Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagłosowałam na tytuł nowego wątku 😊
Tak mnie mniej tu ostatnio ale po prostu mi źle z tym, że nie ma okresu, nowy cykl się nie zaczyna, jak do poniedziałku nie przyjdzie, to już nie ma szans urodzić w tym roku. I po prostu mi źle i próbuje przetrwać, nie myśleć
Test robiłam, wciąż biały, a temperatura wciąż nisko.
Już mam dość tego cyklu, niech się nowy zacznie 😩 -
Cześć, laski 😘❤️ Miłego weekendu dla wszystkich!
Mały update, jak u mnie sytuacja - zaczyna mi się plamienie, więc pewnie 🐵 w natarciu. Zatem mogę liczyć już niedługo na koniec tego bezowulacyjnego cyklu! 🥳 Hurra!🎉 Obym tylko nie wykrakała… 🤣
Oczywiście, policzyłam też potencjalną datę terminu porodu i wychodzi końcówka grudnia, nie wiem czemu, ale to tchnęło we mnie taką nadzieję i nowe siły, że znów pojawiła się na horyzoncie motywacja 🤣🥳
Zagłosowałam na tytuł 🥰elektro96, Pati2804, Prezesoowa, Fermina, Malinowysorbet, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Nie miałabym nic przeciwko wątkowi dla tych które chciałyby zostać na całą drogę do 🤱 ... 😁😘
Ja byłabym szczęśliwa gdyby taki powstał 🙂 można go zawsze założyć 😘 tylko czy byłoby tyle chętnych.. 🤔 oto jest pytanie 😅 pewnie niektórzy wolą forum typowo staraniowe jak miesięczne ale może część chociaż wpadałaby na pogaduchy o wszystkim i o niczym 😁
Jestem za zbiorowym ♥️Pati2804, Majuna, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Hej hej, zapraszamy nie chcesz nam dotrzymać towarzystwa do końca marca?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 09:31
Prezesoowa, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Jestem za 😊 Watki miesięczne są super, ale niestety mamy dużą rotację 😔 A taki wspólny byłby świetny na pogaduchy, tak jak wspomniałaś Pati 😊
elektro96, KejtKa, Paima, MummyYummy, KsiążkowaEmilka, blob lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Cześć, laski 😘❤️ Miłego weekendu dla wszystkich!
Mały update, jak u mnie sytuacja - zaczyna mi się plamienie, więc pewnie 🐵 w natarciu. Zatem mogę liczyć już niedługo na koniec tego bezowulacyjnego cyklu! 🥳 Hurra!🎉 Obym tylko nie wykrakała… 🤣
Oczywiście, policzyłam też potencjalną datę terminu porodu i wychodzi końcówka grudnia, nie wiem czemu, ale to tchnęło we mnie taką nadzieję i nowe siły, że znów pojawiła się na horyzoncie motywacja 🤣🥳
Zagłosowałam na tytuł 🥰
Wyczuwam tym razem lepsze, bardziej pozytywne nastawienie ❤️ultramaryna_ lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@Malinowysorbet, ja też tak miałam, nawet ja się nie staraliśmy. Po okresie do owulacji mogłam góry przenosić, a po owu to już zjazd... W moim przypadku to raczej reakcja na hormony, bo jak przyjmowałam AH, to tak nie miałam. A w staraniach z pewnością presja też robi swoje. Życzę Ci, żebyś przechodziła przez to ostatni raz ♥️✊
@Prezesoowa, kochana jesteś ♥️ Właśnie tuptam pod laboratorium i to dosłownie pod, taka kolejka 🤭 A czy ja też mogę zagłosować? Jak wszystko będzie ok, to będę regularnie podsyłać Wam wiruski ☺️
@Jendza 🫂🫂🫂
@Fermina, ale sen! 😁
@Liyss, dziękuje 🥰
@Anonim, zdrówka 💪♥️
Udanego dnia 🥰♥️😍
No jasne, że głosuj! Sądząc po ilości głosów, głosują nie tylko Ci co się odzywają, więc się nie krępuj 😂😘MummyYummy lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Beza27 wrote:Zagłosowałam na tytuł nowego wątku 😊
Tak mnie mniej tu ostatnio ale po prostu mi źle z tym, że nie ma okresu, nowy cykl się nie zaczyna, jak do poniedziałku nie przyjdzie, to już nie ma szans urodzić w tym roku. I po prostu mi źle i próbuje przetrwać, nie myśleć
Już mam dość tego cyklu, niech się nowy zacznie 😩 -
Pati2804 wrote:Jak będzie więcej chętnych to założę osobiście taki wątek 🙂 tylko najlepiej jakby się wypowiedziała reszta dziewczyn albo zrobić ankietę, tylko nie wiem jak 🙈
https://docs.google.com/forms/d/1ljovk0NW3SAmHs52o_K9OalOhgbX7262C5ArxM3jOYU/editPati2804 lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zagłosowałam na tytuł 🥰ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Nie miałabym nic przeciwko wątkowi dla tych które chciałyby zostać na całą drogę do 🤱 ... 😁😘
Ja byłabym szczęśliwa gdyby taki powstał 🙂 można go zawsze założyć 😘 tylko czy byłoby tyle chętnych.. 🤔 oto jest pytanie 😅 pewnie niektórzy wolą forum typowo staraniowe jak miesięczne ale może część chociaż wpadałaby na pogaduchy o wszystkim i o niczym 😁
Ja tam zawsze chętnaPati2804 lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (owulacja potwierdzona)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
elektro96 wrote:Chyba w ten sposób można stworzyć ankietę
https://docs.google.com/forms/d/1ljovk0NW3SAmHs52o_K9OalOhgbX7262C5ArxM3jOYU/edit -
Prezesoowa wrote:No z miesiąca na miesiąc coraz trudniej 🥹😔
Zgadzam się 🥲Pati2804 lubi tę wiadomość
👩29👨30
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Pati2804 wrote:Nie miałabym nic przeciwko wątkowi dla tych które chciałyby zostać na całą drogę do 🤱 ... 😁😘
Zawsze można założyć i tam zostać, tylko właśnie pytanie ile dziewczyn byłoby chętnych 🙋🏼♀️Pati2804, Gregorka, MummyYummy, KsiążkowaEmilka lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Leśneintro wrote:Nie mniej życzę żebyś rozstała się z tymi, które idą dalej
W moim idealnym świecie wszystkie tutaj zostająblob, Prezesoowa, Malinowysorbet, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Prezesoowa wrote:No z miesiąca na miesiąc coraz trudniej 🥹😔
-
Beza27 wrote:Zagłosowałam na tytuł nowego wątku 😊
Już mam dość tego cyklu, niech się nowy zacznie 😩
Przytulam Cię mocno :* nie chcesz tego skonsultować z ginem?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".