Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Another, uszy do góry póki @ nie ma
A jak nie, to kolejny cykl z nowymi szansami.
Dawno tu takich pustek nie było. Aż ciężko mi było wątek znaleźć. Ja dziś leniuchowałam cały dzień, bo kiepsko się czułam. Mąż mi zafarbował włosy i myślałam, że się popłaczę jak zobaczyłam efekt końcowy. Tylko odrosty mi zafarbowało i ciutkę rozjaśniło poprzedni kolor, a myślałam, że mi ciemny blond złapie. No nic, wrócę do Polski i może coś z tym zrobię. -
Hej,naprawde tu pustki ostatnio,no ale nie ma co sie dziwic,dziewczyny korzystaja z pogody pewnie:)
Little Frog,widze ze nie tylko moj maz bawi sie w fryzjera:)
Co sie stalo z Sara?Macierzanka?i innymi dziewczynami:(? Kochane dajcie chociaz znac czy wszystko u Was ok,martwimy sie...
U mnie @ brak,miala byc wczoraj,ale to tak jak juz pisalam,napewno przez wyjazd do Pl i zmiane klimatu...
Dziewczynki,kiedy rozbijemy 1000:)?Little Frog lubi tę wiadomość
-
hej kochane faktycznie coaz mniej stronek sie dziennie drukuje czasami to nawet jednej stronki nie nadrukujemy ale to pewnie przez weekend...zawsze jest cos do roboty albo sloneczko nam fajnie swieci wiec szkoda czasu na siedzenie w domu hhe przynajmniej w moim wypdaku...Maniuś nawet nie zauważylam ze to juz tak blisko ta 1000strona:D ale mysle ze dzisiaj jednak nie dobijemy:D chociaz zawsze sie mozemy jeszcze postarac:D
Maniuś lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Zabko ja cie podziwiam ja bym nie dala zafarbowac sie nikomu oprocz fryzjera hehe ale ja mam 28 lat i doiero 2 razy sie farbowalam raz na identyczny kolor a drugi dopiero teraz na rudy hehe:D ale spodobalo mi sie to:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:19
Little Frog, Maniuś lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dobry wieczor kochane ja na chwilunie bo od jutra egzaminy wiec od 7-20 mnie nie bedzie .. str coraz mniej bo ladna pogoda i jest co robic
-
Kasiu, mój mąż jest mega dokładny, więc się nie martwię
A ja też pierwszy raz zafarbowałam całą głowę chyba 3 miesiące po ślubie
I tak był to rudy, czerwony, brąz i teraz chciałam już ciemny blond zbliżony do moich naturalnych, ale nie wyszło. No cóż, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie i może ostatecznie u fryzjera coś zrobię, żeby był trochę podobny i żebym już nie musiała farbować
Aniu, ja to bym chętnie popatrzyła na te zestresowane twarze i powspominała jak to było jak kiedyś ja zdawałam egzaminy ;] PS miałam Ci to wcześniej napisać, ale uciekło mi z głowy - masz błąd w podpisieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:32
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania ja ci współczuje ale zabka ma racje mozesz troche sie posmiac bo pewnie przypomnisz sobie niejedna syt w ktorej toty bylas po tamtej stronie hehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
CHodzi o walke - ten blad w podpisie
A co do egzaminow.. to ja tez sie bede stresowala bo to mojpierwszy egzamin w ktory jestem przewodniczaca Komisji Egzamianacyjnej ... wiec musze czuwac nad wszytski na poczatku sprawdzic dowowody poinstruowac ludzi.. przyniesc zestawy egzam., opowiedziec o nich,.. pouczyc jak maja je zakodaowac.. pozniej zebrac wszystkosporzadzac protokoly...ehhhh... mam nadziejze nie walne gafy ;/ -
Aniu, oczywiście wiem o co chodzi
Tak tylko myślałam, że Ci napiszę, bo może nie zauważyłaś
A co do egzaminu, to sobie poradzisz
Ja to mam problemy z wygłaszaniem przemów i innych tego typu spraw, ale mam nadzieję, że będziesz pewna siebie i wszystko pójdzie jak po maśle
-
Little Frog wrote:Ja miałam już przedwczoraj wspomnieć o tej 1000
Oczywiście, każdy czerpie ile może z weekendu i bardzo dobrze
Maniuś, może to być spowodowane wyjazdem, ale mam nadzieję, że to będą zupełnie inne powody -
Rozbijajcie! Ja rozbiłam 1000str na naszym poprzednim wątku i wygrana siedzi w brzuchu
Strasznie bolą mnie dziś plecy, nie mogę się ułożyć jak leżę ani jak siedzę, masakra
A co to będzie później....?
Dziś wyjechała moja siostra (mieszkamy 350km od siebie). Wczoraj byłyśmy całe popołudnie na zakupach, kupiłam sobie zajebiaszczą długą, szyfonową sukienkę na lato (o ile będzie jeszcze lato w tym roku).
Mykam spać, bo jakoś niedospana chodzę ostatnio.
Dobrego tygodnia Wam życzę, samych owocnych dni i nocy i dobrych wiadomości!Natka098 lubi tę wiadomość