Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetkaa wrote:W ogóle zapomniałam że idą świeta dziewczyny.. byłoby cudnie dostac taki prezent 🪄🤞🏻Tego Nam życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 18:49
Smerfetkaa, Majlen lubią tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
Pati2804 wrote:Po części się zgadzam , ale mi ta wiedza pomogła a i tak cieszyłam się ze zbliżenia bo mąż nie miał pojęcia ze wtedy akurat wypada owulacja 🤭 😊 odpisalam na priv 😘
I to też jest dobry pomysł, że chłop nie wie kiedy i też nie ma presji!Chociaż mój to wie kiedy bo wtedy zachowuje się ja niby inaczej. Nie wiem o co mu chodzi 🤣 już Ci odp, weź przyjdź do mnie na kawę to pogadamy 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 18:58
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Chochlik12 wrote:Będzie wspólne testowanko zatem 😎
@CoffeeDream - widzę, że jesteś wolnym strzelcem w tym miesiącu, może jednak skusisz się na testowanie z nami? 😁😁
Kurcze 🙈 miałam się nie nakręcać w tym cyklu... 😄Chochlik12, Beza27, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:Uprzejmie proszę o czarowanie dla mnie 😝 To byłby największy cud świąteczny, po półtora roku 😁 🐣 🐥 🥚
A że cuda się zdarzają to zobaczysz ze króliczek przyniesie Tobie i Nam wszystkim to czego najbardziej pragniemy, bo my grzeczne kobietki jesteśmy 🪄🧙🏻♀️💪🏻 🐥Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 19:06
Prezesoowa, elektro96, Chochlik12, Majuna, Pati2804, Speranza :), Majlen lubią tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Dziewczyny chyba muszę się trochę wygadać…
Ciężko mi dzisiaj strasznie, bo to jest ten dzień kiedy moje pierwsze poronione dziecko miało się rodzić… jakoś o tym nie myślę, jednak poronienie dawno temu ale jednak ciężko mi
Bardzo mi przykro 🫂 Nie potrafię sobie wyobrazić jaki to musiał byc ból w tamtym momencie... i wiadomo, że zawsze będzie w Twoich myślach to dzieciątko, ale głowa do góry, myślę, że Aniołek czuwa nad Tobą i jeszcze na pewno będzie Ci dane tulić kolejną dzidzię 🩷 A pewne wydarzenia nie dzieją się bez przyczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 19:08
NiedoszlaWielodzietna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Kurcze 🙈 miałam się nie nakręcać w tym cyklu... 😄
Oki, na spokojnie ♥️ ja to tak tylko niezamierzenie podpuszczam… 😂CoffeeDream lubi tę wiadomość
18. cykl starań o pierwsze maleństwo 🤍🤰🏻 #rodzew2026
• 14.08 – wizyta u lekarza prowadzącego 🧑🏻⚕️
• 22.08 – badanie pod kątem endometriozy 🔍
• 25.08 – klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• AMH: 6,94 🧪
• Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
• MUCH ✅
• Podejrzenie endometriozy❓
👨 On (27 lat):
• mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
• Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
• Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
• Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
• Morfologia: 2% 😐
• Żywotność: 74% → 32% 📉
• HBA: 43% 🥲
• Lepkość: (++) 🤷♀️
• HP i stan zapalny żołądka – antybiotykoterapia 💊
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Ciężko mi dzisiaj strasznie, bo to jest ten dzień kiedy moje pierwsze poronione dziecko miało się rodzić… jakoś o tym nie myślę, jednak poronienie dawno temu ale jednak ciężko miNiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Najwcześniej będę testować 30tego 😜
@Prezesoowa można mnie wpisać. Ale jeszcze przemyśle 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 19:17
elektro96, Prezesoowa, Chochlik12, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny@CoffeeDream @electro dzięki. Mam nadzieję, że przed niechlubną rocznica drugiego poronienia (w lipcu) będę już w tej upragnionej ciąży… bo jednak ciężko tak sobie zdać sprawę ile my się już staramy…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 19:22
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Ciężko mi dzisiaj strasznie, bo to jest ten dzień kiedy moje pierwsze poronione dziecko miało się rodzić… jakoś o tym nie myślę, jednak poronienie dawno temu ale jednak ciężko mi
Mam brata, który umarł w dzieciństwie, przed moim urodzeniem. Nigdy go nie poznałam a całe życie śni mi się, że mnie ratuje z największych problemów i naprawdę wierzę, że tak jest. Jestem pewna, że ten maluszek, który się nie urodził będzie tak samo czuwał nad tymi, które będziesz trzymać w swoich ramionach.Rachelka23, NiedoszlaWielodzietna, elektro96, Prezesoowa, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, MummyYummy, CoffeeDream, Majuna, Pati2804, Speranza :), Leśneintro, Miś, Vienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiedoszlaWielodzietna wrote:@CoffeeDream @electro dzięki. Mam nadzieję, że przed niechlubną rocznica drugiego poronienia (w lipcu) będę już w tej upragnionej ciąży… bo jednak ciężko tak sobie zdać sprawę ile my się już staramy…
Rozumiem Twój ból.. Przytulam Cię bardzo mocno :* życzę Ci tego z całego serca :*CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
PaulaG wrote:Czemu nie zamowicie z lidla online?
Na lidlu 2500 a do soboty był za 1800, 700 zł taniej ehh, ale zamówiłam na allegro za 1950 więc nie tak źle.CoffeeDream, PaulaG lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyPaulaG wrote:Wg wiecie jak mi przykro... święta wielkanocne sa takie jakby nudniejsze niz BN ale jednak... i co? Wypadają w niedziele.... a w niedziele ja chodze do pracy na 7-10 a max idzie na 10.30..
Bo tutaj restauracje otwarte i nie obchodzi sie tak tego święta.....ja chyba nawet nie kupuje dzieciom prezentów bo nie ma sensu...
O rany… współczuję mocno 🥺 mam nadzieję, że sobie to jakoś odbijecie. Sama teoretycznie nie czuję się jakoś przywiązana do Wielkanocy, ale jakoś tak mi sie zrobiło pusto, bo Mąż jedzie spędzać święta z rodzicami, którzy nie mieszkają u nas w mieście - jakieś 100 km (zawsze zjeżdżali tu), a ja znowu umówiłam się z tatą, z którym widzę się raz na kilka tygodni/miesięcy, bo mieszka 300 km stąd. I jakoś tak no… pierwsze święta osobno 🥺 no ale przynajmniej, rozwiązał się problem tego kto będzie podawał kotu leki na tarczycę 🙄 choć tu ze wsparciem mojej mamy, bo ja tego do ręki brać nie mogę 😬PaulaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiedoszlaWielodzietna wrote:Dziewczyny chyba muszę się trochę wygadać…
Tulę mocno 🫂 -
Ale tu gorący, płodny okres. Ale będzie testowane 😁 trzymam kciuki, czuję, że na święta posypią się kreski ✊🏻
Prezesoowa, Malinowysorbet, CoffeeDream, Majlen, elektro96, notsobadd, Majuna, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:A smarta czy Connecta? Ja mam smarta (w sumie już nie pamiętam czemu stwierdziłam, że chcę tą wersję 😅) i uwielbiam go 😅
KejtKa, grazka0022 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnyW ogóle mam takie wahania nastroju, że sama siebie mam dość. Znaczy wahania to źle powiedziane. Bo przechodzę od fazy „a j@bać to”, przez totalna obojętność do zjazdu zjazdów… na szczęście najpewniej cały tydzień na HO, choć czekamy czy góra z uwagi na środowy strajk wyrazi zgodę na zostanie w domu więc mogłabym sobie smęcić w samotności…