X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
Odpowiedz

Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️

Oceń ten wątek:
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Kochana, a Ty jak się czujesz? Już wszystkie dolegliwości po zabiegu przeszły? Jakie macie kolejne kroki/plany? :)
    Dziekuje,że pytasz 🤗❤️
    Nadal plamie, we wtorek z mężem przytulanki-"próbowaliśmy",ale tylko wszedł i potop szwedzki był🙈 jak z horroru🔪, jeszcze sie niezagoiło,w środę cały dzień krawilam,myślałam,że okres przyszedł,ale wczoraj delikatne przy wysiłku plamienia 🤔 Tak że czekam na 🐵 i zaczynamy stymulacje,a ok 10dc mam się stawić na monitoring🤗 jestem pełna wiary 🤩😁
    A Ty kochana jakiś plan obrałaś?

Prezesoowa lubi tę wiadomość

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka wrote:
    Dzień doberek🤗
    Dziękuję za pomysły kulinarne śniadaniowe juz zapisane🤩😎
    @prezesoowa za mną ostatnio też chodziło coś drożdżowego i wczoraj 2 chałki zrobilam🤩🤗 uwielbiam! Dziś ponownie zrobiłam 2,ale taki byki wyszły,że heeeej🤩😁 Dziś mąż od razu po pracy jedzie na działkę z rodzinką,więc słodki ekwipunek my spakowalam🤗
    U mnie dziś slonecznie🤩

Pięknego dnia Wam życzę
    ❤️🧡💜💛🩷💙💚
    Przesyłam zdjęcia moich pyszniusich byczków 🤩😁
    20240315-094422.jpg
    Już pędzę na pyszną chaleczke. Poproszę kawusię do tego 😁❤️

Gregorka, kopytko lubią tę wiadomość

35 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 15 marca 2024, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 17:30

elektro96, Paima, Prezesoowa, Gregorka, CoffeeDream, Malinowysorbet, Pati2804, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

"A nadzieja zawieść nie może..."🍀
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Bardzo dobry plan :) porób badania, ułóż relację z mężem i bądź z nami, czekamy na Ciebie :)

Dzięki, będę na pewno 😘
    Może też jak głowa moja odpocznie i trochę zajmie się czymś innym to wyjdzie słoneczko ☀️

Prezesoowa, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość

Amelia 23.12.2015 🩷
    Hania 10.06.2025 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2024, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka wrote:
    Dzień doberek🤗
    @prezesoowa za mną ostatnio też chodziło coś drożdżowego i wczoraj 2 chałki zrobilam🤩🤗 uwielbiam! Dziś ponownie zrobiłam 2,ale taki byki wyszły,że heeeej🤩😁 Dziś mąż od razu po pracy jedzie na działkę z rodzinką,więc słodki ekwipunek my spakowalam🤗
    U mnie dziś slonecznie🤩

Pięknego dnia Wam życzę
    ❤️🧡💜💛🩷💙💚
    20240315-094422.jpg

Uwielbiam chałkę, poproszę o przepis :D

Gregorka lubi tę wiadomość

• Miś Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Kocham chałkę! Pięknie Ci wyrosły 😁

Przypomniało mi się jak jakiś czas temu piekłam chałkę tylko coś mi się chyba pomyliło i ją ostro posoliłam zamiast dodać cukru… Była piękna ale piekielnie słona, mąż jadł z nutellą i mówił, że prawie jak słony karmel 😂🤦🏼‍♀️

I to jest prawdziwa miłość 😆.

Prezesoowa, notsobadd, Malamia, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
    nasz Cud 👼💔

Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
    12/2024 8 tc. 👼💔
  • Paima Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka wrote:
    Dzień doberek🤗
    U mnie dziś slonecznie🤩

Pięknego dnia Wam życzę
    ❤️🧡💜💛🩷💙💚
    20240315-094422.jpg

O mamo!
    Ale pysznie wyglądają!!
    Zjadłabym takie z kruszonką.

Jutro może upiekę i zjem z masełkiem mmmmmm 🥰🥰

Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość

9.03 II ❤️ 31 dzień cyklu (5cs)
    12.06 witaj Maleńka 🩷🥹

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2024, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna wrote:
    Hej, hej!
    Dobrego dnia! Ale jecie smakowitości. 😊 Ja swoich nie wstawie, bo nie wyglądają. 😂 Codziennie ta sama papka, czyli dzień wcześniej zrobiona i odstana w lodówce owsianka (płatki owsiane, siemię lniane, białko waniliowe, skyr naturalny, trochę mleka 1.5%, na górę mrożone owoce - truskawki, borówki, jagody lub co tam mam w zamrażalniku). Za to na kolację zrobię chyba koszyczki z ciasta francuskiego z koperkiem, łososiem, serkiem śmietankowym, chrzanem i pomidorem. Miałam robić wczoraj, ale byłam po 20 w domu. Piesek mi się pochorował i siedziałam u weta. :( Ma podejrzenie lekkiego zapalenia jelita (pewnie coś wsunął na spacerku). Dostał zastrzyki, lekarstwo, dzisiaj idziemy na kolejne USG. Długo wczoraj zeszło bo wet ma studenciaków, a że byliśmy ostatni to się przyuczali na mojej psinie. 😁 Ogólnie jak tak patrzyłam z jaką miłością i skupieniem mi się psem zajmują, to gdyby nasi lekarze tacy byli do pacjentóe to świat byłby piękny. 😀

Zdrówka dla pieska :)

Niezmiennie z uśmiechem patrzę na Twój avatar, jest przee-świetny :D :D

Majuna lubi tę wiadomość

• Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @gregorka @elektro96 można zamówić takie pyszności od Was? 😂🤍

Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
    Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2024, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka wrote:
    Dziekuje,że pytasz 🤗❤️
    Nadal plamie, we wtorek z mężem przytulanki-"próbowaliśmy",ale tylko wszedł i potop szwedzki był🙈 jak z horroru🔪, jeszcze sie niezagoiło,w środę cały dzień krawilam,myślałam,że okres przyszedł,ale wczoraj delikatne przy wysiłku plamienia 🤔 Tak że czekam na 🐵 i zaczynamy stymulacje,a ok 10dc mam się stawić na monitoring🤗 jestem pełna wiary 🤩😁
    A Ty kochana jakiś plan obrałaś?

O kurczę, no to faktycznie długo Cię trzyma :( mam nadzieję, że wkrótce się wszystko zagoi i będziecie mogli działać :*

Ja to pewnie za jakieś 10+ dni siknę dla sportu, bo po coś ten zapas testów kupiłam :D ale po wczorajszej akcji to już nadziei żadnej nie mam. W kolejnym cykl powtórzę komplet badań z krwi, a jeśli w kwietniu się nie uda to już w majowym cyklu pójdziemy po pomoc lekarza :)

Gregorka lubi tę wiadomość

• elektro96 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    @gregorka @elektro96 można zamówić takie pyszności od Was? 😂🤍
    Zapraszam 😎 a co Ci upichcić? 🤣

Prezesoowa, Majuna, Chochlik12, Gregorka, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość

35 cs
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Wysłany: 15 marca 2024, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skoro dziś już wyłudziłam urlop i musiałam odwołać ważne spotkania w pracy to wcale produktywnie nie spędzę tego dnia tylko odpalam netflixa i moje guilty pleasure, czyli love is blind :D nowego sezonu nie oglądałam :D

elektro96, Majuna, Gregorka, Malinowysorbet, Pati2804, Zbuntowana, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

• Paima Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    A skoro dziś już wyłudziłam urlop i musiałam odwołać ważne spotkania w pracy to wcale produktywnie nie spędzę tego dnia tylko odpalam netflixa i moje guilty pleasure, czyli love is blind :D nowego sezonu nie oglądałam :D

Też muszę obejrzeć, nie widziałam jeszcze nowego sezonu, a lubię ten eksperyment 😎

Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość

12.06 witaj Maleńka 🩷🥹

age.png
  • Majuna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 17:30

Prezesoowa lubi tę wiadomość

"A nadzieja zawieść nie może..."🍀
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2024, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopytko wrote:
    super! który dpo? bardzo ładna kreska, gratulacje♥️
    Sama musiała policzyć
    Wg moich wyliczeń 24dpo

Wcześniej się nie zorientował nawet
    Robiłam testy były negatywne
    Bo w dniu spodziewanej miesiączki
    Pojawiło się 3 dniowe krwawienie
    Więc uznałam że się nie udało
    A tu taka niespodzianka 😍

Majuna, Prezesoowa, kopytko, Zbuntowana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2024, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w piątek! Jeszcze 4 godziny i można zaczynać weekend 😁

U mnie na śniadanie wjechały już kanapki z pastą z awokado i łososiem. Zaraz wjedzie drugie - jajka na batacie. Normalnie też zaczynam jeść kolo południa, ale coś mi się ostatnio przestawiło i mam takie ssanie, że masakra. Chyba mój organizm nadrabia głodowanie po ósemkach 🤣

Majuna, elektro96, Paima, Prezesoowa, Gregorka, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość

• elektro96 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KejtKa wrote:
    Dzień dobry w piątek! Jeszcze 4 godziny i można zaczynać weekend 😁

U mnie na śniadanie wjechały już kanapki z pastą z awokado i łososiem. Zaraz wjedzie drugie - jajka na batacie. Normalnie też zaczynam jeść kolo południa, ale coś mi się ostatnio przestawiło i mam takie ssanie, że masakra. Chyba mój organizm nadrabia głodowanie po ósemkach 🤣
    O jeny… same smakołyki tu dzisiaj od rana. Poproszę o więcej szczegółów na temat jajka na batacie. Zaciekawiło mnie to bardzo 🤣🧡

Prezesoowa, KejtKa, Gregorka lubią tę wiadomość

35 cs
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Wysłany: 15 marca 2024, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    Zapraszam 😎 a co Ci upichcić? 🤣

Kanapeczki poproszę! 🥪🥪Jeszcze jestem dzisiaj bez śniadania 😂😂

elektro96, Gregorka lubią tę wiadomość

Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Paima Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    O jeny… same smakołyki tu dzisiaj od rana. Poproszę o więcej szczegółów na temat jajka na batacie. Zaciekawiło mnie to bardzo 🤣🧡

O to to !
    Też jestem ciekawa 😳😋🤤

12.06 witaj Maleńka 🩷🥹

age.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę głupi i przyziemny temat, ale chyba jednej rzeczy nie umiem przeżyć w staraniach, na drugi dzień połowę dnia ze mnie cieknie 😫 toż to straszne, cała bielizna mokra 🤣 jestem totalnie odzwyczajona, bo całe życie używaliśmy prezerwatyw i nie było problemu 😆

ultramaryna_ lubi tę wiadomość

Rest 😴😴😴
    __

‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ