X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś w dyskoncie. Większość otwierana jest około 7-8, ale ja jako otwierająca sklep i prowadząca zmianę muszę być rano, żeby sklep doprowadzić do normalnego stanu :<

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    cześć :)
    czy jest tu może ktoś z problemami tarczycy? :)
    ja mam ciut za wysoka ale mysle ze tobie chodzi o dziewczyny zaciazone co?
    Another wrote:
    Ale sobie pospałam... Od 17 do 21 ^^ A co mi się śniło, haha. Stałam ze znajomymi na osiedlu i chcieliśmy sobie wszyscy mierzyć temperaturę... Mieliśmy tylko termometr z jednym miejscem po przecinku, a ja widziałam w kabriolecie, który stał na ulicy termometr zapakowany z dwoma miejscami i poszłam go ukraść! W pudełko od termometru włożyłam długopis, żeby właściciel auta się nie skapnął... Ale się skapnął i musiałam iść na policje i odpowiadać za kradzież. Ten właściciel okazał się bardzo ufny i na policji mu naopowiadałam, że to nie ja, że po co mi, itp itd. I on mi uwierzył i wycofał zarzuty i był tak bardzo sympatyczny i ciepły, że jednak się przyznałam, bo było mi przykro, że ukradłam coś tak dobremu człowiekowi... MASAKRA
    No to niezle ci sie snilo...hehe
    Złota wrote:
    Wpadłam się przywitać i już spadam. Zwiedzamy kielecczyznę. Ślicznie tu!

Oj, jak ja bym chciała wrócić we 3 :D

Buziaki!
    Ty wiesz ze trzymamy za ciebie kciuki!!!

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam z rana...wlasnie sie dowiedzialam ze zmarla babeczka z mojej pracy....plakac mi sie chce...walczyla z tym pierd...nym rakiem juz po 8 chemiach pozbyla sie go nabrala ciala zycia i 2 msc temu nawrot...wszytko zajete...powycinali co umieli...nic nie dalo...a kobieta zlota tyle przeszla w zyciu....tak ciezkie zycie miala...i jeszcze z taka choroba musiala sie zmagac a tak dobra kobieta do wszytkich ciepla pomocna normalnie masakra!!! tak mi jej szkoda...ahhh

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety Kasiu,rak nie patrzy na to jaki czlowiek jest...wiem cos o tym...moj tata nie ma juz nerki,1/3 pluca a teraz ma przerzut na watrobe...55 lat,chemii nie moze,a tez jest zlotym czlowiekiem...przykro mi z powodu Twojej znajomej:( Trzymaj sie kochana

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Maniuś zycze zdrowka dla taty trzymam kciuki zeby wyzdrowial i pokonal to cholerstow

Maniuś lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Maniuś, Kasiu rak to chyba największe cholerstwo jakie może być! :/ Wiem coś o tym....i nawet nie chcę się wgłębiać w temat.

Ja dziś się wyleżałam za wszystkie czasy. Wstałam z łóżka o 11. Troszkę już posprzątałam, ale jeszcze sporo przede mną.

Miłego dnia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane chciałam się was zapytać czy któraś z was po łyżeczkowaniu dostała od razu zielone swiatło na starania? tzn po pierwszej @ oczywiście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 11:52

• santoocha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że rak to choroba której najbardziej się boję. Moi rodzicie zmarli na nowotwory, w rodzinie też jest sporo osób chorujących. Myślę nad pójściem do poradni genetycznej, żeby sprawdzić jak bardzo jestem obciążona ryzykiem raka.

A ja dziś korzystam z wolnego popołudnia i jedziemy z siostrą na zakupy- bez facetów !!! :D
    I się jeszcze pochwalę, że wlazłam dziś w moje jeansy sprzed ciąży i nawet się normalnie dopięłam! :)

Little Frog lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka22 wrote:
    Kochane chciałam się was zapytać czy któraś z was po łyżeczkowaniu dostała od razu zielone swiatło na starania? tzn po pierwszej @ oczywiście :)
    kochana ja niestety nie pomoge ale chyba byla jedna dziewczyna ktora poronila w 10tc i odrazu dostala zielone swiatlo ale nie wiem dokladnie jak to bylo
    santoocha wrote:
    Powiem Wam, że rak to choroba której najbardziej się boję. Moi rodzicie zmarli na nowotwory, w rodzinie też jest sporo osób chorujących. Myślę nad pójściem do poradni genetycznej, żeby sprawdzić jak bardzo jestem obciążona ryzykiem raka.

A ja dziś korzystam z wolnego popołudnia i jedziemy z siostrą na zakupy- bez facetów !!! :D
    I się jeszcze pochwalę, że wlazłam dziś w moje jeansy sprzed ciąży i nawet się normalnie dopięłam! :)
    co ty gadasz?to tobie brzuszek rosnie czy maleje hehe

ja juz posprzatalam i zaraz jade juz do rodzicow tylko teraz siebie ogarne hehe:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu spokój, o matko.
    Ktoooo mi oskrobie ziemnniaczki? :D

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, sama oskrobałam :P

Maniuś lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane ;)
    ja dopiero wrocilam niedowno ze szkoly szykowalismy sale na egzamny uzupelnianie dziennikow frekwencje..tfu tfu .blee ;P

Cod o raka..niestety ale to najgorsze chlerstwo ;/ my z mezem postanowilismy ze po genetyce pod katem dzieci robimy genetyke na ryzko raka ..bo u meza w rodzinie jest duzo zachorowan u mnei moze nie tak duzo ale jak juz razem to razem zrobimy :) ja zawsze sie boje zbey nie dotknelo to mojej rodziny.. ale za duzego wplwu na to niesetety nie mamy ..

Manius mam nadziejeze u taty jakos to sie ulozy
    Kasia... jedyne co teraz mona zrobic to oodac tej kobiecie to co mozna, modlitwe i okazane szacunku ..

Maniuś lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Słuchajcie myślicie ze mogłabym brać castagnus?
    Wlasnie sie zastanawiam bo moja fl trwa ok. 10-11 dni trochę mało przynajmniej tak mi sie wydaje
    I Wiesiolek do tego :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Powiem Wam, że rak to choroba której najbardziej się boję. Moi rodzicie zmarli na nowotwory, w rodzinie też jest sporo osób chorujących. Myślę nad pójściem do poradni genetycznej, żeby sprawdzić jak bardzo jestem obciążona ryzykiem raka )

Ja ostatnio wyczytałam w naukowych badaniach nt nowotworow ze jesli chodzi o kobiece nowotwory piersi,jajnikow i najczestszy gen badany BRCA1 w tym kierunku to 55% kobiet obciazonych i 45% NIEobciazonych choruje wiec właściwie po równo.

Jak cholerstwo ma dopaść to i tak dopadnie.

nxbhnwz.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ja jakaś ledwo żywa od wczoraj. Czuję jakby mnie coś zbierało...

Nie robię tego zazwyczaj, bo nie chcę żeby się ktoś obraził, że go pominęłam lub nie zauważyłam.....wiem, że ostatnio na forum spokój i mało kto się udziela, ale widział ktoś może Sarę?

Miłego dnia życzę :)

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane co u was? Ja wczorajszy dzień przeleżałam w łóżku miałam straszne zaparcia i bolał mnie brzch, dzisiaj już lepiej, później jedziemy na zakaupy. U mnie waga zamiast w górę to w dół, mówiłam o tym lekarzowi powiedział żeby się nie przejmować, chyba, ze byłyby to drastyczne spadki. Miłej, leniwej niedzieli :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    miłego dnia :)
    co do Sary no to właśnie jakoś długo sie tu nie meldowała:(

SARA pozdrawiamy i wracajcie do nas :)

sara_nar lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati może taka już twoja uroda, że może poźniej zaczniesz tyć :) pozdrów bobaska :)

Nati89 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Nati może taka już twoja uroda, że może poźniej zaczniesz tyć :) pozdrów bobaska :)
    No właśnie zobaczymy jak to będzie, ogólnie mam skłonność do tycia i zawsz chudnę i tyję, myslalam, ze w ciazy bedzie tycie od poczatku, a tu takie rzeczy :) Dziekuje Monia juz go pogłaskałam ;) A jak u Ciebie?

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na @ i rozpoczynam CLO :)

Nati89, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 990 991 992 993 994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ