Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Majuna wrote:Właśnie ostatnio odkopaliśmy i obejrzeliśmy od pierwszego odcinka. 😀
Ja oglądałam dwa razy na netflixie i byłam nawet w Wilkowyjach. 3 raz zostawiam sobie na ciążę 😅Majuna, Fermina, MummyYummy lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
magdalena321 wrote:Ja wcześniej miałam propranolol wzf ale odstawiłam je bo czułam się niby lepiej. I teraz po 2 latach przerwy od brania leków dostalam betaloc zok 50. I magnez dziennie ok 400mg jonów dziennie. Zobaczymy jak będę się po nim czuła ale mam nadzieję że będzie ok
magdalena321 lubi tę wiadomość
-
Miłej soboty dziewczyny! Ja właśnie zameldowalam się na fitnessie . Ten weekend zamierzam leniuchować na całego, bo ostatni tydzień w pracy był straszny.
Suzie, Pati2804, Fermina, Prezesoowa, Malinowysorbet, MummyYummy, Rachelka23 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
MummyYummy wrote:Dzień dobry w sobotę!
@Malinowysorbet, ja też tak miałam, nawet ja się nie staraliśmy. Po okresie do owulacji mogłam góry przenosić, a po owu to już zjazd... W moim przypadku to raczej reakcja na hormony, bo jak przyjmowałam AH, to tak nie miałam. A w staraniach z pewnością presja też robi swoje. Życzę Ci, żebyś przechodziła przez to ostatni raz ♥️✊
@Prezesoowa, kochana jesteś ♥️ Właśnie tuptam pod laboratorium i to dosłownie pod, taka kolejka 🤭 A czy ja też mogę zagłosować? Jak wszystko będzie ok, to będę regularnie podsyłać Wam wiruski ☺️
@Jendza 🫂🫂🫂
@Fermina, ale sen! 😁
@Liyss, dziękuje 🥰
@Anonim, zdrówka 💪♥️
Udanego dnia 🥰♥️😍Suzie, CoffeeDream, KejtKa, Prezesoowa, Malinowysorbet, MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja zagłosowałam 🙈😅 mam nadzieję że mi wybaczycie ale dalej czuje się jak jedna z Was 🙈🤪
Mi znowu będzie trudno się z wami rozstać 🥲Pati2804, CoffeeDream, Fermina, Prezesoowa, MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (owulacja potwierdzona)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Speranza :) wrote:Miłej soboty dziewczyny! Ja właśnie zameldowalam się na fitnessie . Ten weekend zamierzam leniuchować na całego, bo ostatni tydzień w pracy był straszny.
A tak serio to miłego leniuchowania ! 😘 -
Prezesoowa - mam nadzieję, że pobyt w szpitalu pomoże Twojemu tacie i że szybko do Was wróci. Wiem jak to jest, też jestem córeczka tatusia i jak kiedyś trafił do szpitala na dwa tygodnie ledwo żywy, bardzo to przeżyłam. Także przytulam mocno i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Kciuki za dzisiejsze siki"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:Ja zagłosowałam 🙈😅 mam nadzieję że mi wybaczycie ale dalej czuje się jak jedna z Was 🙈🤪
Pati kochana, przecież Ty jesteś jedną z nas . Musisz zaglądać na kwietniowy wątek jak najczęściejPati2804, elektro96, KejtKa, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Nieprzejrzysta wrote:Ablacja, nie zawsze pomaga. Jestem na to przykładem. Miałam nie brać w ogóle leków po zabiegu. Ale rzeczywistość okazała się inna. Nie dałabym rady funkcjonować bez tabletek. Z resztą z tabletkami i tak nie jest idealnie. 🙃
Wydaje mi się, że z arytmią trzeba się pogodzić do końca życia. I tyle.
Potwierdzam, mój tata również miał ablację, ale i tak musi brać leki + ma migotanie przedsionków. Na szczęście unormowane, ale i tak..👩29👨30
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Pati2804 wrote:Leniuchowanie i fitness 🤔🤪
A tak serio to miłego leniuchowania ! 😘
Fitness mnie odstresowuje i czyści głowę. Zresztą przy moim zdrowiu muszę sobie dawać regularny wycisk żeby było przeciwzapalniePati2804, elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
Dzień dobry! Jest piękny dzień, więc na spotkanie wybieram pieszo. Potrzebuję resetu ❤️
Speranza :), Pati2804, Prezesoowa, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Suzie wrote:Mi znowu będzie trudno się z wami rozstać 🥲
Ja byłabym szczęśliwa gdyby taki powstał 🙂 można go zawsze założyć 😘 tylko czy byłoby tyle chętnych.. 🤔 oto jest pytanie 😅 pewnie niektórzy wolą forum typowo staraniowe jak miesięczne ale może część chociaż wpadałaby na pogaduchy o wszystkim i o niczym 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 09:11
Speranza :), elektro96, blob, KsiążkowaEmilka, KejtKa, Prezesoowa, Malinowysorbet, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
-
grazka0022 wrote:Ja oglądałam dwa razy na netflixie i byłam nawet w Wilkowyjach. 3 raz zostawiam sobie na ciążę 😅
A czy Mamrot był pity? 😀Fermina, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
No i oczywiście dobrego dnia Wam!
Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Speranza :) wrote:Fitness mnie odstresowuje i czyści głowę. Zresztą przy moim zdrowiu muszę sobie dawać regularny wycisk żeby było przeciwzapalnie
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Nie miałabym nic przeciwko wątkowi dla tych które chciałyby zostać na całą drogę do 🤱 ... 😁😘
Ja byłabym szczęśliwa gdyby taki powstał 🙂 można go zawsze założyć 😘 tylko czy byłoby tyle chętnych.. 🤔 oto jest pytanie 😅 pewnie niektórzy wolą forum typowo staraniowe jak miesięczne ale może część chociaż wpadałby na pogaduchy o wszystkim i o niczym 😁Pati2804, Fermina, KejtKa, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja byłabym szczęśliwa gdyby taki powstał 🙂 można go zawsze założyć 😘 tylko czy byłoby tyle chętnych.. 🤔 oto jest pytanie 😅 pewnie niektórzy wolą forum typowo staraniowe jak miesięczne ale może część chociaż wpadałaby na pogaduchy o wszystkim i o niczym 😁CoffeeDream, Prezesoowa, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:@Prezesowa codziennie wstajesz tak rano, bo pracujesz z czy lubisz? 🫣
@rachelka23 ja był owu typowała pewnie ok 18 DC, ale faktycznie dziwny ten wykrea z tymi 2 wysokimi temperaturami w okolicach 8dc. Nie byłaś wtedy chora/zmęczona/niewyspana/cokolwiek?
To już chyba przyzwyczajenie 😂 na co dzień mam budzik przed 6, ale zwykle wstaję i tak wcześniej, więc weekend już tak wychodzi
Podobno na starość się tak ludziom przestawia 👵🏻When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
blob wrote:Cześć. Świetne tytuły wątków kwietniowych. Zagłosowałam i chciałabym dołączyć do Was w kwietniu.
Trzymam kciuki za II kreseczki jeszcze w marcu.
Miłej soboty🌷
Hej hej, zapraszamy nie chcesz nam dotrzymać towarzystwa do końca marca?blob, MummyYummy lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".