Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Kochana, a Ty jak się czujesz? Już wszystkie dolegliwości po zabiegu przeszły? Jakie macie kolejne kroki/plany?
Nadal plamie, we wtorek z mężem przytulanki-"próbowaliśmy",ale tylko wszedł i potop szwedzki był🙈 jak z horroru🔪, jeszcze sie niezagoiło,w środę cały dzień krawilam,myślałam,że okres przyszedł,ale wczoraj delikatne przy wysiłku plamienia 🤔 Tak że czekam na 🐵 i zaczynamy stymulacje,a ok 10dc mam się stawić na monitoring🤗 jestem pełna wiary 🤩😁
A Ty kochana jakiś plan obrałaś?Prezesoowa lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Gregorka wrote:Dzień doberek🤗
Dziękuję za pomysły kulinarne śniadaniowe juz zapisane🤩😎
@prezesoowa za mną ostatnio też chodziło coś drożdżowego i wczoraj 2 chałki zrobilam🤩🤗 uwielbiam! Dziś ponownie zrobiłam 2,ale taki byki wyszły,że heeeej🤩😁 Dziś mąż od razu po pracy jedzie na działkę z rodzinką,więc słodki ekwipunek my spakowalam🤗
U mnie dziś slonecznie🤩
Pięknego dnia Wam życzę
❤️🧡💜💛🩷💙💚
Przesyłam zdjęcia moich pyszniusich byczków 🤩😁
Gregorka, kopytko lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
porób badania, ułóż relację z mężem i bądź z nami, czekamy na Ciebie
Dzięki, będę na pewno 😘
Może też jak głowa moja odpocznie i trochę zajmie się czymś innym to wyjdzie słoneczko ☀️Prezesoowa, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
nick nieaktualnyGregorka wrote:Dzień doberek🤗
@prezesoowa za mną ostatnio też chodziło coś drożdżowego i wczoraj 2 chałki zrobilam🤩🤗 uwielbiam! Dziś ponownie zrobiłam 2,ale taki byki wyszły,że heeeej🤩😁 Dziś mąż od razu po pracy jedzie na działkę z rodzinką,więc słodki ekwipunek my spakowalam🤗
U mnie dziś slonecznie🤩
Pięknego dnia Wam życzę
❤️🧡💜💛🩷💙💚
Uwielbiam chałkę, poproszę o przepisGregorka lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Kocham chałkę! Pięknie Ci wyrosły 😁
Przypomniało mi się jak jakiś czas temu piekłam chałkę tylko coś mi się chyba pomyliło i ją ostro posoliłam zamiast dodać cukru… Była piękna ale piekielnie słona, mąż jadł z nutellą i mówił, że prawie jak słony karmel 😂🤦🏼♀️
I to jest prawdziwa miłość 😆.Prezesoowa, notsobadd, Malamia, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
12/2024 8 tc. 👼💔 -
Gregorka wrote:Dzień doberek🤗
U mnie dziś slonecznie🤩
Pięknego dnia Wam życzę
❤️🧡💜💛🩷💙💚
O mamo!
Ale pysznie wyglądają!!
Zjadłabym takie z kruszonką.
Jutro może upiekę i zjem z masełkiem mmmmmm 🥰🥰Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajuna wrote:Hej, hej!
Dobrego dnia! Ale jecie smakowitości. 😊 Ja swoich nie wstawie, bo nie wyglądają. 😂 Codziennie ta sama papka, czyli dzień wcześniej zrobiona i odstana w lodówce owsianka (płatki owsiane, siemię lniane, białko waniliowe, skyr naturalny, trochę mleka 1.5%, na górę mrożone owoce - truskawki, borówki, jagody lub co tam mam w zamrażalniku). Za to na kolację zrobię chyba koszyczki z ciasta francuskiego z koperkiem, łososiem, serkiem śmietankowym, chrzanem i pomidorem. Miałam robić wczoraj, ale byłam po 20 w domu. Piesek mi się pochorował i siedziałam u weta.Ma podejrzenie lekkiego zapalenia jelita (pewnie coś wsunął na spacerku). Dostał zastrzyki, lekarstwo, dzisiaj idziemy na kolejne USG. Długo wczoraj zeszło bo wet ma studenciaków, a że byliśmy ostatni to się przyuczali na mojej psinie. 😁 Ogólnie jak tak patrzyłam z jaką miłością i skupieniem mi się psem zajmują, to gdyby nasi lekarze tacy byli do pacjentóe to świat byłby piękny. 😀
Zdrówka dla pieska
Niezmiennie z uśmiechem patrzę na Twój avatar, jest przee-świetnyMajuna lubi tę wiadomość
-
@gregorka @elektro96 można zamówić takie pyszności od Was? 😂🤍
Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
19. cykl starań o pierwsze 🤍🤰🏻
• 09.08 - krzywa 🍬 z mężem
• 14.08 - wizyta u ginekologa 🧑🏻⚕️
• 22.08 - badanie endometriozy 🔍
• 1.09 - endokrynolog 👩🏼⚕️
• 29.09 - klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• AMH: 6,94 🧪
• Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
• MUCH ✅
• Podejrzenie endometriozy❓
👨 On (27 lat):
• mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
• Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
• Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
• Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
• Morfologia: 2% 😐
• Żywotność: 74% → 32% 📉
• HBA: 43% 🥲
• Lepkość: (++) 🤷♀️
• HP i stan zapalny żołądka 💊
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
nick nieaktualnyGregorka wrote:Dziekuje,że pytasz 🤗❤️
Nadal plamie, we wtorek z mężem przytulanki-"próbowaliśmy",ale tylko wszedł i potop szwedzki był🙈 jak z horroru🔪, jeszcze sie niezagoiło,w środę cały dzień krawilam,myślałam,że okres przyszedł,ale wczoraj delikatne przy wysiłku plamienia 🤔 Tak że czekam na 🐵 i zaczynamy stymulacje,a ok 10dc mam się stawić na monitoring🤗 jestem pełna wiary 🤩😁
A Ty kochana jakiś plan obrałaś?
O kurczę, no to faktycznie długo Cię trzymamam nadzieję, że wkrótce się wszystko zagoi i będziecie mogli działać :*
Ja to pewnie za jakieś 10+ dni siknę dla sportu, bo po coś ten zapas testów kupiłamale po wczorajszej akcji to już nadziei żadnej nie mam. W kolejnym cykl powtórzę komplet badań z krwi, a jeśli w kwietniu się nie uda to już w majowym cyklu pójdziemy po pomoc lekarza
Gregorka lubi tę wiadomość
-
Chochlik12 wrote:@gregorka @elektro96 można zamówić takie pyszności od Was? 😂🤍
Prezesoowa, Majuna, Chochlik12, Gregorka, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
nick nieaktualnyA skoro dziś już wyłudziłam urlop i musiałam odwołać ważne spotkania w pracy to wcale produktywnie nie spędzę tego dnia tylko odpalam netflixa i moje guilty pleasure, czyli love is blind
nowego sezonu nie oglądałam
elektro96, Majuna, Gregorka, Malinowysorbet, Pati2804, Zbuntowana, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:A skoro dziś już wyłudziłam urlop i musiałam odwołać ważne spotkania w pracy to wcale produktywnie nie spędzę tego dnia tylko odpalam netflixa i moje guilty pleasure, czyli love is blind
nowego sezonu nie oglądałam
Też muszę obejrzeć, nie widziałam jeszcze nowego sezonu, a lubię ten eksperyment 😎Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopytko wrote:super! który dpo? bardzo ładna kreska, gratulacje♥️
Wg moich wyliczeń 24dpo
Wcześniej się nie zorientował nawet
Robiłam testy były negatywne
Bo w dniu spodziewanej miesiączki
Pojawiło się 3 dniowe krwawienie
Więc uznałam że się nie udało
A tu taka niespodzianka 😍Majuna, Prezesoowa, kopytko, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w piątek! Jeszcze 4 godziny i można zaczynać weekend 😁
U mnie na śniadanie wjechały już kanapki z pastą z awokado i łososiem. Zaraz wjedzie drugie - jajka na batacie. Normalnie też zaczynam jeść kolo południa, ale coś mi się ostatnio przestawiło i mam takie ssanie, że masakra. Chyba mój organizm nadrabia głodowanie po ósemkach 🤣Majuna, elektro96, Paima, Prezesoowa, Gregorka, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Dzień dobry w piątek! Jeszcze 4 godziny i można zaczynać weekend 😁
U mnie na śniadanie wjechały już kanapki z pastą z awokado i łososiem. Zaraz wjedzie drugie - jajka na batacie. Normalnie też zaczynam jeść kolo południa, ale coś mi się ostatnio przestawiło i mam takie ssanie, że masakra. Chyba mój organizm nadrabia głodowanie po ósemkach 🤣Prezesoowa, KejtKa, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kanapeczki poproszę! 🥪🥪Jeszcze jestem dzisiaj bez śniadania 😂😂elektro96, Gregorka lubią tę wiadomość
• 29.09 - klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• MUCH ✅
👨 On (27 lat):
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Trochę głupi i przyziemny temat, ale chyba jednej rzeczy nie umiem przeżyć w staraniach, na drugi dzień połowę dnia ze mnie cieknie 😫 toż to straszne, cała bielizna mokra 🤣 jestem totalnie odzwyczajona, bo całe życie używaliśmy prezerwatyw i nie było problemu 😆
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
• 29.09 - klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• MUCH ✅
👨 On (27 lat):
__
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥