Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Kochana wydaje mi się, że w ciąży zawsze będzie ten stresik gdzieś tam z tylu głowy ale najważniejsze to cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnie ❤️ Ja mam Pati dobre przeczucia co do Ciebie więc odbieram Ci ten stres 😁
Ja nie testuje w tym cyklu 😘Zbuntowana, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Kochana, trzymam kciuki za dobry wynik ♥️✊
Ja nie stosowałam takich globulek i właściwie nic na nadżerkę - mam ją tylko kontrolować.
A jeśli chodzi o odbudowę flory bakteryjnej, to któraś z Dziewczyn jakiś czas temu polecała Samprobi Barier 🙂
Dziękuję ❤️ sprawdzę ten probiotyk 😉
No właśnie ja tak samo w temacie nadżerki to zawsze tylko kontrolowałam i wydaje mi się, że nie ma co dokładać znowu jakichś globulek, bo i tak niepowiedziane, że pomogą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 09:53
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Majlen wrote:Mi to ten lekarz powiedział, że ta cysta to nie jest coś nie wiadomo jak groźnego, nie ma się czym mocno martwić 💚
-
CoffeeDream wrote:Dziękuję ❤️ sprawdzę ten probiotyk 😉
No właśnie ja tak samo w temacie nadżerki to zawsze tylko kontrolowałam i wydaje mi się, że nie ma co dokładać znowu jakichś globulek, bo i tak niepowiedziane, że pomogą.CoffeeDream, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja już dwa razy miałam usuwaną a i tak dalej wraca 🙄 ten mój gin teraz mówi ze nie ma sensu ingerować w nią więc mu ufam 🙂
Ja już tyłu ginekologów przerabiałam i żaden nie zalecał mi usuwania. W sensie, że to nic raczej nie pomoże. A jak nic się nie dzieje to jest dobrze.Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Zazdroszczę i życzę powodzenia 🥰 macie jakieś doświadczenie w budowlance? My to żadnego dlatego nawet się na to nie porywamy 🤣
Wiesz co mój z ojcem i dziadkiem postawili 4 domy. Nasz będzie 5, więc nie martwię się.
Również życzę powodzenia i cieeeeerpliwościiiiCoffeeDream, Vienna lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Majuna wrote:@CoffeeDream ja też miałam/mam malutką nadżerkę. Jedynie co to właśnie ją kontrolowałam. Ostatnio w sumie nikt mi nic na USG nie mówił, to może już jej nie mam 🤔 Raz tylko złapałam infekcję i długo bardzo ją leczyłam. Po wyleczeniu, gdzie już czysto było na posiewie, to mimo wszystko odczuwałam lekki dyskomfort i wtedy mi gin mówił, że czasem z takiej nadżerki może się lekko sączyć i może dawać właśniw poczucie takiego dyskomfortu.
Ja myślę, że dużo dziewczyn ma tę nadżerkę, że nawet jak ją widzą, ale wszystko jest ok, to zapomną cokolwiek o niej wspomnieć 😊Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:No mi też tak powiedział ale wiesz, myślę o niej czasem 🤪
Weszłam dziś do gabinetu i zaczęłam odtazu o tej cyście. A on mi mówi, że dałem Ci taką zagwostke na poprzedniej wizycie i niepotrzebnie przeżywasz 😀Pati2804, Speranza :) lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 (I prenatalne) - z usg 12+2 CRL 5,82cm
niskie ryzyka 🥹 na 90% dziewczynka 🩷
• 02.06 - 18cm długości i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
○ cytologia i USG piersi ✅️
🗓
30.06 - wizyta ginekolog
- badania: krew, mocz, krzywa cukrowa
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Majuna wrote:@Majlen super, że nie ma już po niej śladu. Jak mówi lekarz, nic tylko działać.
@Chochlik12 ja jak mam dużo roboty to jak odpalam po pracy to jestem w szoku zawsze ile się tu naprodukowało stron, a jak juz nadrobię to jest 5 nowych. 😁Majuna lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 (I prenatalne) - z usg 12+2 CRL 5,82cm
niskie ryzyka 🥹 na 90% dziewczynka 🩷
• 02.06 - 18cm długości i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
○ cytologia i USG piersi ✅️
🗓
30.06 - wizyta ginekolog
- badania: krew, mocz, krzywa cukrowa
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Wow, ile z Was się buduje 😯 Zazdroszczę bardzo. My to żyjemy na malutkim mieszkanku. Jeszcze z jednym bąblem się pomieścimy, ale później trzeba będzie myśleć dalej. A marzy mi się dom... Tylko nie wiem, gdzie bym chciała się budować. Też czasem myślę czy nie kupić działki i może z czasem się pobudujemy właśnie bliżej rodziny.
Chochlik12, Vienna, MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Ja już tyłu ginekologów przerabiałam i żaden nie zalecał mi usuwania. W sensie, że to nic raczej nie pomoże. A jak nic się nie dzieje to jest dobrze.
-
CoffeeDream wrote:Wow, ile z Was się buduje 😯 Zazdroszczę bardzo. My to żyjemy na malutkim mieszkanku. Jeszcze z jednym bąblem się pomieścimy, ale później trzeba będzie myśleć dalej. A marzy mi się dom... Tylko nie wiem, gdzie bym chciała się budować. Też czasem myślę czy nie kupić działki i może z czasem się pobudujemy właśnie bliżej rodziny.
CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpóźnione dzień dobry!
Tulę wszystkie, które tego potrzebują! 🫂
Prezesoova, kciuków nie puszczam ✌🏻
Mnie chyba dopadło przesilenie wiosenne, wczoraj poległam chyba w okolicach 9, przebudziłam się koło 6 i najchętniej wyłączyłabym kompa i poszła znowu spać 🤣
W tym cyklu to chyba jajko zniosę, dziś 27 do, 9 dpo. Ovu prognozuje, że @ będzie w we wtorek 😵💫 a jabłkowe Zdrowie, że jutro 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 10:09
CoffeeDream, Pati2804, Zbuntowana, MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Tylko ze ja kiedyś miałam często infekcje i ból podczas stosunku i myśleliśmy że pomoże usunięcie, w sumie od tej pory nie mam problemu ale nowa się zrobila nadżerka, ale nie daje objawow juz
Rozumiem, skoro było zalecenie to jak najbardziej. Najważniejsze, że już nie dokucza 😊Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Według apki wczoraj 😥 od odstawienia AH miałam cykle 32, 26, 27. Dziś mój 30dc. Więc skoro jest biel to już byn wolała dostać okres i zacząć nowy cykl, a tu się średnio okresowo czuję 🤔
Ja po AH też mam jazdy... najpierw czekałam 50 dni na okres po odstawieniu, potem 40 dni cykl a teraz owu czułam już od 8 dnia cyklu... potem znowu 14.. zwariować idzie 🤣Vienna lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2