Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja tylko dwa razy zanurkowala nie wemdlazczgo
ale odechcialo jej sie jak za kazdy razem musiala sie zgodzic na mycie
-
Kaśka28 wrote:ale po stazu chyba nie musisz jej zatrudniac chyba co???? postrasz ja niech sie wezmie w garsc...ale chyba musi sie dac cos zrobic!!
Poważnie myślimy, żeby po prostu przerwać jej staż i poszukać jednak doświadczonego lekarza gdzieś we wrześniu/październiku. Wiąże się to z tym, że będę musiała sama pracować do ósmego miesiaca ciąży.
Jest beznadziejna, wiedzy nie ma za dużej, nie potrafi założyć wenflonu, przebija się zastrzykami przez skórę i wystrzela lek w powietrze. Właśnie problem w tym, że się nie stara. Jak nie ma klientów to siedzi i czyta gazetę zamiast np ogarnąć coś, pozamiatać. Ja na stażu jechałam na mopie aż miło.
No i już na wstępie poprosiła o wolne dziś, bo chce mieć długi weekend, zamiast pokazać że się stara.
Najwyżej zwrócę UP pieniądze wydane przez ten jeden miesiac na nią, i szukać lekarza. Pytanie czy znajdę...
Co do internetu aero to poza opłatą za kartę trzeba jeszcze kupić modem Playa. Prędkość internetu średnia, ale za darmo
-
Dokładnie, to dobry pomysł..lepiej teraz stracic kilka stówek niz zostawic jej dorobek zycia na głowie..nie daj boze niebedziesz miała do czego wracac!
kuzwa i tacy sa teraz studenci! ( nie generalizuje) ale jest grono takich bo jest...i nie ma zielonego pojecia o tym co robi a przeciez tu chodzi o zycie i zdrowie zwierzatek! ehhhhhhhhhh -
nick nieaktualnysantoocha wrote:nie potrafi założyć wenflonu, przebija się zastrzykami przez skórę i wystrzela lek w powietrze.
ja pierdziu skąd się ona urwała, jak tak można, może tylko krzywdę zrobić, a Ty będziesz odpowiadała. Współczuje, ciężka decyzja, a jakąś inną osobę na staż podmienić, w UP zgłosić, że ta się nie nadaje i niech inną dają. Wiem, że dla UP jest ważne stanowisko zajęte, a nie konkretna osoba. -
dziewczyny ja sie wcle nie dziwie ze takie tłumoki chodza .. ucze w szkolach policealnych i wobrazcie sobei technik farmaceuta.. a przez rok uczylismy ich procentow.. i idz pozniej do takiej zeby ci cos zrobila masc albo krople.. porazka ....
inestety ludzie ida na kierunki na ktore sie nie nadaja bo takie trendy .bo maja zachcianke i pozniej sa efekty ;/ -
nick nieaktualny
-
Kurde, jakaś wysypka mnie złapała!
Opalałam się w tamtą niedziele, a dzisiaj na brzuchu pokazały mi się małe swędzące bąbelki takie jak od oparzenia, wypełnione jakąś cieczą. Jakiś świerzb pewnie
Wrrrrrrrrrrrr
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another ja sie tak zalatwilam popsikalam sie perfumami na dekolt.. po czym wyszlam na slonce.. do tej ory mam podskorkna wysypke ;/ 3 dzien ;/