Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
kopytko, Olo323 lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
san95 wrote:Stary pojechał po test, powiedział, że mam sikać i koniec kropka.. 😅😅😅 chciałam jutro, ale nie mam wyjścia 😅
Dzwoń, niech bierze od razu więcej niż 1.
🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Olo323, Eniana, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Niech kupi chociaż jeden, a jak coś to jutro powtórzę albo skoczę już na betę, okres powinnam dostać najpóźniej wczoraj patrząc na to jakie były poprzednie cykle no max dziś, a nic nie wskazuje na to, żeby miał przyjść.. Piersi nadal bolą na maxa, temp nie spada, doszły wczoraj późnym wieczorem bóle krzyża i co jakiś czas ból jak miesiączkowy, ale delikatnie się różni od tego co zazwyczaj mam. Normalnie boję się już sikać serio. Albo tak mi się pokręcił cały cykl albo nie wiem już 🫣🫣🫣Paima wrote:Dzwoń, niech bierze od razu więcej niż 1.
🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 -
Co tu się wyprawia od rana 😁 dziewczyny trzymam kciuki, nie ma @ to walka nadal trwa 😁🤞
Pogoda dzisiaj slabo motywującą ale zaraz wjedzie jakas joga, kawka i będzie pięknie 😁 miłego dnia ❤️
Paima, Gregorka lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Przytulam 🫂😘NiedoszlaWielodzietna wrote:@Prezesowa i zgłaszam @, przyszła nawet dzień szybciej. Szykuje się na kolejny cykl, zostawiam Was trochę. Musze się odizolować od tych starań, poczytać książkę

-
Witam wszystkie Panie widzę że pojawiły się testy gratki trzymam kciuki😁 ja mam bardzo intensywny weekend stąd moja nieobecność jutro nadrobię bo dziś również brak szans. Z nowości muszę wam powiedzieć że w życiu nie miałam tak krótkiej miesiączki cały ten cykl mega dziwny był. Z reguły 🐵 trwala 7-10 dni cykl 28 a tu wczoraj i przedwczoraj czyli 3i 4dc takie plamienie poprostu 🤔nie wiem czy to kwestia że włączyłam clo w tym cyklu ale powiem wam że coś niesamowitego chciałabym żeby ten cykl się udał 17 kwietnia mija nam 15 lat razem chciałabym dać w prezencie mężowi upragnione 2 kreseczki ehhh... się rozmarzyłam. Ale czuję dziś niesamowite pozytywne wibracje.
Miłej niedzieli😁😁
Fermina, Paima, Olo323, Gregorka lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
kopytko, Olo323, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli dziewczyny 😘 trzymam kciuki za Was ✊🍀
My dzisiaj jedziemy do mojej rodzinnej miejscowości do babci także cały dzień poza domem 😊 będę Was podczytywać 😘 buziaki 😘
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Prezesowa i zgłaszam @, przyszła nawet dzień szybciej. Szykuje się na kolejny cykl, zostawiam Was trochę. Musze się odizolować od tych starań, poczytać książkę

Tulę mocno i już magazynuję energię do trzymania kciukasów na kolejny cykl 🩷