Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
martusia1986 wrote:Wiesz mówił że beta idealnie przyrasta tylko na USG za wolno..Mówi że może być za wcześnie i musimy czekać co dalej..
Ja na początku ciąży miałam tak, że beta ok, a właśnie na usg nawet kropki nie było. Po 2 tygodniach było widać fasolkę, ale w książeczce ciąży napisali mi, że rozwój czasowy nie jest prawidłowy (fasolka była za mała w danym tygodniu ciąży). Po miesiącu okazało się, że wszystko jest w porządku i dzidzia rozwija się prawidłowo. Wszystko się zgadzało. Gin mi mówił, że owulację miałam za późno i to może dlatego.
Mam nadzieję Kochana, że wszystko będzie dobrzemartusia1986 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a ta lutka w II fazie to na podtrzymanie i ułatwienie zagnieżdżenia się ??a co jeśli np owulka nastąpi 20 dc a ja zaczne lutke brac od 18 dc ?? nie zniszczy to czegoś co by było że ją bym brała za szybko i zacznie mi wywoływac okres choc bede jeszcze przed owu tak dla przykładu..
głu[ia jestem :p ale mnie wszytko ciekawi
jesli zaczniesz 18 dc to nie zablokuje owulki jesli ma przyjsc 20 dc
jakbys brala przez 5 dni to wtedy tak -
Martusia kochana mam nadziejeze kropuniek se dzielnie rozwija i na pewno bedzie wszytsko dobrze
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Ja na początku ciąży miałam tak, że beta ok, a właśnie na usg nawet kropki nie było. Po 2 tygodniach było widać fasolkę, ale w książeczce ciąży napisali mi, że rozwój czasowy nie jest prawidłowy (fasolka była za mała w danym tygodniu ciąży). Po miesiącu okazało się, że wszystko jest w porządku i dzidzia rozwija się prawidłowo. Wszystko się zgadzało. Gin mi mówił, że owulację miałam za późno i to może dlatego.
Mam nadzieję Kochana, że wszystko będzie dobrze
Zobaczymy właśnie jak to jest w przypadku ivf..Dlatego też mój gin nie spisał tego wszystkiego na straty i kazał wypoczywać brać leki i myśleć pozytywnie
Dziękuję za ciepłe słowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:jestem po wizycie. Wieści złe.
Wynikami męza była zadowolona.. nie są super ale jest poprawa.
Ja mam 14 dc. Pęcherzyków brak jakichkolwiek. ie mam owulacji prawdopodobnie. Świetnie. Dokończyć ten cykl, czekać na @. Następny cykl czyli lipcowy na CLO a po owulacji luteina. bez monitoringu bo w tych dniach ona bedzie na wakacjach a potem ja . Drugi cykl jak sie nie uda też Clo i lutka i monitoring. Narazie dawka CLO 1 dziennie. Jak nie ruszy to póltorej dziennie.
Jak o CLO nie zajde to klinika da nam skierowanie i inseminacja.
Resztę szczegółów wieczorem .
PS. Czułam, że będą jaja z owulką u mnie, wiedziałam to od ok 3 miesięcy..Maniuś wrote:Hej moje drogie...ja dzis mam taki humor,ze najlepiej poszlabym juz do lozka...plakac...caly czas mam lzy w oczach.W robocie sie pytaja co jest,a ja oczywiscie ze alergia...mam dola jak stad do ksiezyca...
Lena dlaczego sie przywitalas i od razu ucieklas?
Przedszkolanka oczywiscie gratuluje:D
Rudasku co za dziadek...masakra...
Misty jak sie czujesz?
Dziewsczyny z dolkiem glowa do gory...jutro bedzie lepiejDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Martusia wszystkie kibicujemy Tobie i Twojej fasolce! Musi byc dobrze :*
Kasiu,dziekuje! Kiepsko, potworny kaszel, jeszcze wiekszy bol w klatce piersiowej,wciaz zatkany nos mimo mocnego kataru. Dzis dopiero pierwsza ciut bardziej przespana noc...od piatku
A co u Ciebie? Jak kijki?martusia1986 lubi tę wiadomość
-
kijki ok chociaz dzisiaj nie bylam bo za duzo spraw maialam no i kolezanka nabawila sie odciskow ale jutro juz pojde mimo siweta hehe pojde chocby dla endorfin a one sa mi baaaardzo potrzebne:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry Kochane
Chciałam się przywitać i poczęstować Was torcikiem urodzinowym
Maniusiu kochana będzie dobrze , wierzę że będziesz mamusią tak samo jak wierzę że i ja kiedyś będę
Niech mąż je witaminy a w tym kwas foliowy, w między czasie wybierzcie się do urologa. Wspieram kochana
Santoocha dziękuję za słowa otuchy, teraz już lepiej troszeczkę, doszłam do siebie, wmawiam sobie że pan Bóg zwróci mi kiedyś króliczka, jego duszyczkę pod postacią dzieciątka. Traktowałam go jak dziecko tylko pampersów i śpioszków mu nie zakładałam.....Był miłością moją
Wiem że zabrzmiało to dziwnie!
przedszkolanka:), Ania_84, XxMoniaXx, Z., Misty87, Maniuś, Anaaa:), Little Frog, Natka098, Kaśka28, santoocha lubią tę wiadomość
-
Laura Wszytskiego Najlepszego
spełnienia marzen szczegolnie tego jednego o ktore tak walczycie
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny