Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
wioleta4444 wrote:Hej Kochane, wchodzę w wątek
Jestem tu jakby nowa i chciałam uzyskać poradę
jak się bada otwartość, głębokość i inne parametry szyjki ?
Fajna jest ta stronka. Widzę, że kobietki tutaj się bardzo wspierają
Miło:*
-
Wprosiłam się na chama na jutro na monit. Mam przyjechać na 17 i będę czekać aż mnie przyjmą. Na dodatek jeszcze inny lekarz :F 3 wizyta w tym cyklu i za każdym razem inny lekarz. Paranoja. I każdy co innego mówi."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
zalogowałam sie na nasz bocian i tam jest wypowiedź lekarza, że jak męzćzyźnie sie podaje testosteron to jest duże prawdopodobieństwo pogorszenia sie wyników nasienia.
No świetnie ale sie boje jutra.. i jeszcze nie wiem kiedy po wynik bo jutro mąż idzie do pracy i nie chce żebym je odebrała sama bo jak będą złe to nie będe w stanie prowadzić samochodu. a potem jest weekend i nie wiem jak to będzie .. -
Nie robiłam...jak nie dostane @ w week, a dzis wypada planowo to zrobie po weekendzie...bo póki co zadnych objawów...lekko mnie krzyze bolały z dwa dni temu i tyle...no a teraz przez noc i dzis 2 razy skurcze macicy czy cosik takiego
-
Na pewno CI ułatwi ale z doświadczenie mojego i innych dziewczyn, nie spinaj sie
Nie wiem ile masz lat i od kiedy sie starasz, czy dopiero zamierzasz czy co
ovulacje masz na ok 14 dni przed kolejną miesiaczką, wiec po prostu po @ kochajcie sie ale bez spiny, to w niczym nie pomaga. Na prawde nie zawracaj sobie głowy z szyjką, temperatura itd...duzo dziewczyn tutaj to robiło i juz nie robi, bo to tylko mąci w głowie i dodatkowo nakreca
bawcie sie sobą, seksem...a dzidzia jak ma być to bedzie!
Aprilka, Z. lubią tę wiadomość
-
HEJ kochane byłam u gin. u baby znalazłam, że przyjmuje w czwartki a koleżanka do niej w ciąży chodziła. Kazała brać 3xdziennie po 1 tabl. nospy tylko się zastanawiam cały czas czy jak boli? Do tego luteina 2xdziennie po 1tabl.
Ciąża jest bardzoooo młoda i zmartwiła nie, bo powiedziała, że pęcherzyk jest, ale w środku nie ma nic i nie jest w stanie powiedzieć czy coś z tego będzie bo wcześnie. W sumie fakt. 6dni temu test dopierowyszedł pozytywny. Kazała nie robić bety, żeby się nie martwić. Mam zjawić się za dwa tyg i wtedy będzie wiadomo co i jak. Póki co odpoczywać i brać lutkę. Może, któraś z was się zna. Dostałam zdjęcie USG. Ta czarna kropa to pęcherzyk....
http://fotoo.pl/show.php?img=813729_dscf1544-1-1.jpg.html -
Mam 23 lata a mój Mężuś 27 Staramy się od 4-5 miesięcy. Nie wiem, pogubiłam się. Chodziłam po lekarzach tłukach i zmarnowała czas, teraz przytrafił mi się anioł
Lekarz mi zalecił mierzyć temp. ale jeśli to nic nie da to sobie odpuszczęCzekamy na Ciebie :***
-
No widzisz to każdy mówi inaczej, bo nam powuedział ze mamy wyluzować, nic nie mierzyć, zrobic tylko badania, dla mnie na tarczyce, hormony itd, i zrobił usg dowcipne zeby zobaczyc czy tam wszystko oki..i działać
jak sie długo długo nie uda to wtedy mąż i ew dodatkowe badania...wiec póki co jeszcze nie panikuj! działajcie
robiłas badania jakies? -
no to porób badania, żebyś by ła pewna ze wszystko jest ok z hormonami, tarczycą itd...pisałam Ci wczesniej ze ovulka jest tak mniej wiecej 14 dni przez kolejna @..musisz znac długośc swojego cyklu:D jesli faktycznie chcesz mierzyc tempke i szyjke to ja nie pomogę, nie robiłam tego wogole..
-
nick nieaktualny