Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
À ja poproszę o wypisanie mnie z testowania
przyplątała mi się paskudna infekcja ucha, jako, że jestem przed owulacją lekarz poprosił,aby się wstrzymać ze staraniami.
Mam nadzieję, że nie spotkamy się na sierpniuPowodzenia Dziewczyny!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry!
Monia, widzę że ostatnio wpadasz tu pierwsza
Magdalenko każdemu się może zdarzyć ;] My kobiety, a do tego staraczki jesteśmy czasami baaardzo zakręcone
Mnie dokładnie o 4:44 obudził grzmot. Co zabawne, to niebo wcale nie było czarne. Z jednej trony lekko zachmurzone, a z drugiej przepięknie błękitneXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny magdalenka nic sie nie martw wpadaj do nas czesciej:D
a bez mierzenia tempki wyznaczy ale tylko przerywana a tobie another moze jeszze wyznaczy:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hej dziewczyny mam takie pytanie nie na temat:D mysle nad kupnem tabletu dla meza na urodziny i chce mu kupic go wczesniej bo chce zeby mial go do szpitala (w sumie w ogole nie zasluzyl ale to osobna historia....mam za miekkie serce)
mozecie mi jakis polecic? taki zeby w miare ok odbieral internet...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnya czy w szpitalu jest wifi czy bedzie uzywał swojego neta z telefoni komórkowej? No i jaką kwotę możesz przeznaczyć. Bo jeśli jest wifi to nie muszisz szaleć z super tabletem net i tak będzie działał, tylko dobrze żebyś zakupiła odrazu kartę pamięci, jeśli będzie net z karty to musi być tablet z wbudowanym modemem a to już droższa opcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:32
-
prawdopodobnie bedzie wi fi a takie z wbudowanym modemem w jakich cenach stoja?
wlasnie to zalezy na poczatku ccialam taki podstawowy do 200zl ale teraz nie wiem...chociaz nie wiem czy zasluzyl zeby kupowac mu cos lepszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:49
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam Was kochane...ja czekam na @,powinna byc jutro,ale z racji tego ze bylismy w PL to na pewno sie spozni,ale juz przynajmniej jestem o tyle zdrowsza ze nie bede sie nakrecac jak co miesiac...A zwoja droga tez tak macie ze jak gdzies wyjedziecie to @ Wam sie spoznia?
Milego dnia:)u mnie pada...Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia taki za 200 to tylko z wifi, natomiast taki z wbudowanym to już droższe, najtańsze 300zł, najlepiej jak będziesz wiedziała jaką kwotę chcesz przeznaczyć dokładnie i wtedy w tym przedziale będziesz się zastanawiać, bo ceny są maksymalne rozpięte, za 200 na pewno nie kupisz z modemem 3G, ale już za 300 może coś znajdziesz.
Znalazłam nie głupi w rtv euo agd i za niezłą cenę.
http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/smartgps-smarttab-4g.bhtml -
nick nieaktualny
-
Ale urodzinowo!
Spóźnione życzenia dla Laury i świeże dla Fidelissy!
Niech się Wam spełniają marzenia
Ja oczywiście w pracy... Wczoraj grillowaliśmy do późnej nocy i jestem mega niewyspana...
Mam kłopot ze stażystką. Jest u nas 3 tygodnie i jakoś nie wygląda żeby miała ogarnąć leczenie. Nie potrafi odezwać się do klienta, nie słychać jej jak pyta o nazwisko, czego się dotknie to spieprzy
I mam problem, bo mam ją na 5 mies stażu, a potem jestem zmuszona zatrudnić ją na 12 mies. A ona się nie nadaje do niczego... Nie zostawię jej biznesu na pół roku, bo przestraszy mi klientów. Już teraz od kilku usłyszałam, że jest beznadziejna
Jestem w czarnej dupieLaura, Fidelissa lubią tę wiadomość