.
Oby tym razem było inaczej
sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Po raz pierwszy i boje sie strasznie:(
-
XxMoniaXx wrote:a my po raz drugi. A wiesz jak ja sie boje ?? bo sie dziś dowiedziałam, że tabl testosteron pogarszają wyniki nasienia .. a moj je bierze 3 miesiące bo mu jes przepisał urolog jak pokazaliśmy złe wyniki bad. nasienia. Jestem i zła na siebie i nie bo co ja przeciez nie jestem madrzejsza od lekarza.
A ja sie zaczelam zastanawiac nad tymi badaniami jutro,bo bedziemy zaraz po 7,5 godz.podrozy...chyba poczekamy do poniedzialku... -
nick nieaktualnySantocha, mam nadzieję że coś ruszy
Cieszyła bym się gdyby chociaż zaczęły rosnąć pęcherzyki
Maniuś nie stresuj się niepotrzebnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:33
sara_nar, Another, Maniuś, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość