Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek 🤗🩷
@Vienna @Prezesoowa 🫂 wierzę, że już zaraz zaskoczy 🤠🩷🍀🤗⏸️
@Dagga tule za 🐵
@CoffeDream kciuki za cytologię ✊️żeby cacy wyszło💛💜
@Pati najadłaś się stresów, najważniejsze, że wszystko pięknie pracuje w brzuniu 💓🤰🥰
Ostatnie dni mam mocno pracowite, wczoraj udało się troszkę nadrobić z czytankiem.
Ślę kwiatki na wiosnę 🌻🌼🌷🪻⚘️🌺
Pięknego dnia🤗🤗🤗 i jak zawsze dziekujemy za coraz wiecej cudnych wiruskow🦠🦠 kitram w zapasy jak mogę hihi😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 07:56
Pati2804, CoffeeDream, Malinowysorbet, Prezesoowa, Vienna, Daga121222, Paima, Fermina, MummyYummy, elektro96 lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Prezesowa to trzymam kciuki, żeby udało Wam się gdzieś wyskoczyć 🥹
Coffee o super kierunek! To udanej zabawy już Wam życzę! Jak będzie ciąża to na pewno będzie łaskawa, żebyście mogli jeszcze we dwoje odpocząć. Będziemy czekać na fotki!😁
No właśnie może tak jest, mi się wydawało, że po prostu zawsze dostawałam informację zwrotną ale może po prostu tak zadzwonię i dopytamCoffeeDream, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Vienna wrote:Dzień dobry,
@Prezesoowa 🫂 mocno
I przyłączam się to dzisiejszego klubu bieli. U mnie biel aż razi 😅
No nic pierwszy cs to tak na rozgrzewkę 🤣 teraz już czekam na małpę. Mam nadzieję że szybko przyjdzie i zacznę nowy cykl 🙁
Kochana, tulę mocno 🫂🫂🫂🫂 Który to dpo??Vienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że już mam dosyc tego cyklu 😅 czemu ta kreska nie blednie? Juz ta 19.03 na poczatku byla ciemniejsza od testowej 😣
https://zapodaj.net/plik-T8JZqUXCrT
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Prezesoowa, nie zgadzam się! To na bank jest jeszcze za wcześnie!
Przytulam, Kochana 🫂🫂🫂
No niestety muszę się pogodzić z tym, że mój własny organizm mnie oszukujewydaje mi się, że gdyby coś miało być przy tym jak się czuję to już by był chociaż jakiś minimalny cień, a testy nie pozostawiają złudzeń
jeszcze jak na złość wstawałam w nocy do toalety i jak się kładłam to mnie piersi bolały po bokach, a nigdy mnie nie bolą nic a nic, więc miałam nadzieję, no ale nic z tego
trzeba żyć dalej
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:A jaki chcesz osiągnąć efekt? Jeśli nie masz PCOS, nie masz IO ani wysokich androgenów to niewiele Ci da po prostu i pytanie czy jest sens.
Bo owulacje raczej mam, w niedzielę miałam PIK i dwa dni spadkowa temperatura, a wczoraj był mocny skok ,a dziś znowu wzrosła o 0,4
Jestem też w drodze do lekarza, ciekawe co mi powie, czy ta cysta krwotoczna się wchlonęła, trzymajcie kciuki 😘🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 08:09
Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 (I prenatalne) - z usg 12+2 CRL 5,82cm
niskie ryzyka 🥹 na 90% dziewczynka 🩷
• 02.06 - 18cm długości i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
○ cytologia i USG piersi ✅️
🗓
30.06 - wizyta ginekolog
- badania: krew, mocz, krzywa cukrowa
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Witam w piękny wiosenny dzień🌸🪻🌷
🫂 za biel i niechciane 🐒
🤞🏻🤞🏻 bo kolejne cykle będą już udane!!
Ja wstałam i męcze się zeby nic nie jeść bo szykuje się na testosteron i prolaktynę✊🏼
Jestem 3dc i mam tak lichy okres, tyle co nic, możliwe że to przez Clo...
Ehh... wiecznie coś, co już czas żeby układało się po naszej myśli😂🌸CoffeeDream, Vienna lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Prezesoowa wrote:No niestety muszę się pogodzić z tym, że mój własny organizm mnie oszukuje
wydaje mi się, że gdyby coś miało być przy tym jak się czuję to już by był chociaż jakiś minimalny cień, a testy nie pozostawiają złudzeń
jeszcze jak na złość wstawałam w nocy do toalety i jak się kładłam to mnie piersi bolały po bokach, a nigdy mnie nie bolą nic a nic, więc miałam nadzieję, no ale nic z tego
trzeba żyć dalej
-
nick nieaktualnyMajlen wrote:No właśnie, bo jak czytam nasz wątek i inne ,to tam dziewczyny piszą, że pomógł na jakość śluzu, a mi na tym zależy
Bo owulacje raczej mam, w niedzielę miałam PIK i dwa dni spadkowa temperatura, a wczoraj był mocny skok ,a dziś znowu wzrosła o 0,4
Jestem też w drodze do lekarza, ciekawe co mi powie, czy ta cysta krwotoczna się wchlonęła, trzymajcie kciuki 😘🤞
Mi też pomógł na śluz, ale to dzięki eliminacji innych problemów, które występowały, nie ma tam żadnego składnika, który bezpośrednio wpływałby na ilość i jakość śluzu.
Na jakość śluzu najlepszy jest olej z wiesiołka i picie dużej ilości wodyno i nie od razu Amerykę zbudowali, jeśli niedawno odstawiłaś AH to daj organizmowi popracować, zamiast wrzucać mu po kolei masę supli
Pati2804, Majlen, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Powiem wam, że już mam dosyc tego cyklu 😅 czemu ta kreska nie blednie? Juz ta 19.03 na poczatku byla ciemniejsza od testowej 😣
https://zapodaj.net/plik-T8JZqUXCrT
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny@Prezesoowa przytulam. Wszystkie wiemy jak to boli zobaczyć biel na teście. To jest najgorszy moment cyklu…
Dziewczyny ja totalnie za Wami nie nadążam, ale wczoraj po wyżaleniu się tutaj pojechaliśmy na wycieczkę rowerowąbyło super, od razu lepiej się poczułam. Dzisiaj praca też będzie intensywna, więc spodziewajcie się mnie mało. Postaram się trochę zaglądać w piątek (mniej spotkań).
Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dziewczyny, jutro zrobię ankietę z tytułami na wątek kwietniowy, więc jak macie jeszcze jakieś pomysły to chętnie przygarnę
Ja jeszcze coś wymyśliłam na poczekaniu 😄
Zajączki kicają 🐰kurczaczki ćwierkają 🐥 a już w Nowym Roku dzieciątka u nas zawitają 👶
Pati2804, Prezesoowa, Paima, Fermina, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dziewczyny, jutro zrobię ankietę z tytułami na wątek kwietniowy, więc jak macie jeszcze jakieś pomysły to chętnie przygarnę
1. Kwiecień plecień bo przeplata, ja będę "mama" Ty będziesz "tata" 😄
Prezesoowa, CoffeeDream, Pati2804, notsobadd, Fermina, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Facelle i pinka, oba strumieniowe
U mnie 8dpo też nie było widać, dopiero jak rozebrałam to ledwo ledwo 🙈Paima, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Mi też pomógł na śluz, ale to dzięki eliminacji innych problemów, które występowały, nie ma tam żadnego składnika, który bezpośrednio wpływałby na ilość i jakość śluzu.
Na jakość śluzu najlepszy jest olej z wiesiołka i picie dużej ilości wodyno i nie od razu Amerykę zbudowali, jeśli niedawno odstawiłaś AH to daj organizmowi popracować, zamiast wrzucać mu po kolei masę supli
Wiem wiem, że lepiej poczekać niż się faszerować i muszę to zrozumieć, a ja jestem niecierpliwa😄
Dziś np mam mocny wyrzut śluzu, czuję mokro non stopWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 08:21
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
🗓
30.06 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Rozebrałas go ? 😅
U mnie 8dpo też nie było widać, dopiero jak rozebrałam to ledwo ledwo 🙈
Oczywiście, chyba w to nie wątpisz?u mnie najlepiej działa kamera makro w telefonie, nie pokaże niczego, czego nie ma, choćby oczy chciały widzieć
-
" Wiosenka się zbudziła, brzuszki wnet zrobiła 🩷 "
Pati2804, Paima, MummyYummy, CoffeeDream, Gregorka lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
🗓
30.06 - wizyta ginekolog