Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetkaa wrote:Kochana ja jestem za zbiorowym
Tylko pytam czy ktoś założy z tych osób które preferują miesięczne, aby nam nie spamować na zbiorowym
Nie było chętnych na założenie wątku, zanim była mowa o wątku zbiorowym, więc może być ciężko na pewno też w innej części Ovu dziewczyny mają wątki miesięczne:)Smerfetkaa, Pati2804 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:No ja na pewno nie dam rady być w dwóch jednocześnie, ale myślałam, że można zrobić zbiorowy w typie miesięcznego, normalnie z kalendarzem w pierwszym poście, a w kalendarzu wpisywać testowanie, badania i wizyty. Jakoś brakowałoby mi tego oczekiwania co Wy na to?
Jestem za! -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Tak mi się też wydaje. Już w lutym był problem, więc się zgłosiłam, ale w styczniu było chyba kilka chętnych dziewczyn:)
pp2018 lubi tę wiadomość
-
Ja myślałam że jak głosowałyśmy na tytuły to autorka tego co wygrał będzie prowadząca 😅
blob, Prezesoowa, Fermina, Pati2804, ellevv lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:Nie było chętnych na założenie wątku, zanim była mowa o wątku zbiorowym, więc może być ciężko na pewno też w innej części Ovu dziewczyny mają wątki miesięczne:)
Tak faktycznie w innej części są miesięczne, uff
Chociaż też nasz wątek zbiorowy nie będzie miał w nazwie żadnego miesiąca więc nie powinno być spamuPrezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
nick nieaktualnyblob wrote:To chyba większość polubiła wspólne wątki ciekawe czy jak nikt się nie zgłosi na prowadzenie miesięcznego, znajdzie się całkiem nowa duszyczka, która założy;)
No z ankiety wynika, że nie każdy jest chętny na zbiorowy więc może ktoś się znajdzie 😅Prezesoowa, blob, Lola93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grazka0022 wrote:Ja myślałam że jak głosowałyśmy na tytuły to autorka tego co wygrał będzie prowadząca 😅
@Prezesoowa no to lipa, mówiąc szczerze. Teraz jak jest pomysł zbiorowego to pewnie zdecydowana większość pójdzie na taki, a nie będzie nowy zakładać 😊 Czyli ten nowy zrobi się taki „zbiorowy-miesięczny” 😅Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
nick nieaktualny
-
ultramaryna_ wrote:Ale w jakim celu jak nikogo na nim nie będzie, bo wszystkie przejdą na zbiorowy? 😉
@Prezesoowa no to lipa, mówiąc szczerze. Teraz jak jest pomysł zbiorowego to pewnie zdecydowana większość pójdzie na taki, a nie będzie nowy zakładać 😊 Czyli ten nowy zrobi się taki „zbiorowy-miesięczny” 😅
Ale to wcześniej za nim była mowa o zbiorowym 😅blob lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Same wiecie jak to wygląda - jest jednak sporo dziewczyn, które napiszą za cały miesiąc 2-3 posty, bo zapiszą się na testowanie i czasem nawet dadzą znać, czy coś wyszło. Myślę, że dla takich osób wątek miesieczny jest super, a nie wątek dziewczyn, które są zaangażowane w relacje i trzymają się razem. Ogólnie Ovu to duże forum i każdy znajdzie dla siebie coś dobrego
Nusia89, Smerfetkaa, blob, KejtKa, CoffeeDream, KsiążkowaEmilka, Majuna, notsobadd, MummyYummy, Suzie, pp2018, kasia97, Pati2804, Vienna lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ja się tylko obawiam, że może zrobić się nam niezły chaos na takim wątku zbiorczym, jeśli nowe osoby zechcą dołączyć. Wtedy osoba prowadząca będzie miała naprawdę duże wyzwanie, bo chyba nie da się zmienić prowadzącej i ewentualnie podpiąć post wyżej innej osoby?
grazka0022, Smerfetkaa, ultramaryna_, Dropsik lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Ale w jakim celu jak nikogo na nim nie będzie, bo wszystkie przejdą na zbiorowy? 😉
@Prezesoowa no to lipa, mówiąc szczerze. Teraz jak jest pomysł zbiorowego to pewnie zdecydowana większość pójdzie na taki, a nie będzie nowy zakładać 😊 Czyli ten nowy zrobi się taki „zbiorowy-miesięczny” 😅
No lipa lipa, zwłaszcza że to nic strasznego jedyne co to pasuje nadrabiać, żeby uzupełnić pierwszy post mój mąż już mnie dzis zapytał „kiedy przestanę być tą przewodniczącą” 😂😂blob, Majuna, ultramaryna_, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:No lipa lipa, zwłaszcza że to nic strasznego jedyne co to pasuje nadrabiać, żeby uzupełnić pierwszy post mój mąż już mnie dzis zapytał „kiedy przestanę być tą przewodniczącą” 😂😂
Ja wiem jak jest ze mną, dlatego nie zgłaszałam się na chętną... Czasami potrzebuje resetu dzień, dwa i nie zawsze udaje mi się nadrobić Was tak jakbym chciała.
Na początku tego wątku też nie mogłam się odnaleźć , bo po prostu za dużo tego było do nadrobienia 🙈 -
CoffeeDream wrote:Ja się tylko obawiam, że może zrobić się nam niezły chaos na takim wątku zbiorczym, jeśli nowe osoby zechcą dołączyć. Wtedy osoba prowadząca będzie miała naprawdę duże wyzwanie, bo chyba nie da się zmienić prowadzącej i ewentualnie podpiąć post wyżej innej osoby?
Dlatego rozumiem Winiary, niezbyt przyjmują nowe osoby z tego co wyczytałam? Sa miłe i wskazują dziewczynom wątki miesięczne na początekIdź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Same wiecie jak to wygląda - jest jednak sporo dziewczyn, które napiszą za cały miesiąc 2-3 posty, bo zapiszą się na testowanie i czasem nawet dadzą znać, czy coś wyszło. Myślę, że dla takich osób wątek miesieczny jest super, a nie wątek dziewczyn, które są zaangażowane w relacje i trzymają się razem. Ogólnie Ovu to duże forum i każdy znajdzie dla siebie coś dobrego
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Ja w sumie tam nie zaglądam, ale wątek kojarzę. A czemu właściwie Winiary? 😅
Bo lubią Wino? Chyba dobrze kojarzę ❤️ tutaj ktoś pisał nam z dziewczyn bo byłyśmy ciekawe 😅 ❤️
Ja raz weszłam czy dwa bo tytuł mnie zaciekawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca, 14:18
CoffeeDream lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:Dlatego rozumiem Winiary, niezbyt przyjmują nowe osoby z tego co wyczytałam? Sa miłe i wskazują dziewczynom wątki miesięczne na początek
W oczekiwaniu na testowanie też są wątki miesięczne więc jak dla mnie nie ma problemu 😉 a jak ktoś będzie miał potrzebę założenia wątku miesięcznego to to zrobi 🤷🏼♀️Prezesoowa, notsobadd, blob, Smerfetkaa, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość