Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paima wrote:My dziś zjedliśmy taką gotowaną 😄😄
Już nie mogę się doczekać sezonu grillowania 🤩blob, Fermina lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Narobilyscie mi smaka tym gulaszem i miało być szybko a chyba go zrobię z kopytkami 😅 chyba że jednak mi się odechce to wleci z kaszą po prostu 😊
Ale kopytka to też sztos 🔥 ale na slodko 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 11:14
-
blob wrote:To super, bo ja ciągle zapominam o piciu
-
blob wrote:To super, bo ja ciągle zapominam o piciu
Też tak miałam, jak przestałam pić wodę w plastikowych butelkach to nie piłam prawie wcale, szklane butelki w ogóle nie zdały egzaminu u mnie ale bardzo dobrze mi wchodzi po prostu gorąca woda. Więc co chwilę włączam czajnik, zalewam i sobie popijam. I lubię też bardzo herbaty ziołowe. Tylko na początku musiałam sobie ustawić cel w zegarku i zaznaczałam ile wody piję, potem weszło w nawyk.blob, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Ojj ja też, czekam aż będę mogła pójść posiedzieć na dworze, pozrywać porzeczki czy maliny 😍🌞 nie zamieniłabym życia na wsi, na życie w mieście 😁 ja uwielbiam spędzać czas na dworze i tęsknie za słońcem 🌞 zawsze powtarzam mężowi że mogłabym mieszkać gdzieś gdzie jest cały czas ciepło 😍❤
Ja kocham wieś i kocham miasto. W tym momencie do tego drugiego mam za daleko jak na moje wymagania ale za to nie muszę sprawdzać jaka jest jakość powietrza bo zawsze jest prima sort. A co do wyjazdu, to my planujemy w przyszłości Hiszpanię w systemie: pół roku tu, pół tam. Mąż już ćwiczy słówka. 😅Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFermina wrote:Też tak miałam, jak przestałam pić wodę w plastikowych butelkach to nie piłam prawie wcale, szklane butelki w ogóle nie zdały egzaminu u mnie ale bardzo dobrze mi wchodzi po prostu gorąca woda. Więc co chwilę włączam czajnik, zalewam i sobie popijam. I lubię też bardzo herbaty ziołowe. Tylko na początku musiałam sobie ustawić cel w zegarku i zaznaczałam ile wody piję, potem weszło w nawyk.
Fermina, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
blob wrote:No właśnie wiem, że to ważne, a tak slabo mi idzie:( czasem lecę na samych kawach, to wielki błąd
Od dzisiaj pijesz wodę Kochana! Za tydzień proszę dać znać jak postępy z wodą 😀 dorzuć cytrynę, lepiej wchodzi z nią 😀Fermina, blob, Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
nick nieaktualny
-
Fermina wrote:U mnie najgorzej 2h wytrzymać bez picia. Ciągle coś piję.😅
Ja też nie pilnowałam tego, aby nie pić dlatego może paski się gorzej wybarwiały, ale da się wyłapać pik ja nauczyłam się pić, wypiłam kawę i już idę coś nalać sobie żeby stało i czekałoFermina, Pati2804 lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Dziewczyny, mam wyniki:
Wcześniejsze:
obrazek html
Beta się podwoiła, kalkulator pokazuje 145%.
Te TSH nie jest jakieś za niskie? Teoretycznie koło 1 powinno być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 11:26
blob, Majuna, Prezesoowa, elektro96, notsobadd, ultramaryna_, Frutellka , Speranza :), Sparky, bonmer, PaulaG, Vienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blob wrote:Nigdy nie jadłam na slodko:)
blob, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Dziewczyny, mam wyniki:
Wcześniejsze:
obrazek html
Te TSH nie jest jakieś za niskie? Teoretycznie koło 1 powinno być.
Pięknie!
I TSH też super 🥰MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Dziewczyny, mam wyniki:
Wcześniejsze:
obrazek html
Te TSH nie jest jakieś za niskie? Teoretycznie koło 1 powinno być.MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:Ja miesiąc w miesiąc czuję intensywnie owulację. W 4cyklu potwierdzałam u ginekologa. Kazał działać tamtego dnia, a nie pykło 😉
W 5cyklu starań nie czułam owulacji. Byłam pewna że cykl na straty. Ale w 31 dniu dalej nie było @.
I pojawiły się slabiuuuuutkie dwie kreski.
Czy jesteś za stara? Nie 😄
Który to cykl starań?
Zerknęłam w Flo (to prowadzę od początku starań, ovufriend stosowałam przy pierwszej córce i przypomniałam sobie o nim w polowie stycznia dopiero ) to taki 3 intensywny cykl starań gdzie mam dużo serduszek, wcześniejsze dwa jakieś lajtowe bo może z 3 stosunki tam są. To był czas kiedy myślałam, że zajdę w pierwszym cyklu
Więc w sumie 5cs, ale 3cs dokładny i przemyślany. Drugi cykl też stosuje zioła ojca sroki (w pierwszym cyklu piłam nr3 cały cykl, teraz w tym cyklu dołączyłam te na drugą fazę cyklu), w tym cyklu wzięłam miovelia nac. I to też jest 2 cykl z testami owulacyjnymi. Dłuższy czas brałam suplementy, teraz od tygodnia mam takie rzeczy w dupiu bo już tracę nadzieję i godzę się z tym, że nie uda mi się zajść. (mówiłam, że do cierpliwych nie należę )
2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
nick nieaktualny