Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
MummyYummy Cudny wynik! Gratuluję😍
Ja dzisiaj widoczny cień cień. Poszłam szybko do pracy i chce powtórzyć popołudniu czy to oszukaniec czy coś na rzeczy.Prezesoowa, Paima, Fermina, Majuna, MummyYummy, notsobadd, CoffeeDream, Malinowysorbet, KejtKa, Suzie, bonmer, Leśneintro, Liyss🧚🏻, Pati2804, PaulaG, blob lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie Panie! jestem tu w miarę nowa, ale przedstawie sie, tak oficjalnie, ;)Jakiś rok temu podjęliśmy z mężem decyzje o staraniach o dziecko, bo nie jestesmy juz młodzi - ja roczikowo 35, maz 36.), ale przede wszytskim bardzo tego chcemy.Podczas ostatniego roku starania jednak kiepsko wychodziły, ze wzgl. na liczne delegacje w pracy mijego męża, a także moje probleym osobiste- praca, stres, a w konsekwencji niskie libido. moze były 2 cykle staran, takich naprawde w punkt. Treaz wizelismy sie ostro do pracy- wiec moge powiedziec, ze teraz zaczynamy 3 c.s. Pozdrawiam i zyczę każdej z nas spelnienia naszych marzen o malenstwie.
Fermina, Majuna, CoffeeDream, Malinowysorbet, Prezesoowa, KsiążkowaEmilka, Suzie, bonmer, Pati2804, PaulaG, blob lubią tę wiadomość
-
Piękne wyniki, Mummy 🥰
MummyYummy lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja dzisiaj widoczny cień cień. Poszłam szybko do pracy i chce powtórzyć popołudniu czy to oszukaniec czy coś na rzeczy.
Trzymam kciuki!!! -
Zimozielona wrote:MummyYummy Cudny wynik! Gratuluję😍
Ja dzisiaj widoczny cień cień. Poszłam szybko do pracy i chce powtórzyć popołudniu czy to oszukaniec czy coś na rzeczy.
To czekamy na wieści 😉 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 -
Nusia89 wrote:Witam wszystkie Panie! jestem tu w miarę nowa, ale przedstawie sie, tak oficjalnie, ;)Jakiś rok temu podjęliśmy z mężem decyzje o staraniach o dziecko, bo nie jestesmy juz młodzi - ja roczikowo 35, maz 36.), ale przede wszytskim bardzo tego chcemy.Podczas ostatniego roku starania jednak kiepsko wychodziły, ze wzgl. na liczne delegacje w pracy mijego męża, a także moje probleym osobiste- praca, stres, a w konsekwencji niskie libido. moze były 2 cykle staran, takich naprawde w punkt. Treaz wizelismy sie ostro do pracy- wiec moge powiedziec, ze teraz zaczynamy 3 c.s. Pozdrawiam i zyczę każdej z nas spelnienia naszych marzen o malenstwie.
Mam nadzieję, że uda się w tym cyklu! Trzymam kciuki!Nusia89 lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:O to faktycznie porządnie podeszłaś do tematu.
A byłaś u ginekologa w tym czasie?
Wiadomo, pewne powie to samo co większość: "statystycznie dla polskiej pary rok starań to zupełna norma" 😄
Ostatnio byłam w grudniu, więc w pierwszym cyklu starań. Muszę usunąć nadżerkę, miałam pobierany wycinek ale jakoś nie chciałam cyklu tracić... Dlatego teraz jak dostanę okres to po świętach idę na to wymrożenie czy ch* wie co to jest kwiecień od razu powiedziałam, że odpuszczam bo naprawdę nie chce rodzić na koniec roku.2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
Prezesoowa wrote:A czy nasza ekipa kreatywna ma jakiś pomysł na tytuł wątku „zbiorowego”? 😁
Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😂😂😂Fermina, Majuna, Nusia89, Jendza, elektro96, magdalena321, MummyYummy, notsobadd, Malinowysorbet, Prezesoowa, Smerfetkaa, Dropsik, KejtKa, Suzie, Leśneintro, Pati2804, blob, Vienna lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:A czy nasza ekipa kreatywna ma jakiś pomysł na tytuł wątku „zbiorowego”? 😁
Był za krótki dla nas marzec, tutaj zostaniemy razem.Majuna, Nusia89, Paima, MummyYummy, Malinowysorbet, CoffeeDream, Prezesoowa, Dropsik, KejtKa, Suzie, Pati2804, blob, Vienna lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😂😂😂
Ekstra jest!Paima lubi tę wiadomość
-
Paima lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Paima lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@grazka, i jak wrażenia? Jest słynna ławeczka i sklepik? Też kiedyś oglądałam Ranczo 😍 Pamiętam, jak co sobotę czekałam na odcinek 😅
@Speranza, szacun za fitness 💪 To właśnie leniuchowanie? 😁 Edit:.doczytałam, że to lubisz ♥️
@Pati, no ja mam to samo - coś czuję, że od kwietnia będę śledzić po prostu dwa wątki 🤣 Jestem za, jestem za takim wątkiem ♥️♥️♥️
@Suzie, ja też nie lubię takich rozstań. Tak miło w tym naszym gronie 🥰
@blob, hejka 🙂
@Beza, przytulam 🫂🫂🫂 Wierzę, że taki stan zawieszenia musi być ciężko. Trzymam kciuki, żeby ruszyło ✊♥️
@Marynko, cieszę się, że jest w Tobie nowa nadzieja 😍 Trzymam kciuki, żeby przytrafił Co się najpiękniejszy prezent swiateczny ✊✊♥️♥️
@notsobadd, wycieczki rowerowe jeszcze z moimi rodzicami, jak byłam nastolatką, to jedno z moich najpiękniejszych wspomnień 😍♥️ Cudowny pomysł! Na pewno bardzo fajnie spędzicie czas 🙂
@CofffeeDream, o właśnie!!! ♥️ ja też jakiś tydzień temu zgodziłam się na nowy projekt, a to się okazuje, że mam już dwa 🤭🥺 Ale @notsobadd, korzystaj z twej szansy rozwoju, jeśli masz na to ochotę!
U mnie na obiad babka ziemniaczana 🤤😋
@KejtKa, zagłosowane 💪
No genialny pomysł z takim wątkiem ♥️
@Fermina, trzymam kciuki, żeby owu zaczekała, ale przy pęcherzyku 17 mm jest to jak najbardziej możliwe 💪✊
@Majlen, super z siłką! No podziwiam Was, Dziewczyny, za zapal 💪
@Nusia, trzymam kciuki, żeby było za wcześnie ✊
@Liyss, ja zaczynam testowanie zaraz po okresie, dla własnego spokoju 🙂 W jednym cyklu o mało nie przegapiłam owulacji, no była w 11 dc, a apka pokazywała mi aż 14 dc.
@Zimozielona, oby było coś na rzeczy 💪✊♥️
Dzięki, Dziewczyny, są odniesienie się do badań 😘 Już mnie Internet nie zadowala, mówię do Męża, że muszę to przeanalizować z Dziewczynami 🤣notsobadd, Prezesoowa, Fermina, Majlen, KejtKa, Suzie, Speranza :), Liyss🧚🏻, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
-
Nusia89 wrote:Witam wszystkie Panie! jestem tu w miarę nowa, ale przedstawie sie, tak oficjalnie, ;)Jakiś rok temu podjęliśmy z mężem decyzje o staraniach o dziecko, bo nie jestesmy juz młodzi - ja roczikowo 35, maz 36.), ale przede wszytskim bardzo tego chcemy.Podczas ostatniego roku starania jednak kiepsko wychodziły, ze wzgl. na liczne delegacje w pracy mijego męża, a także moje probleym osobiste- praca, stres, a w konsekwencji niskie libido. moze były 2 cykle staran, takich naprawde w punkt. Treaz wizelismy sie ostro do pracy- wiec moge powiedziec, ze teraz zaczynamy 3 c.s. Pozdrawiam i zyczę każdej z nas spelnienia naszych marzen o malenstwie.
Witaj 🌸 U nas również ciężko się starać przez delegacje męża... W kwietniu mam nadzieję, że będzie pierwszy cykl, gdzie się porządnie przyłożymy 🤞😊 -
@MummyYummy piękne wyniki, tak się cieszę! 😊😍
@Zimozielona trzymam mocno kciuki za powtórkę! To musi coś być na rzeczy! 🤞🏻😊🍀MummyYummy lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Jendza wrote:Ostatnio byłam w grudniu, więc w pierwszym cyklu starań. Muszę usunąć nadżerkę, miałam pobierany wycinek ale jakoś nie chciałam cyklu tracić... Dlatego teraz jak dostanę okres to po świętach idę na to wymrożenie czy ch* wie co to jest kwiecień od razu powiedziałam, że odpuszczam bo naprawdę nie chce rodzić na koniec roku.
Ale jest jakiś konkretny powód, dlaczego zalecają Ci coś robić z nadżerka? Boli Cię, dokucza w jakiś sposób?
Ja mam już tyle lat i każdy z lekarzy nie zalecał mi cos z nią robić, jeśli nie daje o sobie znać. Wiele dziewczyn tutaj również ją ma i z nią tak sobie żyjemy nic nie robiącWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:18
MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość