Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:🥺🫂 Ale jesteś 11 dpo ?
Ostatnio u jednej dziewczyny tutaj z forum test wyszedł pozytywny dopiero 16dpo z tego co kojarzę, także jest nadzieja jeszcze ✊🍀
Tak, jestem 11dpo, test owu pozytywny 11.03 więc zakładam że owu była 12.03... Odpuszczam na kwiecień, nie chce rodzic w sylwestra 😂😂😂2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
Fermina wrote:@magdalena321 ja mam niedomykalność 3 zastawek, spełniam obraz kliniczny zespoły Barlowa ale te niedomykalności są malutkie więc nie każdy to uznaje, zależy od kardiologa. Miałam duże czestoskurcze, brałam przez rok beta blokery i odstawiłam. Nie musiałam na nie już później wracać także nie jest powiedziane, że Ty zostaniesz już na lekach. Arytmię też można leczyć zawsze ablacją.
Ablacja, nie zawsze pomaga. Jestem na to przykładem. Miałam nie brać w ogóle leków po zabiegu. Ale rzeczywistość okazała się inna. Nie dałabym rady funkcjonować bez tabletek. Z resztą z tabletkami i tak nie jest idealnie. 🙃
Wydaje mi się, że z arytmią trzeba się pogodzić do końca życia. I tyle.Fermina lubi tę wiadomość
-13.12-3 wizyta
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Dzień dobry, do nas dziś wpadają znajomi a ja się czuje jakby mnie coś rozkładało nawet zmierzyłam temp i niby gorączki nie mam36,9stopni ale jestem taka rozbita mam nadzieję że to dobry znak po wczorajszym bólu podbrzusza w3 dpo chyba czas kupić termometr w następnym cyklu jeśli ten nie będzie tym 😅
trzymam kciuki za testujące ❤️
Fermina, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Leśneintro wrote:To może już czas siknac na test?
Jendza lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Pati2804 wrote:❗Zbieram polecajki z netflixa 😁 Wasze must have do obejrzenia przeze mnie 🤪❗
Z góry dziękuję 😁😘❤ będę robić screeny i dodawać do mojej listy 😊
Pati wczoraj obejrzałam jak urodzić i nie zwariować 😅😂 stare ale można się pośmiać.
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Jendza wrote:Tak, jestem 11dpo, test owu pozytywny 11.03 więc zakładam że owu była 12.03... Odpuszczam na kwiecień, nie chce rodzic w sylwestra 😂😂😂
Moj mąż ma urodziny 31.12 - w sylwestra. Zawsze mu mówili że te wszystkie fajerwerki to dla niego, super sprawa🤣Malinowysorbet, Rachelka23, MummyYummy, Pati2804, CoffeeDream, Suzie, Majuna, Fermina, blob, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Jendza lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Jendza wrote:Siknelam. Biel razi w oczy więc chyba znów się nie udało w tym cyklu.
🫂 Ale jeszcze wierzę póki nie przyszła @ 🫂
Pati2804 wrote:🥺🫂 Ale jesteś 11 dpo ?
Ostatnio u jednej dziewczyny tutaj z forum test wyszedł pozytywny dopiero 16dpo z tego co kojarzę, także jest nadzieja jeszcze ✊🍀
Potwierdzam, to ja 😛
Ale ! Rozjechała się pewne owulacja.
Tak czy siak pozytyw dopiero w 31 dniu cyklu!
Pati2804, Fermina lubią tę wiadomość
-
KsiążkowaEmilka wrote:Moj mąż ma urodziny 31.12 - w sylwestra. Zawsze mu mówili że te wszystkie fajerwerki to dla niego, super sprawa🤣
😂😂😂
Padłam
Przez pierwsze lata na pewno w to wierzył 😂😂KsiążkowaEmilka, MummyYummy, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:😂😂😂
Padłam
Przez pierwsze lata na pewno w to wierzył 😂😂
"Zobacz co mama z tata Ci załatwili" 🤣🤣Paima, MummyYummy, Pati2804, Majuna, Fermina, KejtKa, Prezesoowa, Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Nieprzejrzysta wrote:Ablacja, nie zawsze pomaga. Jestem na to przykładem. Miałam nie brać w ogóle leków po zabiegu. Ale rzeczywistość okazała się inna. Nie dałabym rady funkcjonować bez tabletek. Z resztą z tabletkami i tak nie jest idealnie. 🙃
Wydaje mi się, że z arytmią trzeba się pogodzić do końca życia. I tyle.
No ja po odstawieniu tabletek na własną rękę bo czułam się lepiej, teraz odczuwam skutki dwa razy mocniej. Jeszcze 2 lata temu nie czułam takich kołatań i duszności jak teraz.
Lekarz mi to samo powiedział że niestety ale trzeba się z tym pogodzić bo nic nie da 100% skuteczności leczenia, można łagodzić jedynie objawy, zapobiegać temu dziwnemu samopoczuciu jakby serce miało wyskoczyć 😕 -
PaulaG wrote:Jeśli Cię to pocieszy mam dokładnie to co Ty. Wypadanie płatka nic nie zmienia. Ale arytmia i niedomykalność już kiepsko. Ja leczę się od 4 lat w sumie równych już a teraz w tym roku skoncze dopiero 29 co dostałaś? Ja lecę na bisocardzie
Ja wcześniej miałam propranolol wzf ale odstawiłam je bo czułam się niby lepiej. I teraz po 2 latach przerwy od brania leków dostalam betaloc zok 50. I magnez dziennie ok 400mg jonów dziennie. Zobaczymy jak będę się po nim czuła ale mam nadzieję że będzie ok
PaulaG lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w sobotę!
@Malinowysorbet, ja też tak miałam, nawet ja się nie staraliśmy. Po okresie do owulacji mogłam góry przenosić, a po owu to już zjazd... W moim przypadku to raczej reakcja na hormony, bo jak przyjmowałam AH, to tak nie miałam. A w staraniach z pewnością presja też robi swoje. Życzę Ci, żebyś przechodziła przez to ostatni raz ♥️✊
@Prezesoowa, kochana jesteś ♥️ Właśnie tuptam pod laboratorium i to dosłownie pod, taka kolejka 🤭 A czy ja też mogę zagłosować? Jak wszystko będzie ok, to będę regularnie podsyłać Wam wiruski ☺️
@Jendza 🫂🫂🫂
@Fermina, ale sen! 😁
@Liyss, dziękuje 🥰
@Anonim, zdrówka 💪♥️
Udanego dnia 🥰♥️😍Pati2804, CoffeeDream, Fermina, Prezesoowa, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
Anonim1992 wrote:Dzień dobry, do nas dziś wpadają znajomi a ja się czuje jakby mnie coś rozkładało nawet zmierzyłam temp i niby gorączki nie mam36,9stopni ale jestem taka rozbita mam nadzieję że to dobry znak po wczorajszym bólu podbrzusza w3 dpo chyba czas kupić termometr w następnym cyklu jeśli ten nie będzie tym 😅
trzymam kciuki za testujące ❤️
Ja ostatnio też czułam się źle, nawet gardło delikatnie bolało ale od tej pory pije herbaty kilka razy dziennie z saszetka prenalen i sok malinowy i jest lepiej 😅🙈 może to efekt placebo, ale działa 😁🤪
Zrób sobie herbatkę mocy 😁
Udanego spotkania ze znajomymi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 08:49
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:Pati wczoraj obejrzałam jak urodzić i nie zwariować 😅😂 stare ale można się pośmiać.
-
KsiążkowaEmilka wrote:Moj mąż ma urodziny 31.12 - w sylwestra. Zawsze mu mówili że te wszystkie fajerwerki to dla niego, super sprawa🤣
KsiążkowaEmilka, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Gregorka wrote:Dzien dobry!🤗
Dobrego weekendu❤️ u mnie przyszla 🐵 tak ze 5 dni po zabiegach miałam spokoj 🤭😁 Od jutra aromek, niech się dzieje magia🥰 🔮🪄Gregorka lubi tę wiadomość
-
Dzięki za wszystkie polecajki preparatów na kleszcze .
Ja też zawsze używałam obroży Foresto u mojego psa, ale rozważam czy tego nie zmienić 😊Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Chociaż można popatrzeć 😅🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 08:52
Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość