Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
kopytko, pp2018 lubią tę wiadomość
-
kopytko, Olo323 lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
san95 wrote:Stary pojechał po test, powiedział, że mam sikać i koniec kropka.. 😅😅😅 chciałam jutro, ale nie mam wyjścia 😅
Dzwoń, niech bierze od razu więcej niż 1.
🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼Olo323, Eniana, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:Dzwoń, niech bierze od razu więcej niż 1.
🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 -
Co tu się wyprawia od rana 😁 dziewczyny trzymam kciuki, nie ma @ to walka nadal trwa 😁🤞
Pogoda dzisiaj slabo motywującą ale zaraz wjedzie jakas joga, kawka i będzie pięknie 😁 miłego dnia ❤️
Paima, Gregorka lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Prezesowa i zgłaszam @, przyszła nawet dzień szybciej. Szykuje się na kolejny cykl, zostawiam Was trochę. Musze się odizolować od tych starań, poczytać książkę
-
Witam wszystkie Panie widzę że pojawiły się testy gratki trzymam kciuki😁 ja mam bardzo intensywny weekend stąd moja nieobecność jutro nadrobię bo dziś również brak szans. Z nowości muszę wam powiedzieć że w życiu nie miałam tak krótkiej miesiączki cały ten cykl mega dziwny był. Z reguły 🐵 trwala 7-10 dni cykl 28 a tu wczoraj i przedwczoraj czyli 3i 4dc takie plamienie poprostu 🤔nie wiem czy to kwestia że włączyłam clo w tym cyklu ale powiem wam że coś niesamowitego chciałabym żeby ten cykl się udał 17 kwietnia mija nam 15 lat razem chciałabym dać w prezencie mężowi upragnione 2 kreseczki ehhh... się rozmarzyłam. Ale czuję dziś niesamowite pozytywne wibracje.
Miłej niedzieli😁😁Fermina, Paima, Olo323, Gregorka lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
kopytko, Olo323, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli dziewczyny 😘 trzymam kciuki za Was ✊🍀
My dzisiaj jedziemy do mojej rodzinnej miejscowości do babci także cały dzień poza domem 😊 będę Was podczytywać 😘 buziaki 😘Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Prezesowa i zgłaszam @, przyszła nawet dzień szybciej. Szykuje się na kolejny cykl, zostawiam Was trochę. Musze się odizolować od tych starań, poczytać książkę
Tulę mocno i już magazynuję energię do trzymania kciukasów na kolejny cykl 🩷