Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Piękny Słoneczny poranek mamyciekawa jaka będzie dalsza część dnia
Właśnie przed chwilką zapisałam męża na darmowe badanie w klinicedo której się później zapiszę na wizytę, tylko najpierw muszę na niektóre badania załatwić sobie skierowanie a resztę opłacę
Zawsze to parę złotych jest zaoszczędzoneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:46
Little Frog, Nati89, santoocha, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lenko, u mnie pochmurno i zimno. Zaledwie 14*C za oknem. Mi to absolutnie nie przeszkadza, bo przynajmniej mam znośną temperaturę w mieszkaniu, ale jak przyjadę do Polski to liczę na lepszą ;]
Super, że udało Ci się zapisać męża na te darmowe badania. Jeżeli jest tylko możliwość, to czemu nie zaoszczędzić? -
nick nieaktualnyŻabko, oczywiście że tak
Akcja przeprowadzona na Dzień Ojca
więc dlaczego by z Niej nie skorzystać
Tym bardziej, że coraz bliżej jestem myśli aby pójść i leczyć się w klinice.
Jeśli chodzi o męża to na na wstępie każą zrobić badanie nasienia koszt 260 zł - zapomniałam się zapytać czy te darmowe to jest pełne czy podstawowe, a jeśli chodzi o Mnie no to podstawowe badania typu badanie moczu morfologia ob i hormonalne
Zawsze wyjdzie Mnie to troszkę taniej, niż robione bezpośrednio w klinice
Mam nadzieję że uda Mi się na te podstawowe dostać skierowanie
1 lipiec jest tuż tuż więc wizyta u Endo zbliża się dużymi krokami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:35
Z. lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane, witam poweekendowo!
ja też się piszę na rozbijanie 1000.
Zmęczona jestem ale pozytywnie - odpoczęłam psychicznie bardzo na tym wyjeździe.
Jak by któraś z Was szukała fajnego hitelu w Kielcach, na romantyczny weekend z mężem/partnerem, to polecam Willa Hueta, Słowackiego 25 Kielce.
Byłam oczarowana wnętrzem, obsługą i pysznością potraw.Lena87, Natka098 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie po dłuuuuugim weekendzie.
słoneczko świeci,
siedze w pracy
szukam od paru dni noclegow nad morzem i jest problem....
rosne do przodu na szczescie nie na boki:))
w tym tygodniu czeka mnie zrobienie urodzin w pracy, cos tam upieke albo kupie...
lipiec zbliza sie wielkimi krokami:)))
milego dnia
olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
Zabko,nie licze jeszcze na nastepny cykl,niestety ale jest to chyba nie mozliwe z takimi wynikami meza:( ale tak bardzo bym chciala zeby sie nam udalo do konca roku...
Pierwszy raz od 15 msc. nie zrobilam testu...Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny