Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia89 wrote:oj tak, delegacje dla starających sie to trudny temat .... dlatego trzeba na mxa korzystacwtedy, gdy kalendarzyk jest łaskawy, hihi
@Nusia28- widze, ze są tu 2 "Nusie", mam nadzieje, ze nie beda nas mylic, hihiNusia89 lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:@Prezesoowa a wtedy co z miesięcznym? Jest nowa prowadząca na kwiecień? 😊
Bo jeśli nie powstanie nowy miesięczny to będzie chaos i nowe użytkowniczki i tak będą dołączać do wspólnego, który stanie się „nowym miesięcznym” 🤷♀️ Czy ja dobrze to rozkminiam? 🤣
Nie ma nowej prowadzącej, bo nie ma żadnych chętnychWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Nusia89 wrote:Wstyd sie przyznac, ale ja tu nie potrafie nawet stopki ogarnać . Gdzie to sie robi?🤣
Musisz wejść w aplikację ale przez przeglądarkę, na apce tego nie zrobiszNusia89 lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Fermina wrote:
Dla mnie to nie wygląda jak PIK, ale ja jestem słaba w testy owu. A jak ze śluzem? Czujesz jajniki?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualnyNusia89 wrote:Wstyd sie przyznac, ale ja tu nie potrafie nawet stopki ogarnać . Gdzie to sie robi?🤣
Nusia nie pomylę Cię, bo pamietam Twoje wpisy w innym wątku i utkwilas mi w głowie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 13:50
Nusia89 lubi tę wiadomość
-
Co do wątku zbiorczego to jestem jak najbardziej za. Też trochę się obawiałam, że nie będę w stanie się udzielać na dwóch wątkach, ale taki jeden ze wspólnym kalendarzem brzmi dobrze 😉👍
Prezesoowa, Smerfetkaa, elektro96, MummyYummy, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:O tym samym właśnie zaczęłam pisać wiadomość 🤣
Wklejam:
Super, tylko pytanie czy oddzielnie wątek kwietniowy też ktoś planuje założyć? Jak to będzie się miało do nowych osób które dołączą do Nas za jakiś czas ? Wiadomo że nikomu nie zabronimy dołączyć ale jak nam się nazbiera 100 osób to ciężko będzie być na bieżąco z tymi z którymi się nawizalo już takie relacje itd 😀
Możesz założyć jak najbardziej wątek kwietniowy na pewno jest sporo dziewczyn, którym bardziej odpowiada być tylko ze staraczkami, a nie też z dziewczynami na różnym etapie ciąży;)grazka0022, blob, MummyYummy, Suzie, Pati2804 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Smerfetkaa wrote:Ten ostatani już dla mnie pik, więc nie robiłabym dodstkowo. Owulacja w ciągu 24/36/48 h działaj 🙌
Nawet 48h? zawsze bylam przekonana ze 24 max 36h...
To może ja nie jestem 11dpo tylko dopiero 10dpo?Fermina, Rachelka23 lubią tę wiadomość
2015👰🏼♀️🤵🏼♂️ 2016👧🏼 2020🐶 🤒RZS -
blob wrote:Kochane błagam nie róbcie tego co na Winiarach. Przyjelyscie mnie tu bardzo serdecznie.Chyba najlepsze wyjście to dwa wątki. Zresztą wyjdzie w praniu
Przyjęłyśmy i nie zamierzamy nikogo wykluczyć, spokojnie zróbmy tak aby było nam wszystkim dobrze
To że będziemy na zbiorowym to przecież na miesięcznym będziemy wspierać wiedzą nowe dziewczyny itd.pp2018 lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajlen wrote:Właśnie nie dam rady, bo Śląskie laboratoria otwarte od 6 ,a ja o 6 zaczynam pracę 😩
A popatrz może masz jakieś całodobowe? U mnie jest takie przy szpitalu. Jedyne co to, że poza standardowymi godzinami jest dodatkowa oplata
pp2018 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Możesz założyć jak najbardziej wątek kwietniowy na pewno jest sporo dziewczyn, którym bardziej odpowiada być tylko ze staraczkami, a nie też z dziewczynami na różnym etapie ciąży;)
Kochana ja jestem za zbiorowym
Tylko pytam czy ktoś założy z tych osób które preferują miesięczne, aby nam nie spamować na zbiorowymPati2804 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
blob wrote:Trzeba wejść przez przeglądarkę w kółeczko z kreskami i w ustawienia. Nie wiem czy w apce działa. W przeglądarce na pewno.
Nusia nie pomylę Cię, bo pamietam Twoje wpisy w innym wątku i utkwilas mi w głowie:)blob lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dla mnie to nie wygląda jak PIK, ale ja jestem słaba w testy owu. A jak ze śluzem? Czujesz jajniki?
Śluz mam rozciągliwy od środy. Czuję jajniki, dziś też ból w krzyżu. On w tym przepisowym czasie na pewno był jaśniejszy. Pęcherzyk miał wczoraj wieczorem 17 mm.pp2018 lubi tę wiadomość
-
blob wrote:Hehe tego jeszcze forum chyba nie widziało: D
Tak mi się też wydaje. Już w lutym był problem, więc się zgłosiłam, ale w styczniu było chyba kilka chętnych dziewczyn:)When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualny
-
Fermina wrote:Śluz mam rozciągliwy od środy. Czuję jajniki, dziś też ból w krzyżu. On w tym przepisowym czasie na pewno był jaśniejszy. Pęcherzyk miał wczoraj wieczorem 17 mm.
Ja bym obstawiała, że owu będzie jutro albo w poniedziałek:)blob, Fermina lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Fermina wrote:Nie, on jest na żywo trochę jaśniejszy niż testowa. Ja nie chcę PIKu! Mogę działać dopiero wieczorem w poniedziałek.🙈
Kurde tak się przyglądam i chyba te paski nie są takiego samego koloru jednak 🤣 może jednak zrób wieczorem jeszcze i porównamy 🤣Fermina lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡