Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ojjjjjjjj...no to nie zazdroszcze Santoocha
a faktycznie zostawic biznes w takie rece to strach jak byk!
ehhhhhhhhh....beznadzieja...a nie mozesz tego jakoś odkrecic, zmienić stażysty??? -
Fidelissa, najlepsze życzenia dla Ciebie. Zdrowia, miłości i spełnienia wszystkich marzeń!!
Santoocha, a ona taka całkiem beznadziejna? Chodzi mi o wiedzę. Bo może jakoś przez ten czas się nauczy rozmawiać z ludźmi? A jak pod każdym względem jest kijowa, to faktycznie ciężko kogoś takiego zatrudniać, bo zniszczy to, na co Ty tak ciężko pracowałaś...
Jak mi się nuuuudzi.... Posegregowałam wszystkie papiery i skończyła się moja wena. Pogoda u mnie też niezbyt ciekawa i najchętniej bym przespała cały dzień.
Wczoraj wydrukowałam bilet, więc już coraz bardziej czuję, że niedługo wyjazd. Spakowałam już mężowi tydzień temu to, co on zabierze jak pojedzie samochodem, a jeszcze muszę się zastanowić nad tym co ja zabiorę. W sumie sporo rzeczy mam w domu, więc się zbytnio nie martwię, że czegoś zapomnę. Najważniejsze to tablet, telefon, ładowarki, soczewki pudełeczko na soczewki, okulary, dokumenty i jakieś ciuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 12:45
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Kasia taki za 200 to tylko z wifi, natomiast taki z wbudowanym to już droższe, najtańsze 300zł, najlepiej jak będziesz wiedziała jaką kwotę chcesz przeznaczyć dokładnie i wtedy w tym przedziale będziesz się zastanawiać, bo ceny są maksymalne rozpięte, za 200 na pewno nie kupisz z modemem 3G, ale już za 300 może coś znajdziesz.
Znalazłam nie głupi w rtv euo agd i za niezłą cenę.
http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/smartgps-smarttab-4g.bhtml
ale tak patrze na niego i wydaje sie baaaaaaaaaaaaardzo fajny dzieki wielkie:*Fidelissa wrote:Dzisiaj mam urodzinki:)
Wpadałam na chwilkę poczęstować Was tortem i kawką))
Miłego dnia:)santoocha wrote:Ale urodzinowo!
Spóźnione życzenia dla Laury i świeże dla Fidelissy!
Niech się Wam spełniają marzenia
Ja oczywiście w pracy... Wczoraj grillowaliśmy do późnej nocy i jestem mega niewyspana...
Mam kłopot ze stażystką. Jest u nas 3 tygodnie i jakoś nie wygląda żeby miała ogarnąć leczenie. Nie potrafi odezwać się do klienta, nie słychać jej jak pyta o nazwisko, czego się dotknie to spieprzy
I mam problem, bo mam ją na 5 mies stażu, a potem jestem zmuszona zatrudnić ją na 12 mies. A ona się nie nadaje do niczego... Nie zostawię jej biznesu na pół roku, bo przestraszy mi klientów. Już teraz od kilku usłyszałam, że jest beznadziejna
Jestem w czarnej dupieFidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasia tak trzeba kupić kartę z internetem taką do tel, może być na doładowanie. Albo polecam darmowe karty Areo2
Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość aż przyślą i potem cieszyć się darmowym netem, do przeglądania stron jest wystarczający
http://www.aero2.pl/Bezplatny-Internet/Zamow-karte/Jak-uzyskac-karte -
Natka098 wrote:Kasia tak trzeba kupić kartę z internetem taką do tel, może być na doładowanie. Albo polecam darmowe karty Areo2
Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość aż przyślą i potem cieszyć się darmowym netem, do przeglądania stron jest wystarczający
http://www.aero2.pl/Bezplatny-Internet/Zamow-karte/Jak-uzyskac-karte
Zawsze balam sie zamawiac takich rzczy przez neta ale skusze sie napewno:DWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 13:00
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam kochane
Santocha idz do UP i zapytaj sie co w wypadku kiedy wystawisz negatywna ocene stazu i pracownik sie nie sprawdza .. bo moze wteyd nie bedziesz musiala jej gwarantowac zatrudnienia... ?? -
nick nieaktualnyjuż później opłat nie ma, to jest tylko za kartę i przesyłkę, taki internet do przeglądania stron, jedyny limit to 60 minut jednorazowo i rozłącza się, trzeba znów się łączyć, z jakis funduszy europejskich to chyba jest albo czegos tam dlatego darmowy do 2016 roku
-
Natka098 wrote:już później opłat nie ma, to jest tylko za kartę i przesyłkę, taki internet do przeglądania stron, jedyny limit to 60 minut jednorazowo i rozłącza się, trzeba znów się łączyć, z jakis funduszy europejskich to chyba jest albo czegos tam dlatego darmowy do 2016 rokuDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Fidelissko wszystkiego naj, naj , naj
Aniu jak sie czujesz kochana ? jak wyniki genetyki , wiadomo już dokładnie co i kiedy ??
dzwonilismy w srode.. mutacje juz sa ale na kariotyp musimy czekac do 18 ipca
milam zadzwonic dowiedziec sie jak wyszly te mutacje ale maz powiedzial zebym sobie darowala nic to nie zmieni a po co mam pozniej szukac denerwowac sie czy to dobrze czy zle.. i ze poczekamy juz do tych kariotypow i wizyty u lekrzai chyba tak bedzie lepiej bo znajac siebei to wuje googe by poszeld w ruch..a mzoe cos zle bym uslyszala
poki co .. czekamy grzeczniea raczej nie grzeczne jelsi wiadomo o co chodzi
korzystamy z tego ze poki co jeszce nie musimy sie stresowac.. choc ja jakos w duszy czuje ze cos drgnie i uda nam sie znalec te plemniczki
A tak to czuje sie ok .. wczoraj mezu mnie przytulil jak wrocilismy od rodzinki i powiedzial ze bardzo mnie kocha i coraz bardziej chce walczycwiec kombinujemy jak mozemy
-
Ania_84 wrote:MOnia dziekuje ze pytasz
dzwonilismy w srode.. mutacje juz sa ale na kariotyp musimy czekac do 18 ipca
milam zadzwonic dowiedziec sie jak wyszly te mutacje ale maz powiedzial zebym sobie darowala nic to nie zmieni a po co mam pozniej szukac denerwowac sie czy to dobrze czy zle.. i ze poczekamy juz do tych kariotypow i wizyty u lekrzai chyba tak bedzie lepiej bo znajac siebei to wuje googe by poszeld w ruch..a mzoe cos zle bym uslyszala
poki co .. czekamy grzeczniea raczej nie grzeczne jelsi wiadomo o co chodzi
korzystamy z tego ze poki co jeszce nie musimy sie stresowac.. choc ja jakos w duszy czuje ze cos drgnie i uda nam sie znalec te plemniczki
A tak to czuje sie ok .. wczoraj mezu mnie przytulil jak wrocilismy od rodzinki i powiedzial ze bardzo mnie kocha i coraz bardziej chce walczycwiec kombinujemy jak mozemy
szkoda tylko, że jeszcze trzeba czekać
ale warto będziezobaczysz, będą plemniczki i to nie jeden
trzymam kciuki
-
No przydalo by sie wiecej
hehe
co by bylo n kilka podejsc
znaczy na kilka icsi
bo na jednym dziekcu nie poprzestaniemy
XxMoniaXx lubi tę wiadomość