Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:Ale jest jakiś konkretny powód, dlaczego zalecają Ci coś robić z nadżerka? Boli Cię, dokucza w jakiś sposób?
Ja mam już tyle lat i żaden lekarz nie kazał mi nic z nią robić, jeśli nie daje o sobie znać. Wiele dziewczyn tutaj również ją ma i z nią tak sobie żyjemy nic nie robiąc
Dokładnie, u mnie tak samo 🙂 Mam ją już 9 lat i po prostu kontroluję ja u ginekologa. U nie ma żadnego dyskomfortu, plamień itp.CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
@Pati, Kochana, chciałam być sprytna i zajrzeć do Twojej stopki, żeby sprawdzić, jaki jod, witaminę D i cholinę polecasz, ale zniknęła ta rozpiska 🤭
Wiem, że polecałaś jakąś firmę z K i F w nazwie, ale nie mogę przypomnieć sobie tej trzeciej litery i kombinacji 😁
Pomożesz?? 😘 -
nick nieaktualny
-
Wasze zdrowie moje Kochane 🍾 za zdrowo i spokojnie rosnące brzuszki, za nasze owocne starania, za nasze wzajemne wsparcie i świetną atmosferę 🥳😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:28
MummyYummy, blob, Paima, Fermina, Smerfetkaa, notsobadd, Malinowysorbet, Nusia89, Dropsik, elektro96, KsiążkowaEmilka, pp2018, KejtKa, Majuna, Suzie, Speranza :), Liyss🧚🏻, Pati2804, Vienna lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKejtKa wrote:Ooo ja tak jem buchty 😅 jeszcze z masełkiem 🤤
Edit: aaaa po mojemu pyzy:) człowiek całe życie się uczy ale te akurat też czasem na slodko jemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:32
MummyYummy, pp2018, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Kurde żałuję dziewczyny ze nie pojechałam dziś na betę bo gdzieś mam przeczucie że to jest to😊
Dziś szyjka jeszcze wyżej niż wczoraj i cały czas zamknięta, a zawsze już była nisko i otwarta i tak po tym zawsze wiedziałam że się nie udało a teraz całkiem inaczejFermina, MummyYummy, Prezesoowa, Malinowysorbet, blob, pp2018, Majuna, Speranza :), Pati2804, PaulaG lubią tę wiadomość
👩28
👨31
💒2018
🤱🧑🍼2019 Amelia
Starania wrzesień 2023 -
CoffeeDream wrote:Ale jest jakiś konkretny powód, dlaczego zalecają Ci coś robić z nadżerka? Boli Cię, dokucza w jakiś sposób?
Ja mam już tyle lat i każdy z lekarzy nie zalecał mi cos z nią robić, jeśli nie daje o sobie znać. Wiele dziewczyn tutaj również ją ma i z nią tak sobie żyjemy nic nie robiąc
Byłam rok temu w sierpniu na kontroli i powiedziała, że powinnam się jej pozbyć. Nie mam plamień, upławy w normie... cytologia czysta i wycinek też. Też mam ją conajmniej 8 lat, bo miałam ją w ciąży z Zuzką
Ale dla świętego spokoju się jej pozbędę, jakoś jak mi tak ginekolog powiedziała i czuję że powinnam.2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
Dziewczyny zdecydowałam że pójdę po świętach do gina. Powiedzcie od czego zacząć, co mu powiedzieć, tak żebym niczego nie pominęła a była pewna siebie i tego czego oczekuje? Obawiam się że mnie „zbyje” jak powiem mu że to dopiero będzie 4 miesiąc starań a ja już świruje.. 🤷🏻♀️ stwierdziłam że ogólnie psychicznie odpuszczam i zakładam że będzie co ma być bo chyba już nie mam na to wpływu ale z drugiej strony może gdzieś ten problem leżeć i może zacząć coś z tym robić póki jeszcze jest czas i potencjalna szansa? Tylko właśnie od czego zacząć 😉
-
@Prezesoowa zdrówko! 🍻🫶🏻
Edit. pozazdrościłam Ci tej kiełbaski i namówiłam tatę, żeby zrobił dziś ognisko to przyjadę 🤪 wiec na dworzu 5 stopni, ale będzie kiełbacha z ognicha i piwko 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:45
Prezesoowa, MummyYummy, elektro96, blob, pp2018, Majuna, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Dzięki, laski, za miłe słowa 😊 😘Tak, trochę nadziei we mnie tchnęło od wczorajszego wieczoru. Wróciłam już wcześniej, ale dopiero od kwietnia będę trochę „luźniejsza”, jeśli chodzi o czas 🫣
Na wątek zagłosowałam oczywiście na tak 😊 Ale też musicie wziąć pod uwagę to, że raczej nie jest możliwe udzielać się w tak ekspresowym tempie na kilku wątkach. Wiele dziewczyn na Winiarach właśnie przez to zrezygnowało z miesięcznych 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 12:47
Prezesoowa, MummyYummy, CoffeeDream, pp2018, Majuna, Suzie, Speranza :), Leśneintro, Pati2804, Vienna lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
magdalena321 wrote:Dziewczyny zdecydowałam że pójdę po świętach do gina. Powiedzcie od czego zacząć, co mu powiedzieć, tak żebym niczego nie pominęła a była pewna siebie i tego czego oczekuje? Obawiam się że mnie „zbyje” jak powiem mu że to dopiero będzie 4 miesiąc starań a ja już świruje.. 🤷🏻♀️ stwierdziłam że ogólnie psychicznie odpuszczam i zakładam że będzie co ma być bo chyba już nie mam na to wpływu ale z drugiej strony może gdzieś ten problem leżeć i może zacząć coś z tym robić póki jeszcze jest czas i potencjalna szansa? Tylko właśnie od czego zacząć 😉
Jak się tego obawiasz to powiedz, że staracie się dluzej, intensywnie i nie wychodzi. Jak nie zleci Ci żadnych badań to będziesz musiała zmienić lekarzaMummyYummy lubi tę wiadomość
notsobadd wrote:@Prezesoowa zdrówko! 🍻🫶🏻
Edit. pozazdrościłam Ci tej kiełbaski i namówiłam tatę, żeby zrobił dziś ognisko to przyjadę 🤪 wiec na dworzu 5 stopni, ale będzie kiełbacha z ognicha i piwko 😅
Bardzo dobrze u nas jest niby 17 stopni, ale pochmurno i zaczyna wiać, a tu jeszcze z 4-5 godzin siedzenia przed namiMajuna lubi tę wiadomość
ultramaryna_ wrote:Dzięki, laski, za miłe słowa 😊 😘Tak, trochę nadziei we mnie tchnęło od wczorajszego wieczoru. Wróciłam już wcześniej, ale dopiero od kwietnia będę trochę „luźniejsza”, jeśli chodzi o czas 🫣
Na wątek zagłosowałam oczywiście na tak 😊 Ale też musicie wziąć pod uwagę to, że raczej nie jest możliwe udzielać się w tak ekspresowym tempie na kilku wątkach. Wiele dziewczyn na Winiarach właśnie przez to zrezygnowało z miesięcznych 😊
No ja na pewno nie dam rady być w dwóch jednocześnie, ale myślałam, że można zrobić zbiorowy w typie miesięcznego, normalnie z kalendarzem w pierwszym poście, a w kalendarzu wpisywać testowanie, badania i wizyty. Jakoś brakowałoby mi tego oczekiwania co Wy na to?MummyYummy, elektro96, Malinowysorbet, blob, KejtKa, Majuna, Suzie, Speranza :), Leśneintro, Pati2804 lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:No ja na pewno nie dam rady być w dwóch jednocześnie, ale myślałam, że można zrobić zbiorowy w typie miesięcznego, normalnie z kalendarzem w pierwszym poście, a w kalendarzu wpisywać testowanie, badania i wizyty. Jakoś brakowałoby mi tego oczekiwania co Wy na to?
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku
Ja na ten głosuję! Śmieszny i jaki autentyczny!😁
Gratuluję wyników @MummyYummy 🥰
MummyYummy, Paima, Suzie lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ?