Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusta Blu wrote:To zabawne, że o tym piszesz, bo ja właśnie sama miałam zapytać, czy nagła, naprawdę zauważalnie większa ochota na 💕 wystąpiła u kogoś jeszcze? Także widzę, że łączy nas i libido i czas testowania 🤞🏼💚
Oby to był dobry znak! 😀pp2018, Gusta Blu lubią tę wiadomość
-
PaulaG wrote:Spacery jedynie jak pogoda dopisuje (Irlandia - wieczne wiatry 50-100 km i deszcze) a w dodatku mieszkam na wsi jedna uliczka nie ma gdzie sie schować jak jedzie auto... auto mam tylko wtorek-czwartek zeby gdzies pojechać, w resztę dni siedze w chacie bo mąż jedzie...
Brzmi jak wymówka.... ale na prawde jest lipa.
Wiesz co, ja zimą, po ciemku chodziłam na odcinku 100 metrów oświetlonych światłami naszego domu w te i we wte przez 40 minut czasem. Mieszkamy w środku niczego, latarnie wysiadły a boję się ciemności. Wczoraj brakujące 1000 kroków wychodziłam między kuchnią a werandą. Tak sobie myślę, może zacznij od tych wtorków i czwartkow po prostu? Zawsze to więcej niż nie zrobić nic.pp2018, Olo323, Monk@, PaulaG, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Prezesowa i zgłaszam @, przyszła nawet dzień szybciej. Szykuje się na kolejny cykl, zostawiam Was trochę. Musze się odizolować od tych starań, poczytać książkę
Przytulam.38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
Paima wrote:Haha bo ja będę teraz powtarzać wszystkim wokół, że Google jednak nie kłamie.
Są takie ludki jak ja, u których testuje się od dnia spodziewanego okresu. Nie wcześniej 😂
Dziś zrobiłam test i jest kreseczka ale znowu taki bladzioch...
Może jutro i w środę przed pracą skoczę na betę dla pewności.
Czekam na wasze wieści dziewczyny i miłego słonecznego dnia ❤️
Kochana, czy ja dobrze rozumiem, że Tobie test pozytywny wyszedł dopiero 16dpo, po terminie miesiączki? Ja jestem 14dpo, wczoraj powinna być miesiączka i nie ma... Nadziei mi narobiłaś 🤣🤣pp2018 lubi tę wiadomość
-
@Paima wszystkim narobiła nadziei 😃
Trzymam kciuki za jutrzejszą betę już teraz!
@NiedoszlaWielodzietna, przykro mi, odpocznij.LutekPaulutek, LaBellePerle, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja już przełknęłam fakt, że w tym miesiącu znów nie wyszło i czekam posłusznie na @, po bólach sądzę, że przyjdzie dziś.
Co do kwietniowych starań, to raczej z nich wypadnę, bo owulacja wypadnie mi w święta, gdy będziemy kilka dni u rodziny, gdzie nie mamy warunków na 💕.
Jako typowy zadaniowiec muszę jakoś powalczyć ze swoją głową, bo ten cykl był miesiącem, gdy w zasadzie nie myślałam o niczym innym niż starania, wszystko kręciło się wokół odliczania dni do i po owulacji, czytania o objawach i urajaniu ich sobie Muszę też sobie chyba przyjąć jakieś założenie co do korzystania z tego forum, żeby wchodzić tu np. trzy razy dziennie a nie trzydzieści.
Widziałam, że pojawił się temat diety, ja muszę do niej wrócić, bo niestety to, co zgubiłam w ubiegłe lato-przytylam w zimę. BMI mam w górnej granicy normy, ale samopoczucie z aktualną wagą brodzi po dnie.
Miejcie piękną niedzielkę 🌻pp2018, kopytko, Suzie, Speranza :), MummyYummy lubią tę wiadomość
-
san95 wrote:Hej kochane, spokojnej niedzieli 😘
Dziś moja temp zrobiła skok o 0,1 🤣
Ogólnie już tego wszystkiego nie rozumiem 😅
Hehe, ja mam pomysł co to może znaczyć. 😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca, 08:10
san95, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Łączę się z Tobą bo mam podobną złudną nadzieję, że u mnie też późne zagnieżdżenie. Ale testu nie robię do 14.03. Tzn tak sobie postanawiam a jak wyjdzie to zobaczymy😅 Już ten cykl spisałam na straży, już się wypłakałam mężowi ale dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Z nietypowych objawów, których nigdy nie mam przed okresem pojawiło mi się szczypanie sutków i kosmiczny przypływ energii a normalnie ledwo żyję te kilka dni przed.07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Paima wrote:Jak dla mnie zdecydowanie za wcześnie 🙈 pierwszy pozytyw mam w 16dpo...
Ale.... To tyle z teorii.
Testuję co najmniej od tygodnia włącznie z betą więc wiesz... 😂
Nikt nas nie powstrzyma 😂07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Paima wrote:W 16dpo dzień po spodziewanej miesiączce...
Ale teraz tak- ja co miesiąc wiem kiedy mam owulację. Wiadomo dzień +/- może być. W poprzednim cyklu potwierdził mi to ginekolog na monitoringu.
W tym cyklu nie czułam żadnej owulacji.
Na innym wątku o tym rozmawiałyśmy, że ja z góry wiem że w tym się nie uda bo jakbym w ogóle nie miała owulacji...
Więc mogła sie gdzieś przesunąć 🤔
Ale cykle mam 30/31 dni i @ nie przyszła.
Ja Wam wszystkim życzę abyście zobaczyły II ❤️❤️
No u mnie właśnie cykle tak około 30 dniowe, dziś 32 dzień cyklu, wczoraj miałam mieć miesiączkę, zrobiłam test, miesiączki nie ma, test bielusieńki. Wczoraj mocno bolał mnie brzuch wieczorem, byłam pewna że dziś przyjdzie @ i nie ma... Ogłupieć idzie. Ja mało kiedy czułam że mam owulację dlatego robię testy owulacyjne i w tym cyklu wyszedł ładny pozytyw -
Fermina wrote:@Monk@ czekam na Twój test ale mi też został ostatni a obiecałam sobie, że więcej w tym cyklu nie kupię, także będzie czekał do 14.03 Doszedł mi nowy objaw z cyklu: kij wie o co chodzi: zwiększenie libido, co nie pasuje ani do ciąży ani do okresu.😅
Nie chce nic mówić, ale… przy drugiej ciąży (zanim o niej wiedziałam) miałam zwiększone libido 🤭😅
Dziewczyny- czekam na Wasze testy! 😁Paima, Fermina lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Leśneintro wrote:Cześć dziewczyny, ja już przełknęłam fakt, że w tym miesiącu znów nie wyszło i czekam posłusznie na @, po bólach sądzę, że przyjdzie dziś.
Co do kwietniowych starań, to raczej z nich wypadnę, bo owulacja wypadnie mi w święta, gdy będziemy kilka dni u rodziny, gdzie nie mamy warunków na 💕.
Jako typowy zadaniowiec muszę jakoś powalczyć ze swoją głową, bo ten cykl był miesiącem, gdy w zasadzie nie myślałam o niczym innym niż starania, wszystko kręciło się wokół odliczania dni do i po owulacji, czytania o objawach i urajaniu ich sobie Muszę też sobie chyba przyjąć jakieś założenie co do korzystania z tego forum, żeby wchodzić tu np. trzy razy dziennie a nie trzydzieści.
Widziałam, że pojawił się temat diety, ja muszę do niej wrócić, bo niestety to, co zgubiłam w ubiegłe lato-przytylam w zimę. BMI mam w górnej granicy normy, ale samopoczucie z aktualną wagą brodzi po dnie.
Miejcie piękną niedzielkę 🌻
znam to bardzo dobrze. kiedy non stop się czyta, sprawdza objawy, obczaja apki idzie zwariować. czas dużo wolniej leci, pojawia się stres, czasami podekscytowanie. rollercoaster emocji patrząc w telefon. uważam, że w trakcie starań takie rollercoastery powinno się ograniczać, a sprawiamy sobie je same na własne życzenie. ograniczenie forum jak i ogólnie telefonu wyjdzie Tobie na pewno na dobre💝 ja jeszcze z tym nie wygralam, sprawdzam Was codziennie, ale jeżeli teraz przyjdzie @ postanowiłam, że odpuszczę i będę tylko do kawki sprawdzać jak Wasze kreski z rana bo zawsze na to najbardziej się cieszę.
udanej niedzieli, zabieram sie za porządki i ciasto. oczywiście test zrobiłam 9dpo no i biało. oficjalny termin testu to środa/czwartek(12,13dpo). wtedy na pewno dam znać♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca, 08:43
Leśneintro lubi tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
no dobra wzięłam test do ręki po 20paru minutach i widzę cień. wiem, że może być już nieważny ale to tak piękne uczucie wiedzieć coś, że mam łzy w oczach. wstawię zaraz
Fermina, Paima, Malinowysorbet, Pati2804, pp2018, damrade, PaulaG, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6