Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
Odpowiedz

Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia89 wrote:
    oj tak, delegacje dla starających sie to trudny temat .... dlatego trzeba na mxa korzystacwtedy, gdy kalendarzyk jest łaskawy, hihi :)

@Nusia28- widze, ze są tu 2 "Nusie", mam nadzieje, ze nie beda nas mylic, hihi ;)
    Może jakieś profilowe zdjęcie to wtedy będzie łatwiej :)

Nusia89 lubi tę wiadomość

• Prezesoowa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ultramaryna_ wrote:
    @Prezesoowa a wtedy co z miesięcznym? Jest nowa prowadząca na kwiecień? 😊
    Bo jeśli nie powstanie nowy miesięczny to będzie chaos i nowe użytkowniczki i tak będą dołączać do wspólnego, który stanie się „nowym miesięcznym” 🤷‍♀️ Czy ja dobrze to rozkminiam? 🤣

Nie ma nowej prowadzącej, bo nie ma żadnych chętnych :/

When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".
  • Nusia89 Koleżanka

Wysłany: 23 marca, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blob wrote:
    Może jakieś profilowe zdjęcie to wtedy będzie łatwiej :)
    Wstyd sie przyznac, ale ja tu nie potrafie nawet stopki ogarnać :/. Gdzie to sie robi?🤣

• Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia89 wrote:
    Wstyd sie przyznac, ale ja tu nie potrafie nawet stopki ogarnać :/. Gdzie to sie robi?🤣

Musisz wejść w aplikację ale przez przeglądarkę, na apce tego nie zrobisz :)

Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡
  • Prezesoowa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    20240323-131721.jpg

Takie owulaki u mnie, boję się że pik będzie jutro i nie zdążę. Robilybyście jeszcze dziś wieczorem?

Dla mnie to nie wygląda jak PIK, ale ja jestem słaba w testy owu. A jak ze śluzem? Czujesz jajniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia89 wrote:
    Trzeba wejść przez przeglądarkę w kółeczko z kreskami i w ustawienia. Nie wiem czy w apce działa. W przeglądarce na pewno.

Nusia nie pomylę Cię, bo pamietam Twoje wpisy w innym wątku i utkwilas mi w głowie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 13:50

• CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wątku zbiorczego to jestem jak najbardziej za. Też trochę się obawiałam, że nie będę w stanie się udzielać na dwóch wątkach, ale taki jeden ze wspólnym kalendarzem brzmi dobrze 😉👍

Prezesoowa, Smerfetkaa, elektro96, MummyYummy, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość

• Prezesoowa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetkaa wrote:
    O tym samym właśnie zaczęłam pisać wiadomość 🤣
    Wklejam:
    Super, tylko pytanie czy oddzielnie wątek kwietniowy też ktoś planuje założyć? Jak to będzie się miało do nowych osób które dołączą do Nas za jakiś czas ? Wiadomo że nikomu nie zabronimy dołączyć ale jak nam się nazbiera 100 osób to ciężko będzie być na bieżąco z tymi z którymi się nawizalo już takie relacje itd 😀

Możesz założyć jak najbardziej wątek kwietniowy :) na pewno jest sporo dziewczyn, którym bardziej odpowiada być tylko ze staraczkami, a nie też z dziewczynami na różnym etapie ciąży;)

grazka0022, blob, MummyYummy, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość

• Jendza Znajoma

Wysłany: 23 marca, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetkaa wrote:
    Ten ostatani już dla mnie pik, więc nie robiłabym dodstkowo. Owulacja w ciągu 24/36/48 h :) działaj 🙌

Nawet 48h? zawsze bylam przekonana ze 24 max 36h...
    To może ja nie jestem 11dpo tylko dopiero 10dpo? :D

Fermina, Rachelka23 lubią tę wiadomość

2015👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS
  • Smerfetkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blob wrote:
    Kochane błagam nie róbcie tego co na Winiarach. Przyjelyscie mnie tu bardzo serdecznie.Chyba najlepsze wyjście to dwa wątki. Zresztą wyjdzie w praniu :)

Przyjęłyśmy i nie zamierzamy nikogo wykluczyć, spokojnie :) zróbmy tak aby było nam wszystkim dobrze <3
    To że będziemy na zbiorowym to przecież na miesięcznym będziemy wspierać wiedzą nowe dziewczyny itd. :)

pp2018 lubi tę wiadomość

Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Nie ma nowej prowadzącej, bo nie ma żadnych chętnych :/
    Hehe tego jeszcze forum chyba nie widziało: D

pp2018 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majlen wrote:
    Właśnie nie dam rady, bo Śląskie laboratoria otwarte od 6 ,a ja o 6 zaczynam pracę 😩

A popatrz może masz jakieś całodobowe? U mnie jest takie przy szpitalu. Jedyne co to, że poza standardowymi godzinami jest dodatkowa oplata

pp2018 lubi tę wiadomość

• Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Możesz założyć jak najbardziej wątek kwietniowy :) na pewno jest sporo dziewczyn, którym bardziej odpowiada być tylko ze staraczkami, a nie też z dziewczynami na różnym etapie ciąży;)

Kochana ja jestem za zbiorowym :)
    Tylko pytam czy ktoś założy z tych osób które preferują miesięczne, aby nam nie spamować na zbiorowym :)

Pati2804 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetkaa wrote:
    Przyjęłyśmy i nie zamierzamy nikogo wykluczyć, spokojnie :) zróbmy tak aby było nam wszystkim dobrze <3
    To że będziemy na zbiorowym to przecież na miesięcznym będziemy wspierać wiedzą nowe dziewczyny itd. :)
    👍

• Nusia89 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blob wrote:
    Trzeba wejść przez przeglądarkę w kółeczko z kreskami i w ustawienia. Nie wiem czy w apce działa. W przeglądarce na pewno.

Nusia nie pomylę Cię, bo pamietam Twoje wpisy w innym wątku i utkwilas mi w głowie:)
    Oj tak, ja Ciebie też 🤣😉

blob lubi tę wiadomość

• Fermina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Dla mnie to nie wygląda jak PIK, ale ja jestem słaba w testy owu. A jak ze śluzem? Czujesz jajniki?

Śluz mam rozciągliwy od środy. Czuję jajniki, dziś też ból w krzyżu. On w tym przepisowym czasie na pewno był jaśniejszy. Pęcherzyk miał wczoraj wieczorem 17 mm.

pp2018 lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    38 l.

29.04 - ⏸️ (11 dpo)
    29.04 - beta 54,60, prg.: 20,60 ng/ml
    30.04 - beta 106,65
    02.05 - beta 263,48, prg: 22,4 ng/ml
    06.05 - beta 2362,89
    13.05 - pęcherzyk i c. żółte w macicy

preg.png
  • Prezesoowa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blob wrote:
    Hehe tego jeszcze forum chyba nie widziało: D

Tak mi się też wydaje. Już w lutym był problem, więc się zgłosiłam, ale w styczniu było chyba kilka chętnych dziewczyn:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    A czy nasza ekipa kreatywna ma jakiś pomysł na tytuł wątku „zbiorowego”? 😁

Na razie mamy 21 odpowiedzi - 19 na tak, 2 na nie

Prezesoowa, blob lubią tę wiadomość

• Prezesoowa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    Śluz mam rozciągliwy od środy. Czuję jajniki, dziś też ból w krzyżu. On w tym przepisowym czasie na pewno był jaśniejszy. Pęcherzyk miał wczoraj wieczorem 17 mm.

Ja bym obstawiała, że owu będzie jutro albo w poniedziałek:)

blob, Fermina lubią tę wiadomość

• Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 23 marca, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    Nie, on jest na żywo trochę jaśniejszy niż testowa. Ja nie chcę PIKu! Mogę działać dopiero wieczorem w poniedziałek.🙈

Kurde tak się przyglądam i chyba te paski nie są takiego samego koloru jednak 🤣 może jednak zrób wieczorem jeszcze i porównamy 🤣

Fermina lubi tę wiadomość

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ