Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Majlen wrote:Spokojnie nic się nie stało 😘
Ja to jestem ogólnie skołowana, jak piszą że nie można, a później odwrotnie, chyba sobie zadzwonię tam do nich poprostu 😆
No, a ten progesteron można zrobić tylko 7dpo? 8dpo już nie? -
Fermina wrote:Przypominam, że mi ginekolog wczoraj powiedział, że jestem całkiem młoda na dziecko a mam 38 lat 🤣
Ale powiedział też, że jak po pół roku nie wyjdzie to jedziemy z badaniami. 😉
Ja mam 33 lata, ale jestem też chora na reumatoidalne zapalenie stawów. Jak zaszłam w pierwszą ciążę to nie była choroba aktywna, zachorowałam dopiero po odstawieniu córki od piersi. Wydaję mi się, że to może być przeszkodą i utrudniać zajście. Chociaż w sumie nie wiem czemu panikuję, staramy się dopiero 4 cykl...ale do cierpliwych nie należę
2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Spokojnie nic się nie stało 😘
Ja to jestem ogólnie skołowana, jak piszą że nie można, a później odwrotnie, chyba sobie zadzwonię tam do nich poprostu 😆
No, a ten progesteron można zrobić tylko 7dpo? 8dpo już nie?
Można 8dpo, tyle że uznaje się, że prog osiąga największe stężenie właśnie 7dpoPati2804, blob, Majlen lubią tę wiadomość
-
Jendza wrote:Ja mam 33 lata, ale jestem też chora na reumatoidalne zapalenie stawów. Jak zaszłam w pierwszą ciążę to nie była choroba aktywna, zachorowałam dopiero po odstawieniu córki od piersi. Wydaję mi się, że to może być przeszkodą i utrudniać zajście. Chociaż w sumie nie wiem czemu panikuję, staramy się dopiero 4 cykl...
ale do cierpliwych nie należę
Też nie mam cierpliwości w zaletach.😅
RZs jak wszystko z autoagresji może stanowić problem ale też niczego nie przekreśla, także trzymam kciuki, żebyś już nie musiala czeiać do kolejnego cyklu.Prezesoowa, Jendza, Pati2804, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Dokładnie. Ja się naczytałam o tym progu i miałam załamkę za pierwszym razem, pokazuje to lekarzowi, na co on że bardzo dobry (kit i tak mu nie wierzę teraz) 😅😅😅
Hahah a ja sobie myślałam tak, jak wynik będzie 20 to zapisze się na testowanie, a wyszło 14 a norma w lab od 5 do 18 😀 a jeszcze w tym temacie to podobno on skokowo się pojawia. Więc początkowa wartość może nie być ta ostateczna 😀Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Można 8dpo, tyle że uznaje się, że prog osiąga największe stężenie właśnie 7dpo
Taak? A ja mialam w zaleceniach 7 plus minus 1 dzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia28 wrote:U mnie dziś biało na teście, dziś 12dpo.
Testuję dalej 🙂 może jeszcze za wcześnie
Kciuki! 🤞🏻Nusia28 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ja dzisiaj też białość zobaczyłam, 11 dpo... Jeszcze mam iskierkę nadziei. Trzymam za Ciebie i siebie kciukiFermina, Pati2804 lubią tę wiadomość
2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
nick nieaktualny
-
🤞🏻😀Nusia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blob wrote:Jendza nie trać nadziei, kciuki
Ogólnie w tym cyklu jestem nastawiona na nie, po ostatnich porażkach... Aczkolwiek pocieszam się, bo zazwyczaj tak z 3 dni przed @ już miałam różowy śluz albo po stosunku delikatnie widać było nitki krwi. Tak jakby okres się zaczynał ale bardziej tam w środku. Tutaj nic na razie... Może troche zioła sroki w tym pomogły.2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS