Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sobie pospałam... Od 17 do 21 ^^ A co mi się śniło, haha. Stałam ze znajomymi na osiedlu i chcieliśmy sobie wszyscy mierzyć temperaturę... Mieliśmy tylko termometr z jednym miejscem po przecinku, a ja widziałam w kabriolecie, który stał na ulicy termometr zapakowany z dwoma miejscami i poszłam go ukraść! W pudełko od termometru włożyłam długopis, żeby właściciel auta się nie skapnął... Ale się skapnął i musiałam iść na policje i odpowiadać za kradzież. Ten właściciel okazał się bardzo ufny i na policji mu naopowiadałam, że to nie ja, że po co mi, itp itd. I on mi uwierzył i wycofał zarzuty i był tak bardzo sympatyczny i ciepły, że jednak się przyznałam, bo było mi przykro, że ukradłam coś tak dobremu człowiekowi... MASAKRA
alka89, Natka098, Bursztynka, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Another wyszlo szydlo z worka:)spi sobie przez dzien,a w nocy pisze ze sen jest dla mieczakow:)hahaha(zartuje)znamy juz Twoja tajemnice:)
A swoja droga sen pierwsza klasa:)Pozdrawiam:)Another, Laura lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Another wyszlo szydlo z worka:)spi sobie przez dzien,a w nocy pisze ze sen jest dla mieczakow:)hahaha(zartuje)znamy juz Twoja tajemnice:)
A swoja droga sen pierwsza klasa:)Pozdrawiam:)Często jak mam do pracy na 4 rano, to koło południa drzemię godzinkę
Przyłapana
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Haha. Antydepresant w postaci czworaczków
https://www.facebook.com/photo.php?v=151716908320904&set=vb.100004477864789&type=2&theater
Little Frog lubi tę wiadomość