Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia89 wrote:oj tak, delegacje dla starających sie to trudny temat .... dlatego trzeba na mxa korzystacwtedy, gdy kalendarzyk jest łaskawy, hihi
@Nusia28- widze, ze są tu 2 "Nusie", mam nadzieje, ze nie beda nas mylic, hihiNusia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:@Prezesoowa a wtedy co z miesięcznym? Jest nowa prowadząca na kwiecień? 😊
Bo jeśli nie powstanie nowy miesięczny to będzie chaos i nowe użytkowniczki i tak będą dołączać do wspólnego, który stanie się „nowym miesięcznym” 🤷♀️ Czy ja dobrze to rozkminiam? 🤣
Nie ma nowej prowadzącej, bo nie ma żadnych chętnych -
blob wrote:Może jakieś profilowe zdjęcie to wtedy będzie łatwiej
. Gdzie to sie robi?🤣
Starania na luzie- 2023
Starania konkretne-styczen 2024
♀️Ona:35
PRL,tsh,ft3,ft4,fsh,lh,dheas,testosteron glukoza,insulina✅
Amh:3.3(09'2024)
Jajowody drozne
Problem z naturalna owulacja❌wystepuja falami, kilka mscy są, potem nie ma
4.cykl na clo+ovitrelle
♂️:36
Seminogram✅ -
Nusia89 wrote:Wstyd sie przyznac, ale ja tu nie potrafie nawet stopki ogarnać
. Gdzie to sie robi?🤣
Musisz wejść w aplikację ale przez przeglądarkę, na apce tego nie zrobiszNusia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia89 wrote:Wstyd sie przyznac, ale ja tu nie potrafie nawet stopki ogarnać
. Gdzie to sie robi?🤣
Nusia nie pomylę Cię, bo pamietam Twoje wpisy w innym wątku i utkwilas mi w głowie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2024, 13:50
Nusia89 lubi tę wiadomość
-
Co do wątku zbiorczego to jestem jak najbardziej za. Też trochę się obawiałam, że nie będę w stanie się udzielać na dwóch wątkach, ale taki jeden ze wspólnym kalendarzem brzmi dobrze 😉👍
Prezesoowa, Smerfetkaa, elektro96, MummyYummy, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:O tym samym właśnie zaczęłam pisać wiadomość 🤣
Wklejam:
Super, tylko pytanie czy oddzielnie wątek kwietniowy też ktoś planuje założyć? Jak to będzie się miało do nowych osób które dołączą do Nas za jakiś czas ? Wiadomo że nikomu nie zabronimy dołączyć ale jak nam się nazbiera 100 osób to ciężko będzie być na bieżąco z tymi z którymi się nawizalo już takie relacje itd 😀
Możesz założyć jak najbardziej wątek kwietniowyna pewno jest sporo dziewczyn, którym bardziej odpowiada być tylko ze staraczkami, a nie też z dziewczynami na różnym etapie ciąży;)
grazka0022, blob, MummyYummy, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Ten ostatani już dla mnie pik, więc nie robiłabym dodstkowo. Owulacja w ciągu 24/36/48 h
działaj 🙌
Nawet 48h? zawsze bylam przekonana ze 24 max 36h...
To może ja nie jestem 11dpo tylko dopiero 10dpo?Fermina, Rachelka23 lubią tę wiadomość
2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
blob wrote:Kochane błagam nie róbcie tego co na Winiarach. Przyjelyscie mnie tu bardzo serdecznie.Chyba najlepsze wyjście to dwa wątki. Zresztą wyjdzie w praniu
Przyjęłyśmy i nie zamierzamy nikogo wykluczyć, spokojniezróbmy tak aby było nam wszystkim dobrze
To że będziemy na zbiorowym to przecież na miesięcznym będziemy wspierać wiedzą nowe dziewczyny itd.pp2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajlen wrote:Właśnie nie dam rady, bo Śląskie laboratoria otwarte od 6 ,a ja o 6 zaczynam pracę 😩
A popatrz może masz jakieś całodobowe? U mnie jest takie przy szpitalu. Jedyne co to, że poza standardowymi godzinami jest dodatkowa oplata
pp2018 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Możesz założyć jak najbardziej wątek kwietniowy
na pewno jest sporo dziewczyn, którym bardziej odpowiada być tylko ze staraczkami, a nie też z dziewczynami na różnym etapie ciąży;)
Kochana ja jestem za zbiorowym
Tylko pytam czy ktoś założy z tych osób które preferują miesięczne, aby nam nie spamować na zbiorowymPati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blob wrote:Trzeba wejść przez przeglądarkę w kółeczko z kreskami i w ustawienia. Nie wiem czy w apce działa. W przeglądarce na pewno.
Nusia nie pomylę Cię, bo pamietam Twoje wpisy w innym wątku i utkwilas mi w głowie:)blob lubi tę wiadomość
Starania na luzie- 2023
Starania konkretne-styczen 2024
♀️Ona:35
PRL,tsh,ft3,ft4,fsh,lh,dheas,testosteron glukoza,insulina✅
Amh:3.3(09'2024)
Jajowody drozne
Problem z naturalna owulacja❌wystepuja falami, kilka mscy są, potem nie ma
4.cykl na clo+ovitrelle
♂️:36
Seminogram✅ -
Prezesoowa wrote:Dla mnie to nie wygląda jak PIK, ale ja jestem słaba w testy owu. A jak ze śluzem? Czujesz jajniki?
Śluz mam rozciągliwy od środy. Czuję jajniki, dziś też ból w krzyżu. On w tym przepisowym czasie na pewno był jaśniejszy. Pęcherzyk miał wczoraj wieczorem 17 mm.pp2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFermina wrote:Śluz mam rozciągliwy od środy. Czuję jajniki, dziś też ból w krzyżu. On w tym przepisowym czasie na pewno był jaśniejszy. Pęcherzyk miał wczoraj wieczorem 17 mm.
Ja bym obstawiała, że owu będzie jutro albo w poniedziałek:)blob, Fermina lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Nie, on jest na żywo trochę jaśniejszy niż testowa. Ja nie chcę PIKu! Mogę działać dopiero wieczorem w poniedziałek.🙈
Kurde tak się przyglądam i chyba te paski nie są takiego samego koloru jednak 🤣 może jednak zrób wieczorem jeszcze i porównamy 🤣Fermina lubi tę wiadomość