Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
haha, CLO im da takie wakacje,że tu pięcioraczki będą
teraz nie było bo sił nabierają
Melula już patrze...ja miałam ng/dl i są tylko dla ciężarnycha ja robiłam tak o i nie mam norm
dla ciężarnych :
I trym.: 0,9- 1,5
II trym. : 0,8-1,3
III trym. : 0,7- 1,2
To co moje znaczą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 20:32
-
przedszkolanka:) wrote:haha, CLO im da takie wakacje,że tu pięcioraczki będą
Melula już patrze...ja miałam ng/dl i są tylko dla ciężarnycha ja robiłam tak o i nie mam norm
dla ciężarnych :
To co moje znaczą?
na bliźniaki jeszcze sie zgodzę ale więcej oj oj oj -
przedszkolanka:) wrote:
dla ciężarnych :
To co moje znaczą?zapytam mojego lekarza I kontaktu, przyjmuje za płotem i czasem wychodzi się dotlenić to się przyczaję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 20:40
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia my 10 dni temu rocznicę świętowaliśmy!
więc i u Was musi się udać
ja przy CLO mierzyłam by owulkę sprawdzać czy jestwarto
a testy zawsze mi 2tyg. pozytywne wychodziły a teraz 2 razy tylko
czyli coś w tym musi być
XxMoniaXx, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Manius kochanie,jakbym tylko byla zdrowa to bym Cie juz porwala na mega porcje lodow,wielkie ciacho i dlugi spacer nad Dunajec
Na koncu nakopalabym Ci do dupki i zakazala zamartwiania!
przedszkolanka:), Maniuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia my 10 dni temu rocznicę świętowaliśmy!
więc i u Was musi się udać
ja przy CLO mierzyłam by owulkę sprawdzać czy jestwarto
a testy zawsze mi 2tyg. pozytywne wychodziły a teraz 2 razy tylko
czyli coś w tym musi być
no testy owu będe robić, żeby było wiadomo kiedy więcejbo przy słabszym nasieniu chcemy częściej,żeby żywe plemniki były tam na miejscu
-
a ta lutka w II fazie to na podtrzymanie i ułatwienie zagnieżdżenia się ??a co jeśli np owulka nastąpi 20 dc a ja zaczne lutke brac od 18 dc ?? nie zniszczy to czegoś co by było że ją bym brała za szybko i zacznie mi wywoływac okres choc bede jeszcze przed owu tak dla przykładu..
głu[ia jestem :p ale mnie wszytko ciekawiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
kochana będziemy obserwować tempkę to będziemy wtedy myśleć
a powiem Ci,że dużo osób dopiero w drugim cyklu z CLO się udaje, dlatego ja tak nie byłam nastawiona, to miała być próba dla organizmu (bo nie miałam nawet skutków ubocznych) więc spokojnie
aa i jak wykupowałam leki to w aptece taka młoda dziewczyna była i ja aż 100zł zapłaciłam i mówie,że nie pytam ile to kosztuje a ona,że jej pomogło i trzyma kciuki a ja "to jak ma pomóc to i dwa razy tyle mogę zapłacić " -
nick nieaktualny
-
Monia popieram to co wcześniej pisały dziewczyny. To nie są złe wieści. Gin ma plan, więc myślę, że wszystko idzie w dobrym kierunku.
Wyniki męża się poprawiły, teraz Ciebie postymulują i zobaczysz, że owulka się ruszy. Trzymam mocno kciuki i Kochana nie załamuj się!
Z. korzystaj z długiego weekendunależy Ci się
Rudasek współczuję .. straszny ten gin!
Dobrze, że za tydzień idziesz do drugiego. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Natka, czasami są takie dni, że trzeba sobie popłakać. Tulę ;*
Maniuś, ja wierzę, że dacie radę! Macie siebie, swoją miłość i razem na pewno pokonacie wszelkie trudności!
Wypłacz się i zbieraj nowe siły na walkę, bo cel jest tego wart! Przytulam mocno i trzymam kciuki
Przedszkolanka piękny suwaczek
Martusia .. nawet boję się myśleć jak się czujesz..
A co lekarz mówił? Dlaczego za wolno rośnie?..przedszkolanka:), Z., Maniuś, Natka098, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny