Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam taką bardzo swędzącą wysypkę na przedramionach i ramionach od 2 tyg
Upierdliwe to, drapię się strasznie, smaruję maścią ze sterydem, piję wapno i tyle, więcej nie mogę. Nie schodzi.
Nigdy nic takiego nie miałam, ale w tym roku nie biorę żadnych leków p/alergicznych i takie coś mnie dopadło. -
Mój facet się śmieje, że to od boczku
Bo w sumie od 2 tyg jem boczek gdzie się da i ile się da.Z grilla, w tortilli, w sosie carbonara, nawet zdarzyło mi się na kanapce. Ogólnie nie lubiłam boczku, ale chyba mi się smak zmienił (podobno zmienia się co 4 lata), bo tera mi nieziemsko smakuje
Ania_84, Natka098, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Jeszcze zaraz mnie szlag trafi, bo nie dość, że mnie wszystko swędzi, to jeszcze sąsiad od tygodnia sobie remont robi i napier** w ścianę. Zaraz się przejdę i to ja mu napier*** !
Z. lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Hej
Monia dzieki za pamieć nie udzielam sie bo teraz korzystam ze maz ma dlugi werkend i praktycznie nie ma nas w domuczekam niecierpliwie do lipca bo mamy plan uderzyc do Zakopanego
No ja po owulacji pierwszy raz ja mialam od niewiadomo kiedy teraz na dupku i zapewne czekam na @ bo przy takiej ilosci ♥ to bylby cud jakby sie udaloale uderzymy na urlop i wrocimy w 3
Lena87, Ania_84, Another, XxMoniaXx, Anaaa:), Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
A ja dopeiro ugootowalam ziemniaczki z kapustka i mieskiem
a na deser moje drogie wymysliłam cos dla mojego mezusia
w pucharku na dole mus truskawkowy,lody waniliowe, truskawki, bita smieana posypka z czekolady i polane musem truskawkowymNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam zamiar dzis spalac kalorie pozniej wykorzystujac ten mus i bita smietane
Natka098 lubi tę wiadomość