Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Muszę Wam jeszcze coś opowiedzieć. Dostałam w pracy propozycję dołączenia do trochę innych obowiązków, będę pracować pół na pół w biurze i zdalnie. Przede mną duuuuuzo szkoleń, zakończenie wielu spraw, wyjazdy, mam wystartować w czerwcu. A ja mam w głowie tylko: przecież jak zajdę w tym czasie w ciążę to oni mnie zabiją 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 09:53
notsobadd lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Gratulacje! 🥳 nie chce nic mówić, ale zazwyczaj jedna zmiana ciągnie za sobą kolejną 👶🏻
Nie przejmuj się, to ludzka rzecz, na pewno zdają sobie sprawę, że możesz zajść w ciążę, a mimo to Cię docenili, nic tylko się cieszyć i świętować 🍾
Taaak, tak było przecież w przypadku Mummy 😄 ledwo się zgodziła na nowy projekt i już ciąża 😅notsobadd, Pati2804, Malinowysorbet, elektro96, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Też mam czasami takie myśli, a potem racjonalna strona mnie mówi, że równie dobrze mogę złamać nogę/rękę i też bym nie mogła pracować 😅
I to jest prawda.
Pewne każda z nas przejmuje się pracą.
A tym bardziej kiedy trafiło się w końcu na stanowisko, gdzie czujesz się naprawdę dobrze.
Ale prawda jest taka, że jeśli doceniają to zaczekają rok. 😄
A jak nie... To i tak tam wrócimy 😄Pati2804, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Też mam czasami takie myśli, a potem racjonalna strona mnie mówi, że równie dobrze mogę złamać nogę/rękę i też bym nie mogła pracować 😅
Dokładnie tak jak mówisz, trzeba korzystać z tego co jest w danej chwili 😃Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Paima wrote:Chcemy chcemy chcemy!
Tu jest taka pozytywna atmosfera 🤩🤩🤩Fermina, KejtKa, Malinowysorbet, blob, Prezesoowa, Paima, MummyYummy, Leśneintro, Vienna lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Cześć Kochane 🌸 Smacznej kawusi i pięknego dnia życzę! 🌞☕
U mnie dziś w planach porządki. Co dziś macie na obiad? ogarnęłam właśnie, że nie mam żadnego pomysłu 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 09:59
CoffeeDream, blob, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Muszę Wam jeszcze coś opowiedzieć. Dostałam w pracy propozycję dołączenia do trochę innych obowiązków, będę pracować pół na pół w biurze i zdalnie. Przede mną duuuuuzo szkoleń, zakończenie wielu spraw, wyjazdy, mam wystartować w czerwcu. A ja mam w głowie tylko: przecież jak zajdę w tym czasie w ciążę to oni mnie zabiją 😂😂
Oczywiście gratulacje i niech ta zmiana przyciągnie też dwie kreseczki 😅🤞Pati2804, notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Cześć Kochane 🌸 Smacznej kawusi i pięknego dnia życzę! 🌞☕
U mnie dziś w planach porządki. Co dziś macie na obiad? ogarnęłam właśnie, że nie mam żadnego pomysłu 🙈
Obiad? Ja dopiero szakszuke na sniadanie zaczęłam robić 😂🤪
Ale mam dziś w planach zrobić domowe McChickeny. Tak mi brakuje maczka odkąd postawiłam na poprawę diety… 🙈CoffeeDream, Pati2804, KejtKa, blob, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:Oto i ona!
Zapraszam do glosowania 😁
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedUv2NkIQPly2833abMm0W8hiTGTS_TbsrBHJhnBzJBowvFA/viewform?usp=sf_link
Zagłosowane, oczywiście: za!
@notsobad, gratulacje! Ale rzeczywiście myślę, że zaraz może się pojawić pozytywny test. Życie lubi takie piwoty.
Dobrego dnia dla Was! Czuję dużą ulgę po lekach od gina i czekam na poniedziałek, żeby jeszcze zdążyć z tym cyklem. U mnie data ewentualnego porodu to 18.12 ale moje dzieci siedzą po terminie, więc może by była wesoła Wigilia🤣
KejtKa, notsobadd, Pati2804, Prezesoowa, CoffeeDream, Paima, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Obiad? Ja dopiero szakszuke na sniadanie zaczęłam robić 😂🤪
Ale mam dziś w planach zrobić domowe McChickeny. Tak mi brakuje maczka odkąd postawiłam na poprawę diety… 🙈notsobadd lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:Zagłosowane, oczywiście: za!
@notsobad, gratulacje! Ale rzeczywiście myślę, że zaraz może się pojawić pozytywny test. Życie lubi takie piwoty.
Dobrego dnia dla Was! Czuję dużą ulgę po lekach od gina i czekam na poniedziałek, żeby jeszcze zdążyć z tym cyklem. U mnie data ewentualnego porodu to 18.12 ale moje dzieci siedzą po terminie, więc może by była wesoła Wigilia🤣
Oby w takim razie Mikołaj był w tym roku wyjątkowo hojny w bobasa 🤪🤞🏻Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
CoffeeDream wrote:Zjadłabym rosołek 😊 moja ulubiona zupka, ale raczej dziś odpada. Zdecydowanie jakieś szybkie coś musi wpaść 😜
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Obiad? Ja dopiero szakszuke na sniadanie zaczęłam robić 😂🤪
Ale mam dziś w planach zrobić domowe McChickeny. Tak mi brakuje maczka odkąd postawiłam na poprawę diety… 🙈
O tak, ale bym zjadła cheeseburgera 🤤 Ale zamknęli mi maczka w centrum handlowym, do którego jeździłam na zakupy i teraz jest tylko w centrum miasta, a tam nie lubię jeździć 😅MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Ja też jeszcze muszę zjeść drugie śniadanie 🙈 nie chodzę do maka to nie wiem wiec doradź proszę jak robisz domowe McChickeny ? Brzmi pysznie 🤤😍
Jeszcze nie robiłam, znalazłam na Tik toku, wkleję link 😃
https://vm.tiktok.com/ZGe5MLkST/
Ja byłam uzależniona od maka i to tak serio serio. Kilka razy w tygodniu jeszcze parę lat temu jadłam. Ale no wiem, że to syf i teraz to jest tylko raz w miesiącu. Jak dostaję okres to mąż zabiera mnie na maka 🤪 co ja pocznę jak kiedyś ten okres nie przyjdzie 😂💁🏼♀️Prezesoowa, Pati2804, Fermina, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
nick nieaktualnyKejtKa wrote:20 minut i już 12 głosów ♥️ ale zgodne jesteście ♥️
KejtKa, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, Fermina, CoffeeDream, MummyYummy, PaulaG, Leśneintro lubią tę wiadomość