Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura, wszystkiego co najlepsze! Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Spełnienia tego największego marzenia, ale tych mniejszych również!
Moja przyjaciółka też ma dziś urodziny, a do tego druga urodziła dziś córeczkę!!!Ahhhh....jaka jestem szczęśliwa!
Z., Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura sto lat! Spelnienia najwiekszego marzenia i duzo duzo milosci!
Wbijam do Was z pyszna roladka truskawkowa mojej mamy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be2ad36c00db.jpgLittle Frog, Maniuś, przedszkolanka:), Natka098, Kaśka28, Laura lubią tę wiadomość
-
Z, leniuchuj ile wlezie!
I wietrz móżdżek na świeżym powietrzu
Another, nie zamartwiaj się na zapas. Myśl pozytywnie. A najlepiej to myśl o zupełnie innych sprawach.
Misty, aż mi truskawkami zapachniało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 18:48
Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Wam:)u mnie dzis juz troche lepiej...ale to tylko dzieki mojemu skarbkowi...jak widze jaki on jest silny i uparty w dazeniu do celu,to glupio by bylo nie wziasc z niego przykladu...Walczymy!!!najwazniejsze ze mamy siebie!!!
Co tu taka cisza dzis???Little Frog, Anaaa:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Będzie dobrze Kaśka28 !
musibierzcie te suplementy aż coś ruszy !
Wiesz marzy mi sie żeby do tej inseminacji nie doszło.
Dżieńńńń doberekkkk wszystkim
miłego dnia
Laura STO LAT!!!!spełnienia marzeń
Another wrote:Ehh, przeczuwam, że ten cykl zakończy się jak każdy albo jeszcze gorzej. Ciągle boli mnie brzuch, mam wrażenie, że ten drugi pęcherzyk urósł i jest tam torbiel...
Kochana nie mysl tak musisz myslec pozytywnie!!! wiesz co dziala umysl...a nawet jak sie wam w tym cyklu nie uda to jest nastepny w co watpie bo skoro pecherzyk pekl to jest duze pawdopodobienstwo ale lepiej jak sie nastawisz na przyszly cykl to w tym bedziesz miala niespodzianke:DManiuś wrote:Hej Wam:)u mnie dzis juz troche lepiej...ale to tylko dzieki mojemu skarbkowi...jak widze jaki on jest silny i uparty w dazeniu do celu,to glupio by bylo nie wziasc z niego przykladu...Walczymy!!!najwazniejsze ze mamy siebie!!!
Co tu taka cisza dzis???
Natka i tobie wszystkiego najlepszego!!!Natka098, Laura, Another, Maniuś lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
tylko dwie lampeczki? ja jak otwieram wino to peka noo chyba ze sama pije to po lampce:D
Natka to i tak wszytkiego najLaura, Natka098 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona a temp nie mierzysz? a kreche program moze ci zaznaczyc dopiero kilka dni po ovu...ja tak zawsze mialam po trzech wyzszych temp...ale jak ty nie mierzysz to moze jak zaznaczysz juztro neg test ovu to pewnie wtedy ci zaznaczy no i jak sluzu juz plodnego nie bedziesz miala ale od pierwszzego pozytywnego testu owulacja moze nastapic do 72godz chyba nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:09
Nona lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️