Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:Ja w sumie tam nie zaglądam, ale wątek kojarzę. A czemu właściwie Winiary? 😅
U mnie w mieście jest osiedle Winiary, bo jest ogromna fabryka Winiary... może to jakieś moje sąsiadki? 🤣🤣
Ale pomysł z winem wydaje się bardziej prawdopodobny🤣Prezesoowa, notsobadd, Smerfetkaa, blob, CoffeeDream, MummyYummy, pp2018, Pati2804 lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
blob wrote:Też tak uważam. Ale z mojej strony nie chciałabym nikogo ignorować nawet jak wejdzie na zbiorowy. Dobrego słowa nigdy za wiele.
Jasne, ja nie jestem za tym, żeby kogoś ignorowaćblob, KejtKa, Rachelka23 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:W oczekiwaniu na testowanie też są wątki miesięczne więc jak dla mnie nie ma problemu 😉 a jak ktoś będzie miał potrzebę założenia wątku miesięcznego to to zrobi 🤷🏼♀️
Popieram @KejtKa 😊KejtKa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
blob wrote:Jest też dział w oczekiwaniu na testowanie
Ultramaryna jak lipa to możesz założyć typowo miesięczny.
Jesteś na forum od paru dni, z krzaków podczytujesz od jakiegoś czasu, ale jak widać i tak wciąż za krótko, aby zrozumieć, że takie wątki to była tradycja tego forum, stąd moje odczucie, że jest mi przykro.
Kasia111, Maj.a lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Same wiecie jak to wygląda - jest jednak sporo dziewczyn, które napiszą za cały miesiąc 2-3 posty, bo zapiszą się na testowanie i czasem nawet dadzą znać, czy coś wyszło. Myślę, że dla takich osób wątek miesieczny jest super, a nie wątek dziewczyn, które są zaangażowane w relacje i trzymają się razem. Ogólnie Ovu to duże forum i każdy znajdzie dla siebie coś dobregoStarania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
KejtKa wrote:W oczekiwaniu na testowanie też są wątki miesięczne więc jak dla mnie nie ma problemu 😉 a jak ktoś będzie miał potrzebę założenia wątku miesięcznego to to zrobi 🤷🏼♀️
Tak tak widziałam właśnie więc faktycznie nie ma problemu ! Tam akurat dużo mniej osób jest więc może to się zmienić jak nowe osoby będą chciały dołączyć do miesięcznegoIdź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
@Prezesoowa przewodnicząca... 😅 co Ty tam pijesz, bo mi się fota nie powiększa? Co to za alkohol?
@Nusia89 @Nusia28 oświeciło mnie dopiero po wypowiedzi Nusi89, że to dwie Nusie!
Dziewczyny, co do zbiorowego, to potencjalna prowadząca będzie miała naprawdę masę roboty, tam to chyba by musiały być nawet dwie, jedna by miała post u góry druga od razu pod nią i jedna by ogarniała kalendarz testowania, a druga wizyty. Można by też mieć arkusz do edycji, gdzie wpisywałybyśmy się same, ale tu to każdy by mógł wbić, pousuwać nam lub coś gorszego i nie wiem, jak z anonimowością wtedy. Ale sądząc po ilościach stron, jakie są produkowane, to już dzień zaległości i jest chaos. A wiadomo, każda chce też pewnie trochę odpocząć.
Ja osobiście na pewno bym była na zbiorowym, na miesięczny wpadłabym się pewnie zapisać na testowanko, ale z racji zbiorowego pewnie za dużo bym się tam już nie udzielała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 14:29
KsiążkowaEmilka, elektro96 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
nick nieaktualnyMajuna wrote:@Prezesoowa przewodnicząca... 😅 co Ty tam pijesz, bo mi się fota nie powiększa? Co to za alkohol?
@Nusia89 @Nusia28 oświeciło mnie dopiero po wypowiedzi Nusi89, że to dwie Nusie!
Dziewczyny, co do zbiorowego, to potencjalna prowadząca będzie miała naprawdę masę roboty, tam to chyba by musiały być nawet dwie, jedna by miała post u góry druga od razu pod nią i jedna by ogarniała kalendarz testowania, a druga wizyty. Można by też mieć arkusz do edycji, gdzie wpisywałybyśmy się same, ale tu to każdy by mógł wbić, pousuwać nam lub coś gorszego i nie wiem, jak z anonimowością wtedy. Ale sądząc po ilościach stron, jakie są produkowane, to już dzień zaległości i jest chaos. A wiadomo, każda chce też pewnie trochę odpocząć.
Ja osobiście na pewno bym była na zbiorowym, na miesięczny wpadłabym się pewnie zapisać na testowanko, ale z racji zbiorowego pewnie za dużo bym się tam już nie udzielała.
Pomysł z arkuszem i dwoma prowadzącymi jest bardzo dobry 👌
Majuna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:Jeden wątek prowadziłam - i to całkiem niedawno - jakbyś nie zdążyła zauważyć.
Jesteś na forum od paru dni, z krzaków podczytujesz od jakiegoś czasu, ale jak widać i tak wciąż za krótko, aby zrozumieć, że takie wątki to była tradycja tego forum, stąd moje odczucie, że jest mi przykro.
Szkoda, że tutaj też mnie atakujesz. Może jestem krótko, ale znam tradycje forum. Mogę Ci nawet podac z głowy tytuly wątków z dawniejszych lat. Zdążyłam trochę poczytać i właśnie dlatego napisalam, że nie chciałabym nikogo ignorować. Wiem, że byłaś prowadząca, ale jak tak bardzo zci szkoda, możesz zawsze jeszcze raz poprowadzić wątek, a później na pewno znajdą się chętne dziewczyny do miesięcznych. -
nick nieaktualnyKejtKa wrote:Pomysł z arkuszem i dwoma prowadzącymi jest bardzo dobry 👌
Co do prywatności i usuwania ewentualnego, to może rozwiązać to tak, że dajmy na to ja 🙈 założyłabym dodatkowe konto na gmailu tylko w tym celu, a dane do logowania szły by na priv. Tylko nie wiem czy się gmail nie spruje o logi z różnych urządzeń nie będzie chciał potwierdzenia. Ktoś się orientuje? -
KejtKa wrote:Co do prywatności i usuwania ewentualnego, to może rozwiązać to tak, że dajmy na to ja 🙈 założyłabym dodatkowe konto na gmailu tylko w tym celu, a dane do logowania szły by na priv. Tylko nie wiem czy się gmail nie spruje o logi z różnych urządzeń nie będzie chciał potwierdzenia. Ktoś się orientuje?
Mnie się wydaje, że będzie chciał właśnie autoryzacji z poprzedniego urządzenia. Ale jeśli się mylę i jest na to jakiś sposób to proszę mnie poprawić. Bo pomysł jest super 🤩KejtKa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Mnie się wydaje, że będzie chciał właśnie autoryzacji z poprzedniego urządzenia. Ale jeśli się mylę i jest na to jakiś sposób to proszę mnie poprawić. Bo pomysł jest super 🤩
Dobra, niby da się wyłączyć to dwuetapowe logowanie 😅
https://support.google.com/accounts/answer/1064203?hl=pl&co=GENIE.Platform%3DDesktopnotsobadd lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Jasne, ja nie jestem za tym, żeby kogoś ignorować
ja tak jak Prezesowa również jestem za tym aby zawsze wesprzeć kogoś jeżeli ma się wiedzę na dany temat itd przecież wszystkie mamy ten sam cel poprostu wątek zbiorowy ułatwiłby komunikację tym którzy piszą codziennie i od jakiegoś już czasu no nic dziewczyny muszę ogarnąć dom bo gości się spodziewam! Wypiję dziś Wasze zdrowie za moje stare ovusiostry i te nowe :* miłego dnia !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 14:40
Nusia89, KejtKa, Majuna, Prezesoowa, notsobadd, blob, KsiążkowaEmilka, MummyYummy, elektro96, Suzie, Pati2804, Paima lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
KejtKa wrote:Co do prywatności i usuwania ewentualnego, to może rozwiązać to tak, że dajmy na to ja 🙈 założyłabym dodatkowe konto na gmailu tylko w tym celu, a dane do logowania szły by na priv. Tylko nie wiem czy się gmail nie spruje o logi z różnych urządzeń nie będzie chciał potwierdzenia. Ktoś się orientuje?
Racja. Zawsze można sobie założyć maila tylko w tym celu. Co do arkusza, to chyba może publiczny i dla każdego do edycji, a można też i zrobić tak, że tylko zaproszone maile będą miały możliwość edycji. Bo nie wiem, jak to właśnie by było z logami, tak jak mówisz, pewnie by się spruł. A tak to może być arkusz i poszłyby zaproszenia do edytowania dla konkretnych maili. Każda która chciałaby dołączyć musiałaby podać maila. I wtedy chyba nie ma ryzyka, że ktoś nieproszony by pousuwał.KejtKa, blob, MummyYummy, elektro96 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
Smerfetkaa wrote:ja tak jak Prezesowa również jestem za tym aby zawsze wesprzeć kogoś jeżeli ma się wiedzę na dany temat itd przecież wszystkie mamy ten sam cel poprostu wątek zbiorowy ułatwiłby komunikację tym którzy piszą codziennie no nic dziewczyny muszę ogarnąć dom bo gości się spodziewam! Wypiję dziś Wadze zdrowie za moje stare ovusiostry i te nowe :* miłego dnia !!!
Ja też dziś goście, ale póki co leżę na kanapie, polecam. 🤪🤪🤪
A tak całkiem serio to już ogarnęłam, ale jak mi mąż z zakupów wróci to lecę do garów.👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
Smerfetkaa wrote:ja tak jak Prezesowa również jestem za tym aby zawsze wesprzeć kogoś jeżeli ma się wiedzę na dany temat itd przecież wszystkie mamy ten sam cel poprostu wątek zbiorowy ułatwiłby komunikację tym którzy piszą codziennie i od jakiegoś już czasu no nic dziewczyny muszę ogarnąć dom bo gości się spodziewam! Wypiję dziś Wasze zdrowie za moje stare ovusiostry i te nowe :* miłego dnia !!!
Ovusiostry, ale mi się to słowo spodobało … 🫶🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 14:45
Smerfetkaa, KejtKa, blob, Prezesoowa, MummyYummy, elektro96, Majuna, pp2018, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Majuna wrote:@Prezesoowa przewodnicząca... 😅 co Ty tam pijesz, bo mi się fota nie powiększa? Co to za alkohol?
Ja osobiście na pewno bym była na zbiorowym, na miesięczny wpadłabym się pewnie zapisać na testowanko, ale z racji zbiorowego pewnie za dużo bym się tam już nie udzielała.
PiwoMajuna, blob lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".