Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze sie pochwalić- wczoraj dostałam pierwszego kopniaka od Synka
Az mi palec reki która trzymałam ma brzuchu podskoczył!
Złota, przedszkolanka:), Anaaa:), Lena87, Maniuś, Little Frog, Natka098, Delia, sara_nar, Nati89, Misty87, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Santocha, w końcu synuś dał znak że siedzi w brzuszku
Ja dziś zrobiłam test, bo moja @ strasznie dziwna jest, skąpa nawet na podpasce jej nie widzę tylko podczas podcierania, a przy okazji dla pewności żebym bez problemu mogła zacząć CLO!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 12:52
-
Driada kochana,dawno Cie nie widzialam:( Gdzie bylas jak Cie nie bylo?co u Was? Pisz szybciutko:)
Delia ja mieszkam w Austrii(okolice Salzburga),do domu mamy 670 km,tak ze jedziemy autem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 12:54
Delia lubi tę wiadomość
-
Matko z córką, ręce mi odpadną. Trenuję bycie matką polką. Od parkingu do domu mam może z 700 m...w rękach zakupy, pod pachę teczka, na ramieniu torebka, koniuszkami palców trzymałam jeszcze bluzę. W połowie drogi oczywiście mi się rozwiązała sznurówka (nie pamiętam kiedy ostatnio mi się rozwiązała...widocznie czekała na odpowiednią chwilę). Po drodze skrzynka i gazetka z listem trzymana już podbródkiem jak otwierałam drzwi.
Sara, ja to czasami jak mój mąż przedstawi swój punkt widzenia, to aż mnie zamuruje jak to konkretnie uzasadni dlaczego myśli inaczej. Oczywiście wiadomo, że ja mam zawsze rację, ale jak jemu się uda czasami mieć właśnie takie uzasadnione zdanie (co nie zmienia faktu, że moja racja jest wciąż racją), to trzeba schować dumę do kieszeni i potwierdzić...straszne uczucie
Macierzanko, Anaa we mnie akurat hormony szaleją, to ten filmik wywołał u mnie taką reakcję, że nie mogłam się uspokoić. Ogólnie nawet bym nie pomyślała, że to może się przytrafiać aż tak często!! Jak zobaczyłam końcowe napisy, to aż mnie zamurowały. A ostatnio też słuchałam jakiejś wypowiedzi, że jak się widzi dziecko lub zwierzę zamknięte w samochodzie na upale, to ma się pełne prawo rozbić szybę bez żadnych konsekwencji, bo to ratowanie życiaManiuś, Anaaa:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hej. Odebrałam wyniki męza :
TSH : 1.610 (o,27-4,2) czyli super
testosteron : 252,80 (280-800) czyli troche niski
Dziewczyny mąz nie badał testosteronu przed kuracją suplementami, ale 3-ci miesiąc już bierze tabl od urologa testocaps (testosteron) pierwsze opak brał 2x1 tabl teraz 1x1.
Powiedzcie czy wyniki niskie tz mało plemników może być przez to , że testosteron niski ?
Jak jeszcze go podwyższyć ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry
Santocha, w końcu synuś dał znak że siedzi w brzuszku
Ja dziś zrobiłam test, bo moja @ strasznie dziwna jest, skąpa nawet na podpasce jej nie widzę tylko podczas podcierania, a przy okazji dla pewności żebym bez problemu mogła zacząć CLO!
I jaki wynik testu?
Ja też się zastanawiam, czy nie powtórzyć, bo brzuch mnie ciągnie, mdłości mam rano okropne, kuje mnie brzuch koło pępka i okres mi się skończył po 20 godzinach. Nawet nie potrzebowałam podpaski, wystarczyła wkładka.
Delia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:I jaki wynik testu?
Ja też się zastanawiam, czy nie powtórzyć, bo brzuch mnie ciągnie, mdłości mam rano okropne, kuje mnie brzuch koło pępka i okres mi się skończył po 20 godzinach. Nawet nie potrzebowałam podpaski, wystarczyła wkładka.
Oczywiście, że pojawiła się tylko 1 kreska -
XxMoniaXx wrote:hej. Odebrałam wyniki męza :
Dziewczyny mąz nie badał testosteronu przed kuracją suplementami, ale 3-ci miesiąc już bierze tabl od urologa testocaps (testosteron) pierwsze opak brał 2x1 tabl teraz 1x1.
Powiedzcie czy wyniki niskie tz mało plemników może być przez to , że testosteron niski ?
Jak jeszcze go podwyższyć ?
Monia nie mam pojęcia czy to ma wpływ jedno na drugie ale niski testosteron może zaburzać płodność, pójdźcie do lekarza,może dawkę niech znowu zwiększy? -
nick nieaktualnyZłota wrote:Dlaczego zaraz "oczywiście"?
Przecież jakaś mikroszansa na kropeczkę zawsze jest
Może to efekt cyklu bezowulacyjnego, co? JA też mam baaardzo skąpo, może to po prostu znak, że na 100% nie było owulki?
Bo to było oczywiste, że nic z tego
Cykl bezowulacyjny nie ma nic do tego, przynajmniej u Mnie
Bo takie mam od stycznia i @ zawsze miałam obfitejak by ktoś kurek z kranu odkręcił i zapomniał o Nim
-
Maniuś wrote:Driada kochana,dawno Cie nie widzialam:( Gdzie bylas jak Cie nie bylo?co u Was? Pisz szybciutko:)
Delia ja mieszkam w Austrii(okolice Salzburga),do domu mamy 670 km,tak ze jedziemy autem:)
U mnie wszystko dobrze, będę mieć synusia
Cały czas was podczytuje, ale już się nie udzielam. Dzisiaj trafiłam na stronę z badaniami to wam linka dałam bo jak darmowe to czemu nie skorzystać ma ktoś
Little Frog, santoocha, Maniuś, Kaśka28, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Bo to było oczywiste, że nic z tego
Cykl bezowulacyjny nie ma nic do tego, przynajmniej u Mnie
Bo takie mam od stycznia i @ zawsze miałam obfitejak by ktoś kurek z kranu odkręcił i zapomniał o Nim
Hmm, bo ja mam skąpe wtedy, jak jest na 100% bezowulacyjny. Ostatni był owulacyjny i był obfity.
Dziwne zatem, że Ty masz takie skąpe coś nagle.
Kiedy startujesz z CLO? -
nick nieaktualnyZłota wrote:Hmm, bo ja mam skąpe wtedy, jak jest na 100% bezowulacyjny. Ostatni był owulacyjny i był obfity.
Dziwne zatem, że Ty masz takie skąpe coś nagle.
Kiedy startujesz z CLO?
Dziś już rano poszła pierwsza tabletkawieczorem druga i tak do poniedziałku
później w czwartek monitoring
Z. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hej. Odebrałam wyniki męza :
Jak jeszcze go podwyższyć ?
moj test ma podobny ale to przez podwyzszona PRL i FSHWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 14:48
-
przedszkolanka:), Anaaa:), Driada0102, Lena87, Little Frog, Natka098, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, wchodzę w wątek
Jestem tu jakby nowa i chciałam uzyskać poradę
jak się bada otwartość, głębokość i inne parametry szyjki ?
Fajna jest ta stronka. Widzę, że kobietki tutaj się bardzo wspierają
Miło:*
Delia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***